reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam w niedzielne południe
My wczoraj zrobiliśmy sobie całodniową wycieczkę do Wa-wy na pokazy motocyklowe, mała się wyszalała, nie marudziła i ogólnie bardzo fajnie było. A dzisiaj z racji tego że moje nerwy są w strzępach M zabrał małą i pojechali na cały dzień do teściowej, tak więc siedzę sobie sama w domku i jest mi bardzo dobrze :-):tak::-D

reklama
Helooooo
Skoelpy może dziś zamknięta lae giełda otwarta:-DNo i juz na wesele ubrana:rofl2:Jeszcze bluzka i dodatki i Małżonka i dziecko i prezenty i krtki i kwiaty....Bleee....
Jeszcze Pawlak mi adidaski kupił i małemu chustke moro.
Anaconda ale Tobie fajnie...

Jednak się wzięłam za gotowanie obiadu, na bb cisza to coś robić trzeba, chyba nie umiem już siedzieć bezczynnie i nic nie robić:-):-):-)
Ale nadal mi dobrze tak samej, muszę wykorzystać ten czas do naładowania akumulatorów na cały tydzień:-):-):-)

Chłopcy śpia, piekna, słoneczna pogoda zamieniła sie w deszcz a ja sobie siedze i odpoczywam...

weekend chyba słoneczny bo cicho i pusto:szok:u nas słonko skapitulowało w południe, na szczęście zdążyliśmy na rodzinny spacer a teraz trwają ruchy chmur i wszystkim chce sie spać a tylko Szymcio chrapie:-D
Troche już mi przeszło piątkowe zamartwianie i obwinianie się o anemię Szymka.Pediatra wytłumaczyła mi , ze u większości dzieci w tym wieku to się zdarza bo zużył juz moje pokłady ciążowe hemoglobiny a jego własne dopiero sobie buduje. stąd ten niski poziom - skąd innąd nie taki znów niski jak mógłby być:baffled: bierzemy lekarstwa i za 3 tygodnie powtórka morfologii. Konsultacja lekarska przyspieszyła też odcycowanie i już 24 godziny jesteśmy zupełnie bez cycusia:tak::tak:ale za to odkryłam nową słodycz uczucia kiedy Mały przytula się do mnie, ciągne za włosy i próbuje dawać buziaki przed zaśnięciem:rofl2::-Dno i nagle się okazało, że nocka ma tylko jedną przerwę a rano można poleżeć do 8.00 w łóżku tylko z mężem a potem powariować w trójkę do 9.00:-D:-D

ja dzisiaj mam ogarniającą niedzielę bo wczoraj byliśmy na wsi i dzisiaj u nas w mieszkaniu jak napisała Marta tylko zapałkę wrzucić podpalić i wiać co sił w nogach:baffled::baffled:
Miłego popołudnia i wieczoru koffane.

helol kobietki ;-)
U nas tez troszkę popadało przed 16-ta ale już ładnie świeci słoneczko. Moje chłopaki zwinęły się- zabrały jedzonko, wsiadły w samochód i pojechały gdzieś a ja chyba siem położę. Mam dziś pierwszy dzień @ ;-/

Ja dziś na zakupach lekko się zestresowałam....Albo tak utyłam albo wszyscy producenci pozaniżali rozmiary...Ci od butów tez:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Bodzia gotowałam dziś "meksykański garnek" - na dwa dni, więc jutro mam odpoczynek:tak::tak::tak:
Moi już wrócili - Maja brudna jak mały diabełek, więc zaraz trzeba ją wykąpać, no i kolacja i spanko, chyba wybiegała się za cały dzień:-D:-D:-D

Do góry