Marta1981
Rodzyneczka
Witam,wczoraj to myślałam,że wszystkich rozniosę

.To ja zasuwam pół kilometra do Lidla,po kółka miodowe do mleka po 1,99zł dla Olka a małż to w Społem(najdroższy sklep w okolicy) Cheeriosy za prawie 7 zeta kupił

.
Dziś też się nie popisał
,bo byliśmy na Komunii i cyknął jedną fotkę w kościele i to rozmazaną a o filmowaniu kamerą nie było mowy
,a teraz śpi naje..ny jak świnia a o 4-ej wyjeżdża do Warszawy
.Bosssssssssssssz tydzień spokoju;-).A na domiar złego brzuch mnie wczoraj wieczorem bolał,jak na @ i trochę poleciało a teraz cisza,bo jak ja na tą cytologię się mam wybrac jak kapie po trochu
?
W kościele nie byłam,bo odrabiałam chrzestnej Julka chrzciny Olka i nasze wesele,kiedy robiła w kuchni.Podsyłam foteczki z dzisiaj.Zobacz załącznik 77680
- Królu Julu na tronie Zobacz załącznik 77682 - niespodziewny gośc na przyjęciu.I zagadka - kim jest ten mężczyzna?Obok na wóżku Eryk,co byliśmy wcześniej na Komunii a z tyłu z lewej teściowa chrzestnej Julka
.A to Olgierd,koniecznie chciał,żeby tatuś mu zdjęcie zrobił.

Dziś też się nie popisał

W kościele nie byłam,bo odrabiałam chrzestnej Julka chrzciny Olka i nasze wesele,kiedy robiła w kuchni.Podsyłam foteczki z dzisiaj.Zobacz załącznik 77680
- Królu Julu na tronie Zobacz załącznik 77682 - niespodziewny gośc na przyjęciu.I zagadka - kim jest ten mężczyzna?Obok na wóżku Eryk,co byliśmy wcześniej na Komunii a z tyłu z lewej teściowa chrzestnej Julka