reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,wczoraj to myślałam,że wszystkich rozniosę:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.To ja zasuwam pół kilometra do Lidla,po kółka miodowe do mleka po 1,99zł dla Olka a małż to w Społem(najdroższy sklep w okolicy) Cheeriosy za prawie 7 zeta kupił:angry::crazy::wściekła/y::wściekła/y:.
Dziś też się nie popisał:no:,bo byliśmy na Komunii i cyknął jedną fotkę w kościele i to rozmazaną a o filmowaniu kamerą nie było mowy:no:,a teraz śpi naje..ny jak świnia a o 4-ej wyjeżdża do Warszawy:tak:.Bosssssssssssssz tydzień spokoju;-).A na domiar złego brzuch mnie wczoraj wieczorem bolał,jak na @ i trochę poleciało a teraz cisza,bo jak ja na tą cytologię się mam wybrac jak kapie po trochu:confused::errr:?
W kościele nie byłam,bo odrabiałam chrzestnej Julka chrzciny Olka i nasze wesele,kiedy robiła w kuchni.Podsyłam foteczki z dzisiaj.Zobacz załącznik 77680
- Królu Julu na tronie Zobacz załącznik 77682 - niespodziewny gośc na przyjęciu.I zagadka - kim jest ten mężczyzna?Obok na wóżku Eryk,co byliśmy wcześniej na Komunii a z tyłu z lewej teściowa chrzestnej Julka :tak:.A to Olgierd,koniecznie chciał,żeby tatuś mu zdjęcie zrobił.

reklama
Marta walec na chłopa:crazy::crazy::crazy:Chłop i zakupy ech.....A chłopki cudne:happy:
A ja zara nyny bo tydzień się zaczyna...

dalmatek2123solu0.gif

Wpadłam tylko dobrej nocki życzyc. Bylim dziś u mamy i się troszkę pobawilim w parku. Młodzieży już śpi. I tylko męż marudzi:dry: Dałam Adrianowi dwa dni temu loda i dziś tak chyrla że o przedszkolu mogę zapomniec:dry:

Witajcie.:-)
My już wróciliśmy. Nawet fajny był ten weekendzik.:tak:
Dziś, na komunię, pogoda dopisała -było słonecznie i cieplutko (później, popołudniu troszkę deszyk popadał, ale to tylko trochę oczyściło powietrze;-)).
A teraz ja wstawię pare fotek z komunii.:-) A co.;-):tak::-D
Pod kościołem:
cimg0069il6.jpg

Cała nasza rodzinka z "komunistą";-):
cimg0086rb0.jpg

A tu same chłopaki:-p:
cimg0095xr5.jpg

Sikoreczka zdróweczka dla Adiego.:tak:

Miałam coś jeszcze pisać? :confused::baffled: Nie pamiętam, więc dobranoc.:-)

Dzień Dobry:-D
Są plusy wczesnego wstawania..Obiad gotowy, jedzonko dla suni takoż też, jeszcze tylko naczynia i podłogi umyc i pyry obrać:rofl2::rofl2:
Słońce za oknam daje czadu...Pranko się pierze...
Sikorka zdrówka dla Adrianka.
Asiulinka ale z Ciebie super Lachon mmmm...
A chłopki - przystojniaki:tak::tak::tak:
Żądam zmiany żołądka.....Od tygodnia mi się nerwica odezwała....Lekki nerw i juz kibelek...

Bodzia ja mam to samo tylko u mnie musi być duży stres:tak::tak:
Witam z rana, pogoda super więc my zapewne znów pół dnia spędzimy na świeżym powietrzu (czy w mieście może być świeże powietrze?:szok::szok::szok:). Mój M pojechał dziś z szefem do Krakowa więc cały dzień będę sama i nic nie będę robiła bo jest raczej wszystko na miejscu, obiadek też mam z wczoraj:tak::tak::tak:

reklama
ja tylko na sekundke

jest u mnie mama i bedzie do czwartku, a potem jedziemy z mikim ją owieźć i zostajemy o soboty, takze mnie przez ten tydzien na bb nie ma!

buziaki!!!

Do góry