reklama
Dzień doberek
Mój mały wstał o 5.50 i jak tata wyszedł do pracy to od razu padł żeby dospać.Wiec ja sprzątam, zaraz zjem śniadanko i dzis idziemy do rala.Musze w deichmanie kupić małemu kapcie bo ma przterte na paluszkachAle mu noga szybciutko rośnieA kapciuszki am rozmiar 23, to teraz 24Chyba,że romiarówka bęedzie inna....
Lolo idzie na szczepienie k.17.Ostatnie chyba to będzie...No i spokój.
Mój mały wstał o 5.50 i jak tata wyszedł do pracy to od razu padł żeby dospać.Wiec ja sprzątam, zaraz zjem śniadanko i dzis idziemy do rala.Musze w deichmanie kupić małemu kapcie bo ma przterte na paluszkachAle mu noga szybciutko rośnieA kapciuszki am rozmiar 23, to teraz 24Chyba,że romiarówka bęedzie inna....
Lolo idzie na szczepienie k.17.Ostatnie chyba to będzie...No i spokój.
Pycha
mama Mai i Marty
hej
Bodzinka to moja Majka tez ma 23 (a rok różnicy miedzy Karolkiem, a nią) i teraz musze jej kupić rozmiar większe do przedszkola
a co do spania to Maja tez wstała o 6 ale jak na razie nie ma zamiaru dosypiać a ja oczy na zapałki
my mamy dzis jechać szafy oglądac , ale nie wiem czy mój sznowny mąż sie zwolni
Bodzinka to moja Majka tez ma 23 (a rok różnicy miedzy Karolkiem, a nią) i teraz musze jej kupić rozmiar większe do przedszkola
a co do spania to Maja tez wstała o 6 ale jak na razie nie ma zamiaru dosypiać a ja oczy na zapałki
my mamy dzis jechać szafy oglądac , ale nie wiem czy mój sznowny mąż sie zwolni
anaconda27
styczniówka2006
Witam
A moja Maja śpi, a ja jakoś nie mogłam i wstałam zrobiłam sobie kawkę i zasiadłam do kompa:-):-):-)
Maja w nocy budziła się z płaczem i wołała:"o nie, siusiu", a tak zawsze wołała jak już sikała po nogach, więc przerywamy naukę nocnikowania, widzę że to dla niej za duży stres, a szkoda bo tak już ładnie było. No ale przecież nie ma sensu na darmo dziecko stresować bo mamie się ubzdurało że koniec z pieluchami
woloszki to trochę niepokojące że twoja córcia mówiła,że ją tam boi, ale poobserwujesz ją to zobaczysz czy naprawdę coś się dzieje czy to tylko takie komunikowanie że małej chce się siusiu
My dziś wieczorkiem jedziemy na weekend do mojej mamy tak więc muszę pożegnać się na dwa dni z kompem;-);-);-)
A moja Maja śpi, a ja jakoś nie mogłam i wstałam zrobiłam sobie kawkę i zasiadłam do kompa:-):-):-)
Maja w nocy budziła się z płaczem i wołała:"o nie, siusiu", a tak zawsze wołała jak już sikała po nogach, więc przerywamy naukę nocnikowania, widzę że to dla niej za duży stres, a szkoda bo tak już ładnie było. No ale przecież nie ma sensu na darmo dziecko stresować bo mamie się ubzdurało że koniec z pieluchami
woloszki to trochę niepokojące że twoja córcia mówiła,że ją tam boi, ale poobserwujesz ją to zobaczysz czy naprawdę coś się dzieje czy to tylko takie komunikowanie że małej chce się siusiu
My dziś wieczorkiem jedziemy na weekend do mojej mamy tak więc muszę pożegnać się na dwa dni z kompem;-);-);-)
Małagosiunia21
Witam
Cześć kobitki, na moje szczęście za dużo nie naklikałyście:-)
cara no to super masz faceta nie ma co:-/
Bodzienka nie martw się Michas ma 25 teraz albo 26 więc spokojnie:-) Będzie wysoki ten Twój synuś:-)
Anaconda Michał też o 6 pobudkę zrobił i wcale nie ma ochoty spać:-) Nie wiem co z nim ..
Ewcia to dobrze że udało Ci się te testy skleić:-)
Sikoreczka mały kucharz Ci rośnie a jaki obcykany szok:-)
Madźka no to całe szczęście że M naprawi do rana:-) Bo co Ty biedna byś zrobiła... hihi
Czarnulka ja nie szczepię skojarzoną i za nic nie placiłam:-) Więc nie wiem jak to jest...
MamaJulci witaj my się jeszcze nie poznałyśmy:-)
Marta jak po imprezce opowiadaj i foteczki dawaj.
No to chyba tyle:-)
Ja wczoraj na pilatesie byłam i dziś mnie wszystko boli:-( LEdwo się ruszam, kondycha poprostu superowa
Powiem wam że jakoś wieczorem jak kiedyś nie byłam zmęczona tak teraz jak dzieci zasną to i ja chcę już iść spać:-( Chyba to przesilenie...
Michał ma coraz większy ten katar Chyba wypuszczę się z nim do lekarza bo eurespalu nie mam a to na recepte cholerka jest:-(
Mykam nakarmić Wojtaska:-) Do usłyszenia
cara no to super masz faceta nie ma co:-/
Bodzienka nie martw się Michas ma 25 teraz albo 26 więc spokojnie:-) Będzie wysoki ten Twój synuś:-)
Anaconda Michał też o 6 pobudkę zrobił i wcale nie ma ochoty spać:-) Nie wiem co z nim ..
Ewcia to dobrze że udało Ci się te testy skleić:-)
Sikoreczka mały kucharz Ci rośnie a jaki obcykany szok:-)
Madźka no to całe szczęście że M naprawi do rana:-) Bo co Ty biedna byś zrobiła... hihi
Czarnulka ja nie szczepię skojarzoną i za nic nie placiłam:-) Więc nie wiem jak to jest...
MamaJulci witaj my się jeszcze nie poznałyśmy:-)
Marta jak po imprezce opowiadaj i foteczki dawaj.
No to chyba tyle:-)
Ja wczoraj na pilatesie byłam i dziś mnie wszystko boli:-( LEdwo się ruszam, kondycha poprostu superowa
Powiem wam że jakoś wieczorem jak kiedyś nie byłam zmęczona tak teraz jak dzieci zasną to i ja chcę już iść spać:-( Chyba to przesilenie...
Michał ma coraz większy ten katar Chyba wypuszczę się z nim do lekarza bo eurespalu nie mam a to na recepte cholerka jest:-(
Mykam nakarmić Wojtaska:-) Do usłyszenia
Pycha
mama Mai i Marty
może tylko tak komunikuje siusiu, moja Majka np. jak jest zmęczona, to mówi ze jej sie w głowie kręci, ale ja na poczatku panikowałam
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Dziś znowu robi a wczoraj 10 razy,teraz zrobił 2 raz,a Olka ząb wczoraj bolał i wył wniebowgłosy,w domu wyszedł syrop i chciałam dać pyralginę w czopku to jeszcze gorzej.cześć dziewczyny
wszystkiego najlepszego dla Ola spełnienia marzeń i zdrówka
w końcu miałam wolniejszy dzień i poszłam sobie do tesco a tam niespodzianka frykasy mojego syna w obniżonych cenach zwątpiłam trzy razy sprawdziłam datę ale ok zawsze troche zaoszczędze
z moim m. dzieje się coś dziwnego dziś znów wziął Stasia do drugiegi pokoju a ja spałam do 10 (z przerwą od 5 do 8)
Mały nauczył się pluć i od wczoraj nic innego nie robi jakby było mało że slina mu i bez tego cieknie
Marta mój też robi na rzadko od samego rano dałam smecte
Ja to bawiłam się w listonosza i przynosiłam mamie rentę i jeszcze fascynowała mnie praca w rejestracji w przychodni,bo tam się prawie nic nie robi..Ja nauczycielką chciałam być dopiero w podstawówce, ale jakoś mi się odwidziało na rzecz jakiegoś psychologa czy lekarza. A we wczesnym dzieciństwie chciałam na poczcie pracować - bo mnie kręciło jak te babeczki nawalały stemplami w listy . Człowiek to ma pomysły za młodu
No,to rośnie następca Pascala albo Makłowicza,wie chłopak co dobreNo zjedlim:-) Mam ci ja ubaw z tym moim syniem Wchodzę dziś do mięsnego a on się pyta: mamo który to jest kurczak? Ja mu pokazałam a on na to :to mi kup upieczemy w niedzielę Potem myślę co na dzisiejszy obiadek a on mi mówi: to kup (pokazując na mięsko mielone) Pytam czy mielone chce on że tak bo będzie kotlety robił I prawie całe zrobił sam: wymieszał składniki, ukulał kotlety. MMMM były pyszne Ciekawe co zrobimy za kurczaka w niedzielę. Powiedział że mu mam do środka powkładac farsz Hahahahahahah! Mój mały kucharz inspiracje czerpie z programu pt :Kuchcikowo
Ja szczepię tymi bezpłatnymi a dzieci urodzone w 2007 HIB-a mają bezpłatnie.A wcześniej szczepieni płatnymi musza niestety płacić:-(.dziewczyny a powiedzcie mi no jeszcze jak no jest z tymi szczepionkami HIB ? czy one są nadal płatne jak były czy jak?? Bo czytałam gdzies na BB ze mają być juz bezpłatne od niedawna a dzisiaj lekarka powiedziała mi że mam jeszcze jedno to szczepeienie ostatnie płatne zgłupiałam normalnie i nie zapytałam jej
No to nadrobiłam.
Podziel się: