reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nowa mamusie anulalen
Bodzinko - To Twoj synek taki dzielny? trzy zeby naraz? Kurcze ale masz farta.
U Dawidka tak jak pisalam wczesniej placz zlosc i goraczka razem.

reklama
U Majki też przeważnie wychodziły ząbki parami i na szczęście zawsze obywało się bez gorączki, biegunki itp, dlatego ja nie wiem co to są problemy z wyżynaniem się ząbków, tego samego życzę wszystkim mamusiom:tak::tak::tak:

A ja bylam z Jasminka u kolezanki i gralismy z jej synkiem w gre planszowa. Gra nazywa sie Niagara - moze ktoras z was o tez grze juz slyszala? Gra jest od 8 lat:-). Powiem Wan ze bardzo wciagajaca. Caly czas jestem pod jej wrazeniem. .
Nie o tej grze nie słyszałam. Ja wczoraj zamówiłam Adriankowi grę Dni tygodnia: oprócz normalnych rzutów kostką i poruszania pionkami są karteczki z pytaniami i mini puzzle do ułożenia. A dziś spotkaliśmy naszego listonosza po drodze i dał mi list polecony. Mój syn pyta : "mamo a to jest pan listonosz?" A listonosz na to:" tak ja jestem listonoszem" no to mu sayn dowalił: "powiedz mi gdzie masz moją grę?" :szok:Ale mi się głupio zrobiło:zawstydzona/y:

Jasminka a mozna wiedziec jaki problemy logopedyczne ma Twoja coreczka? Maks niewyraznie mowi rrrrrr i nie wiem czy juz musze cos z tym robic czy nie :zawstydzona/y: W piatek w przedszkolu mamy bal karnawalowy i sa dni otwarte dla rodzicow i wlasnie ma byc logopeda i psycholog wiec chce sie podpytac co i jak.
Kurcze a mój syn wcale R nie wymawia:baffled: mam się już martwic:confused:

3 czwórki na raz!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:Bez gorączki, biegunki i większych sensacjii.Troche płaczu dzisiaj i marudzenia ale nie duzo:tak::tak::tak:
Witam nową mame.
Jasmina nie martw się na peno wady wymowy się "wyćwiczą" i bedzie dobrze:tak::tak:
gratulaski :-)
Jasminko to bardzo dużo pracy przed tobą i córeczką:tak: Dobrze że słuch ok:happy2:
Asiulinka ale ci ten Grzesio rośnie:-D Dopiero taki bąbelek maleńki był:szok:

siemanko

ostatnio nie mam za bardzo czasu pisać :zawstydzona/y: ale trochę was podczytuje :tak:

w tamtym tygodniu meczyliśmy się z zapaleniem gardła, było już dobrze i od dziś znów mała ma katar :-:)-:)-(

Bodzinka gratuluję Karolkowi 3 ząbków:-):-)
Mąż mnie zaskoczył dzis bo bez marudzenia wykąpał i nakarmił Grzesia a nawet go uśpił:tak:Jak nigdy:baffled:Cos podejrzane.....i jeszcze kolacje zrobił:confused:

No to teraz ma już 11:-)Ja w szoku jestem bo poprzenie ząbki to okupione były biegunkami, gorączką, płaczem a te, najgorsze, wyjątkowo fajnie wyszły.
Pycha jak się czujesz???Myslałam dziś o Tobie:tak::tak:

3 czwórki na raz!!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:Bez gorączki, biegunki i większych sensacjii.Troche płaczu dzisiaj i marudzenia ale nie duzo:tak::tak::tak:
Wielkie gratki dla Karolka.:-)

siemanko

ostatnio nie mam za bardzo czasu pisać :zawstydzona/y: ale trochę was podczytuje :tak:

w tamtym tygodniu meczyliśmy się z zapaleniem gardła, było już dobrze i od dziś znów mała ma katar :-:)-:)-(
Duzo zdrowka dla malej.

Mąż mnie zaskoczył dzis bo bez marudzenia wykąpał i nakarmił Grzesia a nawet go uśpił:tak:Jak nigdy:baffled:Cos podejrzane.....i jeszcze kolacje zrobił:confused:
Ja bym na Twoim sie bala...;-):-D:-D

Cześc dziewczyny:-) niebardzo mi się chce pisać bo wszystko poczytałam i już zapomniałam co miało być dla kogo:confused:
BODZINKA- gratki dla Karolcia za całą mase ząbków:tak:
KATRINM- no no nieżle ,mój to nigdy sam małej nie wykąpał, nie przewiną a o uśpieniu to już mowy niema:tak:.Może twój M naoglądał sie BARW SZCZĘŚCIA i dlatego tak się zachowuje- ale to dobrze TAK POWINNO BYĆ:-)
WITAM NOWĄ MAMUSIE:-):-):-):-):-)
JA od jutra muszę opatentować wklejanie zdjęć do postów bo jak nie to mnie szlak trafi:sorry2: bo wy babeczki ciągle coś wklejacie a ja w tyle zostaje a też bym wam co nieco pokazała:-D:-D:-p

reklama
A w sumie to jak ktoś tu na BB jeszcze jest to może mi podpoeiedzieć jak to się robi:confused:.Chodzi mi o zdjęcie nie do podpisu tylko jednorazowo do posta.Wiecie o co chodzi?:confused::confused::confused::confused::confused::cool2:

Do góry