reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

inna_22 witaj...
no powodoznka w kołach kochana, gratki z zaliczonka koła, i ślub,nono nie nerwuj sie,,zostaw je na sobote-zartuje,,bedzie dobrze kochana,na pewno...
buziaki i trzymaj sie...

reklama
jestem i ja
Ona juz chodzi od 11 miesiąca. Teraz to sie juz wspina po meblach musze strasznie uważać a Twój Kubus nie chodzi?????
niestety nie:no: tak mu się raczkowanie spodobało że stwierdził,że chodzenie to nie dla niego;-):-D:-D
Witam po długiej nieobecności. Mam tu straszne zaległości i nie wiem czy nadrobię ale się postaram:tak:U nas ok. Mamy śnieg i dzieci ciągną na dwór więc codzienne zabawy i inne obowiązki sprawiły że nie mam czasu na forum ale teraz się postaram zaglądać częściej już bo bardzo mi brakuje tych pogawędek:tak::-)

Aniab wreszcie się odezwałaś już się o ciebie martwiłyśmy.:tak: Nie rób więcej takich numerów.

a oto moja kawa,,w duzym kubku,czarna i bez niczego

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

troszke niewyraźne zdjecie,,ale nie chcialo mis ie nic ustawiac,hmmm,
Ja też taką lubię tylko, że ja słodzę, ale piję dużą czarną w kubku:tak:

dziewczyny prosze os szybka pomoc :-)

czy na wychowawczym tym platnym z zasilkowni (ok 450 zl) otzymuje sie zwrot podatku??
w zeszlym roku dziewczyny na wychowawczym cos pisaly
bo ksiegowa wciska mi ze nie......
Nic mi na ten temat nie wiadomo:no:

Dziewczyny dlaczego wy tak suzo piszecie w ciagu jednego dnia??;-);-);-)
Ja nie potrafie nigdy was nadrobic i dlatego sie nie odzywam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U nas wszystko postaremu dzieciaki po sietach i sylwestrze zadowolone, gdyby nie to ze Maks poszedl na 3 dni do przedszkola i znow dostal zapalenia gardla to bylo by super. Jak narazie obylo sie bez antybiotyku w czwratek do kontroli jak sie nic nie pogorszy.
Za okenm snieg ale dzis robi sie juz chlapa bo temp powyzej 0 a jak w nocy zrobi sie mrozisko to bedzie slizgawka na drogach,. Szkoda ze Maks chory bo bysmy pewnie szaleli na sankach.

Mój Kuba usnął, a Natalka lekcje odrabia. Ja idę sobie zrobić kawkę:-)

Sikoreczka fajny pirat:tak:bardzo mi się podoba

reklama
sikoreczka świetny pirat,,,

moj mały bedzie strażakiem,w piatek ma bal,,
ja sprawdzam prace zaliczneiowe,,,a Matu baje oglada na kompiku,,to narazieeee

Do góry