reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kochane zdrowych, pogodnych i spokojnych świąt spędzonych w miłym rodzinnym gronie. Mnóstwo prezentów radujących Wasze serca . Niech wszystkie zmartwienia pójdą w dal . Niech zagości w Waszych sercach poczucie spełnienia, myśl i pewność że wszystko co Was spotyka i co robicie jest najlepszą rzeczą w Waszym życiu.

Wpadam na chwilkę złożyć życzenia. Miałam awarię kompa ale już jest ok jesli tylko się uda to zajrzę ale narazie same wiecie brak czasu bo jest tyle rzeczy do zrobienia:tak:Pozdrawiam

reklama
A że czas już świąteczny i pełen zadumy
pragnę złożyć świąteczne życzenia
by wszystko się nam rozplatało: węzły, konflikty, powikłania.
Oby wszystkie trudne sprawy porozkręcały się jak supełki
własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki.
Niech święta mają nastrój radosny pełen serdeczności
a szczęścia nieprzerwanego potoku życzę w nadchodzącym Nowym Roku!

Bodzinka,Karolek i Paweł
beztytuu7wl.png

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
A w Nowym Roku - szczęścia,powodzenia
Niech Boska Dziecina błogosławi
I radośc wszelką w długim życiu sprawi.

Życzy Marta,Julek,Olek i Mirek Kalamon

Odezwę sie po Świętach.Pa.:-)

Cisza świąteczna....JA karmie małego więc na moment siadłam.Barszcz się gotuje..Zaraz go skończe, choinka rozstawiona, na jutro zostały tylko drobiazgi bez pośpiechu:-)
1.Bije pianke z białek do ciasta:-)
2.Pomoge mamie, choinka będzie Ładniejsza
3.No i co pięknie ja ubrałem???
4.To ja i choinka:-)
5.Narysuje pieska

Ewcia - czyżby to Mateuszek z nami pisał? ;-)

:)
dokladnie to Mateuszek

i nawet ja nic nie moglam napisac

ja nic w sumie ciekawego,same przygotowania byly,pieczenia...a teraz siedze..maz w necie buszuje....matu baje na laptopie oglada...

Jutro wigilia no i rozjazdy po rodzinie od 15,hmm juz mi sie nie cchcce...
ale trudno

Pozdrawiam,,,
A dzisiaj tez bylismy u tesciowej i w rozjazdach,,jakz wykle..
Teraz pieke sernik z jogurtow....juz sie studzi,,paaa

No a tu widze pelno zyczonek dziekujemy,,ja jutro skrobne wam...
No i foteczki the best,
Bodzinka ale przygotowania,super choinka,,maly malarz ci rosbnie./...
pozdrowionka,,papaaa

Kochane chciałam Wam złozyc życzenia

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru Przyniesie Wam spokoj i radosc. Niech kazda chwila Swiat Bozego Narodzenia Zyje wlasnym pieknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyslnoscia i szczesciem. Najpiekniejszych Swiat Bozego Narodzenia Niech spelniaja sie wszystkie Wasze marzenia-
zyczy czarna i Dawidek

Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy, Dzień zwykły dzień,, w którym gasną wszelkie spory Jest taki dzień, którym radość wita wszystkich, Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski. Niebo ziemi, Niebu ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia. Drzewa ptakom, ptaki drzewom, Mgnienie wiatru płatkom śniegu Jest taki dzień tylko jeden raz do roku, Dzień zwykły dzień, który liczy się od zmroku. Jest taki dzień gdy jesteśmy wszyscy razem, Dzień, piękny dzień, dziś nam rok go składa w darze. Niebo ziemi, Niebu ziemia Wszyscy wszystkim ślą życzenia. A gdy wszyscy usną wreszcie, Noc igliwia zapach niesie. Najserdeczniejsze życzenia przesyła Iwonka z rodzina
biggrin.gif

carteneige004.gif

reklama
Do góry