reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sikoreczka obie choinki śliczne.Mina Magdy BOMBA
Inna mój Pawł też dostanie srebrny Łańcuszek. Karollo zwierzaka do ciągnięcia, a ja już dostałam wymarzony komplet do zupy i piekna spinke do włosów:-):-)
Lolo śpi, M ogląda filmik a ja się bawie programami do filmów i ściągnełam ten programik do zdjęć co Iwonka podała i zamierzam się nim bawić:-):-)Tylko nie wiem czy dziś....

reklama
Jutro raniutko wyjeżdżamy do babciów na święta:-) Więc składam wam życzenia:
Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię,
radość przynosi wszystkim na świecie.
Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną,
a pokój jak gwiazdka niech świeci.
Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką,
pyszności na wigilijnym stole,
wspaniałej rodzinnej atmosfery,
wypełnionej melodią staropolskich kolęd,
a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra
i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy
Sikoreczka z całą rodzinką:tak:
021uf4.jpg

właśnie zauważyłam że to już dziś! Chyba cierpię na bezsennośc. Idę prezenty pakowac!

No ostatnie zakupy z głowy poszły 2 stówy ale koszyk całkiem całkiem wyglądał :tak:, jeszcze tylko prezent dla teściów bo jakoś z głowy wyleciał ;-), no i się nie zdziwię jak kamerę Mariusz kupi coś mu tak po głowie chodzi :-D

Bodzinka faktycznie masz racje Gosiaczek ma dwie prawie dorosłe panny :tak:, ale malutkie to jak na razie szykują się u Iwonki :tak:.

Witam!!
Ale tu cisza :szok:.Widać, że przygotowania do świąt idą pełną parą, no a parę dziewczyn wyjechało.A ja jak zwykle przed kompem :zawstydzona/y:
My zaraz jedziemy na zakupy do Auchana i juz mi sie niedobrze robi, jak sobie pomyślę, ile tam ludzi będzie...A może nie będzie tak źle :confused:
Jutro z rana czeka mnie sprzątanie, bo już o 13 będzie moja mama (bo ok.17 będzie musiała wracać do szpitala).Ale nie będę szaleć, tylko podłogą się zajmę, i tak Oliwka zrobi syf, więc po co mam się przemęczać, a i wytłumaczenie dobre ;-).
Szkoda, że sniegu nie ma :-(.I wątpię, żeby spadl do jutra :-(
No nic, uciekam.

I dla Was wszystkich :
PIERWSZEJ GWIAZDKI JASNEJ JAK TA NAD BETLEJEM
POKOJU ŻYCZLIWEGO W OPŁATKA ŁAMANIU
ŻYCZEŃ CO SIĘ SPEŁNIAĆ BĘDĄ
CIEPŁEJ MIŁOŚCI, WIARY I NADZIEI
CO NIE BĘDĄ ODSTĘPOWAĆ NA KROK
PRZEZ CAŁY NOWY NADCHODZĄCY ROK !!!

Ewcia - czyżby to Mateuszek z nami pisał? ;-)

A u nas od rana znów robota wrze - choinkę już ubraliśmy, teraz robimy jedzenie na Wigilię :-)

Pozdrawiam wszystkie zarobione mamusie :)

nie wiem, czy dzis dam rade zajrzec tu na chwile, bo mamy zamiar z mezem zrobic pierogi i ubrac choinke a z mikołajem to nie lada wyczyn, wiec z okazji Bożego Narodzenia życze Wam zdrowia, wielu przyjaciół wokół, rodziny w święta i
miłości.. bo to chyba najważniejsze.. życze Wam także chwili
wytchnienia, spokoju, oderwania sie od wszystkich "ważnych" rzeczy,
oraz chwili zadumy nad Nowonarodzonym, nie zapominajcie co to za
święta.. nie ten w czerwonej czapie jest tu najważniejszy..
a w Nowym Roku? by był lepszy niz poprzedni.. by był mniej nerwowy..
oraz by wszelkie Wasze noworoczne postanowienia sie spełniły..
Wesołych Świąt Wszystkim:)

Niech zbliżające się Święta Bożego Narodzenia
spędzone w gronie najbliższych
przyniosą Wam wiele radości,
ciepła i optymizmu.
Wszelkiej pomyślności w Nowym Roku
życzy Leika z rodziną.

reklama
Witajcie Kochane... wpadłam tylko na chwilke złozyć Wam życzenia świąteczne:

Nadziei - by nie opuszczała,
radości - by rozweselała,
miłości - by obrodziła,