reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka BB ja też jeszcze nie mam ubranej choinki:no:.... a miałam ubierać w niedziele potem w poniedziałek - a dziś już środa i nic. Tylko stwierdziliśmy, że nasza jest jednak za duża (220cm) i dziś idziemy rozejrzeć sie za mniejszą ( ok150cm), więc jak się uda to może dziś:confused:

Nie wiem być może tak jest, ale szczerze to z Natalką zawsze był problem z gardłem.... ciągle gardło i angina - ma to po mnie

reklama
hej

my tez jeszcze nie mamy ubranej choinki, dopiero w piatek lub sobotę przywieziemy, ale musze cos w Majci pokoiku powiesić swiecacego

wczoraj Darek kupił DVD i teraz bede miała więcej czasu na BB, bo prędzej Majka bajki oglądała przez kompa, a teraz ona bajeczke, a ja BB :-D

Witam w pochmurny dzien.Ja dzis bez chumoru,wogole mnie nic nie cieszy.......nawet swieta.Jestem zawiedziona moim R i zaplanowalam zemste.Nie wazne czy swieta czy nie.Skoro ze mna sie nie liczy ja nie bede z nim sie lczyc i teraz mu to pokarze.Tym razem nie ulegne......To tyle....Ja mu ugotuje bigos czy obiad czy cokolwiek na swieta.......oj zeby sie nie przejadl......

Iwonka widzę,że jakieś chmury na horyzoncie... nie denerwuj się tak faceci są z kosmosu i nigdy nas dobrze nie zrozumią.
A tak poza tym masz śliczne zdjęcie w podpisie:tak::tak:

Ja miałam wyjść na zakupy, a moje dziecko tak słodko śpi, że nie mam serca go budzić... najwyżej pójdę później

Dzień dobry!

U mnie za oknem pada śnieg, ale jakiś taki mokry i temperatura na plusie, to jednym słowem beznadzieja :-(

Co do choinek to u mnie też brak, ubierzemy dopiero jak mąż będzie :tak:

A ja dziś mam jakiś humor do bani. Muszę jeszcze łazienkę posprzatać, tak mi się nie chce :no:

U nas jak zwykle będzie żywa choineczka.Mirek zapoczątkował tradycję:ile lat razem - tyle ogromnych bombek na choince.Tyle,że przy ostatnim rozbieraniu choinki zbił jedną i w tym roku musi dokupic 2.:tak:
Firany się piorą,idę przetrzec okna od środka.

Sewa to życzę poprawy nastroju:tak:, a łazienką się nie przejmuj... nie dziś to jutro...

Marta to jeśli można spytać to ile tych bombek macie??

reklama
Do góry