reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam sie ;)

u nas sprzątanei na maxa - oczywiscie w chwilach, w których nie zajmuje sie mikim;) ogólnie to wszystko jest porozwalane juz którys dzien;)

zdróweńka zycze; my dzis jedziemy na osłuchanie do przychodni, bo mały cos zaczał kaszlec

buziaki!

Witam.
Asiulinka super fotka!
Anaconda no niestety nie mam czym sie chwalic.....nie robi na niocnik i nie chce na niego siadac.Choc widze postepy bo czesto krzyczy ze robi lub zrobila siusiu do pileuchy ale jak pytam sie czy chce na nocnikm to krzyczy glosno nie! Nocniki mamy rozne a na zwykle wc tez nie chce nawet sprobowac usiasc.Z poczatku pod presja otoczenia na sile jakby chcialam ja oduczyc i msobie odpuscilam.Dziecko same dojrzeje do tego .mozna jedynie przypominac i codzioennie rozmawiac z dzieckiem o tym.Ja jeszcze chwile odczekam ale w lutym ponowie rozbiore i niech biega,tylko znow sie bede bala jak ona bedzie przetrzymywac mocz bo tak robila ostatanio....

Iwonka a moze sprobujesz odrobiny przekupstwa do Vanesski :confused: kurcze duza z niej dziewczynka juz jest. U nas poszlo to dosc latwo dlatego nie wiem tak do konca jak to jest....Igor mi juz wola kiedy chce "siusiu" a kiedy "kupa".

Hej dziewczynki, ależ dziś jestem zalatana:szok:, a jaka zła. Przez całe dopołudnie nie było prądu, a że musiałam wyjść to taszczyłam wózek z 6 piętra na dół i z powrotem też.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie wkurza mnie, że winda nie ma osobnego zasilania:wściekła/y:. Jedynie mięśnie mi się tak wzmocnią i może nieco z wagi zrzucę;-), ale tak poważnie to myślałam, że wysiądę w połowie drogi:no:. O 14 mam wizytę w poradni rehabilitacyjnej - mam nadzieję, że prąd będzie i winda będzie chodziła, bo już dziś nie dam rady zrobić jeszcze raz takiej rundy.

Asiulinka zdjęcie mnie rozbroiło - super mały usnął:tak::-D:-D

Leika bardzo ci współczuję niewyspanych nocek:no:

Sikoreczka biedny Adrianek dużo zdrówka i buziaki wielkie dla niego:tak: - a Madzia niezły pokaz dała w przychodni musiało to świetnie wyglądac:tak::-)

No i nie pamiętam co jeszcze miałam napisać:zawstydzona/y:

hej
dopiero połowę doczytałam i odpisuję :tak:

z kasza???? a co to,,kasza gryczana:-D
nie gryczana, ja miała krupniki na obiad :tak:
ania138 tez mam takiej wielkosci ****anke:-p:-p-moja mama tak mowi
moja mam też tak mówi :-D

Ale dzisiaj dużo naklikałyście, doczytać nie mogłam. A u nas pięknej zimy ciąg dalszy i chciałam kupić małej sanki, ale niestety na tym zadupiu to nigdzie nie ma, chyba jutro skoczę do jakiegoś marketu:tak::tak::tak:
Choinki macie śliczne, a u mnie tylko girlanda i sopelki nad oknem bo za mały pokoik mamy i nie ma gdzie choinki upchnąć:-:)-:)-(
ja też mam za mały pokój, ta choinka stoi u Majki a u nas będą gałązki w wazonie

aniu138 - a co się dzieje, czemu Dawidek nie chce cyca?
właśnie sama nie wiem o co mu chodziło. przez 4 dni jak go przystawiałam to darł się wniebogłosy i jak już się nadarł to zaczynał jeść :confused:, a teraz już jest ok. Naprawdę nie mam pojęcia co było tego powodem :no:, dobrze że już minęło :tak:

Witam,widze ze pomoc zwierzaczkom wam sie podoba.Moj adres vanessa.waw@neostrada.pl prosze o choinke:) Ja tez to skopiowalam od ktorejs forumowiczki co wkleila w posta i roznioslam dalej :)Fajna akcja.
Dzis bylismy na zakupach w Tesco kolejki ogromne ale ja cwana bestja wykorzystalam swoj brzuszek i do specjalnie oznakowanej kasy wcisnelam sie bez kolejki zabierajac ze soba dwie inne ciezarowki ktore staly gdzies hen daleko,bo kolejki na pol marketu juz siegaly....Najpierw kulturalnie podeszlam do kasjerki i spytalam sie czy ta kasa jest uprzywilejowana dzis tez i powiedziala ze jak najbardziej ale mozecie sobie wyobrazic miny innych ludzi a raczej kobiet ktorym sie to oczywiscie nie spodobalo i zaczela sie dyskusja....doszlo do wymiany zdan,kasjerka tez im na gadala i zamknely sie.
Bardzo dobrze jak też raz skorzystałam z tego przywileju i reakcja ludzi była taka sama :szok:, bydło nie ludzie, usłyszałam nawet że z brzuchem to powinnam w domu siedzieć a nie zakupy robić :szok:, dobrze że Mariusz tego nie słyszała bo bez policji by się pewnie nie obyło :cool2:

Kupilam taka kuchnie dzis na prezent dla Vanesski @ @PREZENTY DLA CHŁOPCA & DZIEWCZYNKI @@ (283459436) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. a jutro rano ide do gina na wizyte no i zobaczymy co tam nosze pod serduszkiem :) Mysle ze synek teraz bedzie
Jak dobrze zrozumiałam moją siostrę to Majka też taką dostanie :tak::-D:-D

reklama
Moja Natalia poszła zanieść kledze lekcje, bo nie był w szkole i wsiąkła - już jej 30 min nie ma a kolega mieszka piętro wyżej:szok:

Do góry