reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mmm, czas sobie gofrownicę sprawic chyba, uwielbiam gofry i nie mam gofrownicy,
koniecznie na mikołaja sobie kupię, najbardziej lubię jeś gofry latem na plaży, z bitą śmietaną i owocami,mmmm.
Ania, rzuc jednego.

reklama
Mmm, czas sobie gofrownicę sprawic chyba, uwielbiam gofry i nie mam gofrownicy,
koniecznie na mikołaja sobie kupię, najbardziej lubię jeś gofry latem na plaży, z bitą śmietaną i owocami,mmmm.
Ania, rzuc jednego.
Ja też uwielbiam gofry a nie mam gofrownicy :-(.Muszę do Jacusia ładnie się uśmiechnąć ;-).
gosiaczek, przypomniałam sobie, jakie pyszne gofry jadłam w Rewalu...Z ogromną ilością pysznej bitej śmietany i z dużą ilością owoców (bez ananasa którego nie cierpię).Zjadłam tego gofra i nie mogłam obiadu wcisnąć tak się najadłam :-D

A ja uwielbiam gofry z Pustkowa i Pobierowa:tak:W wakacje jak jestesmy nad morzem to bankrutuję na nie;-):-DNie mówiąc o kaloriach:szok:
Próbuje położyc dzieci spać ale bajki się domagają więc muszę iść poczytać chociaż nie wiem jak moje gardło da radę

no hellołka..
ja zajęłam sie netem,no i mały mi padł,hehe
A dzisiaj latania miałam,potemw domku matu okupował kompa i miejsce przy nim..
Jutro mam na 10,a małego na 9 zaprowadzam do peckola,,czyli sie wyspie,,hurraa..

dobranocc

Ja właśnie wzięłam cieplutką kąpiel z pianą, Jacek próbuje położyć Oliwkę spać, ciekawe co z tego wyjdzie ;-).Na razie nie słychać krzyków ani płaczu, więc nie jest tragicznie :-D.
Pokłóciliśmy się dzisiaj z Jackiem...O to, kogo zaprosić na nasz ślub i wesele :-(.Na początku miało być małe przyjęcie w domu, bez fajerwerków...Ale później jakoś tak wyszło, że zaczęliśmy myśleć o tym, aby wynająć małą salę, zamówić zespół, kucharkę, troszkę więcej ludzi...Ale Jacek jakby mógł to by zaprosił pół miasta...Bo jemu się wydaje, że jak tych zaprosi, to powinien też tamtych...To ja moich jedynych i kiedyś najlepszych koleżanek nie zapraszam, a on będzie zapraszał pierwsze lepsze osoby :baffled:.Już i tak mamy 35 osób dorosłych + 8 dzieci.A początkowo miało być 15 osób...A on chce tego kolegę, tamtego kolegę...Nie da mu się nic wytłumaczyć...Aż mi się odechciewa...Może najlepiej by było wziąć świadków, nikog nie zapraszać, iść do USC i koniec.:confused:

reklama
Witam ja na momencik cos tam was podczytalam roszke ale nie ejstem w stanie ospisac wszystkim , przepraszam :-:)-:)-:)-(
Czarna - Sliczne zdjecia. Wszystkiego Naj Naj .
Zapraszam na nasza stronke ze zdjeciami nowe zdjecia -www.gwiazdeczka2007.bobasy.pl :tak: Blania jak konsumuje marchewke z ziemniaczkiem:-):-p i nowe osiagniecia , prosimy o komentarze:happy2:
Buzilko wielkie papa

Do góry