Agatka_BB
IX Lachon BB
Iwonka to faktycznie glupie babsko
A moze Ewcia ma racje z tym podawaniem w malych ilosciach
A moze Ewcia ma racje z tym podawaniem w malych ilosciach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne że pomyślałam, w końcu znamy się już trochę, nie?Trzymam kciuki za Kubusia zeby to nic powaznego nie bylo. Nie bylo mnie jeszcze bo netu nie mialam cale dopoludnie, ale dzieki ze o mnie pomyslalas:-)
Acha! Bo ja tez zastanawiałm się o co chodzi z tym konfliktem grup głównych... mój Kuba ma grupę krwi po mnie czyli 0...Ola K
Z tym konfliktem grup głównych to jest tak, że może on wystąpić (ale nie musi) w układzie grup ABO. Konflikt występuje jedynie w przypadku 10% takich ciąż, najczęściej gdy matka ma grupę O a dziecko odziedziczy grupę A po ojcu.
To pocieszające jak się czyta że nie jest się samemu takim "orłem" w kuchni, co?ELIZABETH z ta wodą też dobre, a ja myślałam że jedyna taka "zdolna" jestem
Mnie nie, u nas chmury:-(Widze ze slonko dzis rozpieszcza kazdego;-)
NOm sikoreczka,mnie tez dzsiaj baniak nawąlał,ale pylki wzięłam i jest oki...mam nadzieje,ze u ciebie tez lepiej.... A ja nie mogę się pozbierac. Wzięłam tabletkę i może uda mi się z nimi wyjśc.
A co do porodu to pierwszy był bardziej bolesny niż drugi i trwał 10 godzin (drugi już tylko 5). Przy pierwszym miałam "przyjemnośc" miec masaż szyjki przy skurczach Na szczęście drugi poszedł gładko!
Iwonka fajne suwaczki! Oj żeby Vanessce sie poprawiło. Ja też smektę stosuje!