reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agatka to jest cwaniara,ja jej nawet samego nie probowalam dac tylko wlasnie w napoju lub pozywieniu i ona to wyczuwa,zreszta ja tez:baffled:Chyba ma to po mnie,a ta smekte to w jakiej ilosci sie podaje?

reklama
Z Natkiem też to miałam, gdy ostatnio miał trzydniówkę. Syropkiem podanym wprost do buzi pluł, a gdy zmieszałam go z kaszką to przełknął, po czym wszystko zwymiotowal :-( Dałam sobie spokój i zostaliśmy przy czopkach z paracetamolem tylko.

Iwonka, widzę, że masz nowe suwaczki :) ;-)

Mi lekarz zalecil jak Igor mial 16 miesiecy 3 razy dziennie po pol torebeczki, ale na opakowaniu chyba pisze ze po calej.
Rzeczywiscie cwaniara z Vanesski;-) Igor nie ma problemu z lekarstwami, czasem musze mu pokazac ze mamusia tez takie je:baffled::-D ale w wiekszosci lyka ladnie.
Kurcze jalk ci pomoc.....:confused:

Witam,nie mam sily czytac wiec przepraszam ale wpadlam sie tylko przywitac.Cos mnie rozbiera do tego popoludniami budujemy szafe a w dzien sprzatam to co nabrudzilismy.Makabra mysle,ze od poniedzialku bedzie juz ok.Papa kochaniutkie.

Agatka,to iestey tez wychodzi z tego duza ilosc do polkniecia,bo ja obecnie mam niby pol torebki na 100ml wody to jest pol szklanki ,kurcze zeby cos bylo w mniejszej porcji.....Dzwonilam do mojej pediatry ale nie ma dzis juz wolnych numerkow,ta prywatna nie moze przyjechac dzis tylko ewentualnie ja moge tam pojechac,a to jest pol warszawy,nie mamy auta ani nikogo kto by nas tam zawiozl akurat dzis.......

Helloł..
Ale zajęłam sie pracami,tzn sprawdzianami juz na zaske,,podrukowałam i mam,,bo juz pod koniec wrzesnia się zaczną we wsyztskich kalsach,,makabra to sprawdzać,ale trzeba robić...taka praca,hehe
Iwonka no współczuje ci z tymi lekami dla Vanesski,żebym była bliżej to bym cie zawiozła,,ale moze spróbuj jej dawac w malutkich daweczkach,aby nie wyczuła tego smaku,dawaj dawke 100ml np na 5 razy po 10ml,,tak moze nie wyczuje za bardzo....

Iwonka a moze w aptece gdybys spytala to moze dlai by ci cos bezsmakowego na biegunke, przeciez musi cos takiego istniec!
Jak wstanie miska to pojdziemy do apteki,ale kiedys jak miala rozwolnienie takie dwu dniowe to u mie w aptece powiedzieli ze ona nie da nic na biegunke bo trzeba do lekarza sie udac i cos przepisze:szok::wściekła/y:Jakies glupie babsko tu pracuje:baffled:

reklama
Do góry