reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jusia22-ojjj...ciężka sytuacja i bolesna:no::no: Głowo do góry kochana wirtulam mocniutko:-);-) Masz rację daj sobie trochę czasu;-)

Uważam że z rodziną to najlepiej się wychodzi na zdjęciu-moi rodzice są super:-):-) ale Teście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: (ale to na marginesie)

Novaczka to super że przywitanie było superaśne:-):-):-):-)
A Ewcia pewnie "Wita"z Mężem:-):-)
ale ciekawe w jaki sposób czy całuśnie czy patelnią po głowie za tą kłutnie;-)

No i znowu nie wiem co napisać:sorry2::confused::rofl2:

reklama
Oj Jusia.... to faktycznie przykre.... jeżeli masz taki układ z mamą to siostra zachowała się mało fajnie :no: ale bardzo dobrze robisz, niech opadną emocje, a potem musicie porozmawiać i wyjaśnić sobie wszystko. Trzymam kciuki, aby wzystko się poukładało :tak:

Dziewczyny ja uciekam spac,zreszta juz spalam ale moj mnie obudzil.Zasnelam usupiajac dziecko:tak:Padam na twarz:sick:
Sewa no narazie stanelo,czekamy na moja mame ktora w tym tygodniu juz napewno ma przyjechac do PL i wszystko uzgodnimy do konca.Tzn zaproszenia juz sa i nic po za tym:sorry2:
Jusia Mam nadzieje ze sie jako tako miedzy wami ulozy,ja bym wygarnela co mnie boli i nie cierpiala do poduszki:no: Zreszta masz teraz swoja rodzinke kochana i to jest najwazniejsze:tak::-):-):-):-)
Novaczka to musialo super wygladac,taka radosc dziecka:-)Tatus pewnie dumny z corci:-)
Elisabeth w jakim wydziale pracuje twoj maz:confused:
OlaK no mniej wiecej wiem gdzie,choc nie jestem pewna.Ale teraz jak tam bede to sie bardziej zorientuje za tym osiedlem:tak:

Zblizaja sie powoli urodzinki mojego dziecka i mysle jakie prezenty by jej nabyc.Zreszta idzie jesien i zima a trzeba kupic butu i na jesien i zime i kombinezon a nawet ze dwa i cos dowyjscia zeby bylo.Szok same wydatki.Chyba czesc prezentow zamowie od rodzinki w postaci ubran.
Reszte gromadki naszej pozdrawiam i Dobrej nocki zycze wam:-):-):-):-):-):-)

Cześć:-) Nie było mnie bo spontanicznie w niedzielę się spakowałam i pojechałam z rodzinką do Niemiec. Już właśnie wróciliśmy. Jestem na chwilkę bo dziecko w wannie siedzi.
Elisabeth nie odpisałam bo już mnie nie było. Jestem z 19 listopada. Wredne są skorpiony to racja, ale mają też bardzo dobre serce dopóki ktoś tego nie wykorzysta.

Uciekam już i pozdrawiam wszystkie koleżanki:-)

Iwonko- oj dumny dumny!!!! Nie moze sie napodziwiać jak to dziecię już samo śmiga... nie tylko chodzi, ale biega.. hi hi...

Jusia- ja też wolę rozmawiać kiedy emocje opadną.. daj sobie czas, o ile te emocje mogą opaść, bo czasami ja tak je w sobie "pielęgnuję", ze dopóki się nie wygadam, to jeszcze bardziej rosną...

WerEla- moja siostra to skorpion. Oj to prawda, ze dobrzy to ludzie dopóki są po Twojej stronie, jako przyjaciele bardzo wierni, ale dla wrogów bezlitośni... miałam kilku przyjaciół skorpionów... ale ja z jakiegoś powodu nie miałam zatargów i dobrze z nimi żyłam... z siostrą zresztą tez...

Pozdrawiam i dobrej nocki życzę...

Witam dziewuszki z rana.
Ja też skorpion:-) jak chce to jestem cacy ale jak nie to ...............no ale cóż moi bliscy muszą ze mną wytrzymać i nawet to im wychodzi:-D

reklama
Do góry