reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hei dziewczyny wpadłam na moment, poczytałam co piszecie i tak sobie mysle MY TO MAMY SZCZĘŚCIE MAMY CUDOWNE DZIECI

reklama
Tak kazde z osobna jest świetne:) eh..jaki to cód...tak rozyslalam bedac w ciazy...z takiego mikroskopijnego czegośtam...rośnie tak cudowna istotka tak wyjatkowa i niepowtarzalna:)Boże jakie to Cudowne!

Witam, Was wieczorkiem!!!
Pycha brawo dla Majeczki naprawde zdolna dziweczynka!!!:tak:
Nic ja tylko wpadłam powiedziec Wam dobranoc, zmykam bo musze popracowac- zaleglosci:no:
zycze kolorowych snow, i udanego dnia jutro.

Witam wieczorowo!

U mnie po południu rozpogodziło się, więc wybyliśmy na długi spacerek. Było cudnie :tak::tak::tak: słoneczko, ciepełko hmmmmm mówię Wam piknie :tak:

Jędrek poszedł spać, ja już wzięłam kąpiel, teraz siedzę i się byczę :tak:

Ania138 namiot świetny :tak:ale i tak ja teraz to już chybabym się nie wybrała pod namioty :no: Kiedyś tak, ale z wiekiem to ja jakaś wygodnicka się zrobiłam :baffled:
Ta tablica jest odjazdowa :tak:
Jusia22 jestem w szoku :szok::szok::szok::szok: jak on mógł tak zrobić :wściekła/y:

A co do męża.....to ja nie mogę o nim złego słowa powiedzieć :tak:Udał mi się chłop. My jesteśmy 4 lata po ślubie i od początku było dobrze :tak: ja całe życie czekałam na kogoś takiego jak on :tak: (a trochę czekałam) przez te wszystkie lata to pokłóciliśmy się dwa, albo trzy razy. Pewnie, że mamy często sytuacje, gdzie z czymś się nie zgadzamy, ale wtedy każdy powie co mu leży na sercu na spokojnie i potem jest ok. Może my jesteśmy jacyś walnięci, ale tak mamy i już :tak: Nie powiem żeby mnie to nie cieszyło :tak:

A dzieci....... to największy skarb. A nasze forumowe dzieciaczki to zdolniachy jak się patrzy :tak::tak::tak::tak:

Buziaczek cały czas trzymam za Ciebie kciukasy.

Zmykam, bo tak mi dziś wolno BB chodzi, że nie wyrabiam przy tym kompie :wściekła/y:
Życzę spokojnej nocki!

Dobranoc!

Pycha - masz małą zdolniachę w domu :tak:

Ania - namiot fajny! ale podziwiam, że w zaawansowanej ciąży nie boisz się spać na materacu pod namiotem :-)

Buziaczek - melduj się codziennie kochana! :-D Żebyśmy wiedziały, kiedy trzymać kciuki :)

Witam wieczorkiem:)

troszke mnie nie było ale grzecznie czytam co skrobiecie:tak::tak:

witam nowe mamusie

ja teraz całymi dniami poza domem jestem bo pilnuje mojej psiapsiułce dzieci w sumie mam ich 3 na głowie,nieraz niewyrabiam nerwowo i mam dosc a nieraz jest tak wesoło ze ze smiechu pekamy

widze ze temat wyjazdow poruszony,,ja niestety siedze w domku ale to tylko dlatego ze moj maz pracuje:(

Pycha no Majka to maly geniusz:-Dgratki

Iwonka to widze ze tak jak ja uczysz namietnie jazdy na roweze:-)

Ja tu tylko na chwilkę. No tak o naszych mężach można by księgę napisać;-):tak:
Ania 138 ja z moim przed ciążą znaliśmy się pięć lat. Wtedy to przekonana byłam że to chodzący ideał. Z czasem różowe okulary spadły i do ideału to mu jednak daleko;-)Ale też nie mam co narzekać . Owszem portafi podnieśc ciśnienie jak nikt inny ale jak porównuję go do tych koszmarków jakie miewają za mężów moje znajome to cieszę się że jest jaki jest:tak:
Jusia z mężami jak z dziećmi :no:naucz męża żeby w takim wypadku udał że jest mu przykro i płacze a nie oddawał małej. To skutkuje a bicie tylko budzi agresje
Pycha zdolna ta twoja córcia;-)

Trusia dawno cie nie było:tak: no no to masz pełne ręce roboty Trójka dzieci plus Dawidek:eek:
O i właśnie na onecie przeczytałam że politycy LPR domagają się od prezydenta za to że obraża ojca Rydzyka:szok::eek::baffled::crazy: Czy wy coś z tego rozumiecie? Kto siedzi w naszym rządzie?:eek::baffled: Zaczynam poważnie się obawiać że wszyscy pouciekali psychiatryków :sick:( bardzo mi przykro że musiałam obrazić psychicznie chorych)

reklama
Witam :-)
WIdze że nie tylko ja się pokłóciałam z M ;-)Byliśmy z mała u teściowej na kawie i jak mieliśmy wychodzic to widze jak Krzysiek (M) bije sie z Julią :baffled:ona mu dała klapsa w policzek a on jej oddał 2 razy mocniej w policzek Wszystko mogę zrozumieć ze chciał ją ukarać ale nie musiał w taki sposób zeby jej oddawac w twarz mogł jej dać klapsa ale w tyłek ale sie wkurzyłam na niego a no oczywiście teściowa trzymała jego strone Mam juz dzisiejszego dnia dosyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:Szkoda gadać o ich zachowaniu poprostu mamusia zawsze bedzie trzymac synka strone wiec ubrałam sie i mała i jak najszybciej bez słówa wyszłam nawet teściowa była w szoku ale mniejsza o to :crazy:
Pozdrawiam papa
.png
No zle sie zachowal i to bardzo a tesciowa sie nie przejmuj,widac jej szkola:eek:
iwonka ale bajer znalazłam szkoda że nie 1,5 roku temu bym Majce kupiła TABLICA___+BIURKO ___+KRZESŁO___ +ZEGAR__+LITERKI (210886849) - Aukcje internetowe Allegro
szukam dalej
To pierwsze mi sie podoba bardzo,chyba to kupie tylko znajde wspolnikow na zrzutke dla Vanesski(babcie,dziadka,i ciotkeVanesski):tak::-):-):-)
a ja się jeszcze pochwale, że Maja chyba już wie ile to 2, bo wczoraj siedziały na ławce obie babcie, a ona pokazuje na nie palcem i "bla" (co znaczy dwa :-D), dziś ida 2 psy, a ona "bla", potem znów widzielismy 2 psy i ona znów "bla" , więc tak myśle, że to nie przypadek :-)

a liczy tak:
ja mówię raz
ona - bla, tsy
ja - cztery
ona - pieć
:happy::happy::happy::happy:

dobra spadam

pa pa
Wielkie brawa!!!!!!!! Jak to takie male dziecko moze zaskoczyc doroslego.Dopiero co sie urodzilo a ile juz inteligencji maja te nasze dzieciaczki wszystkie:tak::-):-)

jak mi sie uda jutro to zajrze do was
Zagladaj czesciej kochana.Cos ostanio cie nie widac:no:
Sewa Dobrze ze tak sie dogadujecie z mezem,rany ja ze swoim to sie pierwszy raz zlapalam po okolo miesiacu znajomosci:szok::-D:-D:-D:-DJa zawziety typ jestem i nie umiem cicho siedziec:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::sorry2::sorry2::sorry2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::crazy::crazy::crazy:

Do góry