reklama
lilitu1984
Mamusia Synusia
Tak kazde z osobna jest świetne eh..jaki to cód...tak rozyslalam bedac w ciazy...z takiego mikroskopijnego czegośtam...rośnie tak cudowna istotka tak wyjatkowa i niepowtarzalnaBoże jakie to Cudowne!
dominika2000
Fanka BB :)
Witam, Was wieczorkiem!!!
Pycha brawo dla Majeczki naprawde zdolna dziweczynka!!!
Nic ja tylko wpadłam powiedziec Wam dobranoc, zmykam bo musze popracowac- zaleglosci
zycze kolorowych snow, i udanego dnia jutro.
Pycha brawo dla Majeczki naprawde zdolna dziweczynka!!!
Nic ja tylko wpadłam powiedziec Wam dobranoc, zmykam bo musze popracowac- zaleglosci
zycze kolorowych snow, i udanego dnia jutro.
sewa
mamuśka ;-)
Witam wieczorowo!
U mnie po południu rozpogodziło się, więc wybyliśmy na długi spacerek. Było cudnie słoneczko, ciepełko hmmmmm mówię Wam piknie
Jędrek poszedł spać, ja już wzięłam kąpiel, teraz siedzę i się byczę
Ania138 namiot świetny ale i tak ja teraz to już chybabym się nie wybrała pod namioty Kiedyś tak, ale z wiekiem to ja jakaś wygodnicka się zrobiłam
Ta tablica jest odjazdowa
Jusia22 jestem w szoku jak on mógł tak zrobić
A co do męża.....to ja nie mogę o nim złego słowa powiedzieć Udał mi się chłop. My jesteśmy 4 lata po ślubie i od początku było dobrze ja całe życie czekałam na kogoś takiego jak on (a trochę czekałam) przez te wszystkie lata to pokłóciliśmy się dwa, albo trzy razy. Pewnie, że mamy często sytuacje, gdzie z czymś się nie zgadzamy, ale wtedy każdy powie co mu leży na sercu na spokojnie i potem jest ok. Może my jesteśmy jacyś walnięci, ale tak mamy i już Nie powiem żeby mnie to nie cieszyło
A dzieci....... to największy skarb. A nasze forumowe dzieciaczki to zdolniachy jak się patrzy
Buziaczek cały czas trzymam za Ciebie kciukasy.
Zmykam, bo tak mi dziś wolno BB chodzi, że nie wyrabiam przy tym kompie
Życzę spokojnej nocki!
Dobranoc!
U mnie po południu rozpogodziło się, więc wybyliśmy na długi spacerek. Było cudnie słoneczko, ciepełko hmmmmm mówię Wam piknie
Jędrek poszedł spać, ja już wzięłam kąpiel, teraz siedzę i się byczę
Ania138 namiot świetny ale i tak ja teraz to już chybabym się nie wybrała pod namioty Kiedyś tak, ale z wiekiem to ja jakaś wygodnicka się zrobiłam
Ta tablica jest odjazdowa
Jusia22 jestem w szoku jak on mógł tak zrobić
A co do męża.....to ja nie mogę o nim złego słowa powiedzieć Udał mi się chłop. My jesteśmy 4 lata po ślubie i od początku było dobrze ja całe życie czekałam na kogoś takiego jak on (a trochę czekałam) przez te wszystkie lata to pokłóciliśmy się dwa, albo trzy razy. Pewnie, że mamy często sytuacje, gdzie z czymś się nie zgadzamy, ale wtedy każdy powie co mu leży na sercu na spokojnie i potem jest ok. Może my jesteśmy jacyś walnięci, ale tak mamy i już Nie powiem żeby mnie to nie cieszyło
A dzieci....... to największy skarb. A nasze forumowe dzieciaczki to zdolniachy jak się patrzy
Buziaczek cały czas trzymam za Ciebie kciukasy.
Zmykam, bo tak mi dziś wolno BB chodzi, że nie wyrabiam przy tym kompie
Życzę spokojnej nocki!
Dobranoc!
Pycha - masz małą zdolniachę w domu
Ania - namiot fajny! ale podziwiam, że w zaawansowanej ciąży nie boisz się spać na materacu pod namiotem :-)
Buziaczek - melduj się codziennie kochana! Żebyśmy wiedziały, kiedy trzymać kciuki
Ania - namiot fajny! ale podziwiam, że w zaawansowanej ciąży nie boisz się spać na materacu pod namiotem :-)
Buziaczek - melduj się codziennie kochana! Żebyśmy wiedziały, kiedy trzymać kciuki
trusia
Brenda
Witam wieczorkiem
troszke mnie nie było ale grzecznie czytam co skrobiecie
witam nowe mamusie
ja teraz całymi dniami poza domem jestem bo pilnuje mojej psiapsiułce dzieci w sumie mam ich 3 na głowie,nieraz niewyrabiam nerwowo i mam dosc a nieraz jest tak wesoło ze ze smiechu pekamy
widze ze temat wyjazdow poruszony,,ja niestety siedze w domku ale to tylko dlatego ze moj maz pracuje
Pycha no Majka to maly geniuszgratki
Iwonka to widze ze tak jak ja uczysz namietnie jazdy na roweze:-)
troszke mnie nie było ale grzecznie czytam co skrobiecie
witam nowe mamusie
ja teraz całymi dniami poza domem jestem bo pilnuje mojej psiapsiułce dzieci w sumie mam ich 3 na głowie,nieraz niewyrabiam nerwowo i mam dosc a nieraz jest tak wesoło ze ze smiechu pekamy
widze ze temat wyjazdow poruszony,,ja niestety siedze w domku ale to tylko dlatego ze moj maz pracuje
Pycha no Majka to maly geniuszgratki
Iwonka to widze ze tak jak ja uczysz namietnie jazdy na roweze:-)
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Ja tu tylko na chwilkę. No tak o naszych mężach można by księgę napisać;-)
Ania 138 ja z moim przed ciążą znaliśmy się pięć lat. Wtedy to przekonana byłam że to chodzący ideał. Z czasem różowe okulary spadły i do ideału to mu jednak daleko;-)Ale też nie mam co narzekać . Owszem portafi podnieśc ciśnienie jak nikt inny ale jak porównuję go do tych koszmarków jakie miewają za mężów moje znajome to cieszę się że jest jaki jest
Jusia z mężami jak z dziećmi naucz męża żeby w takim wypadku udał że jest mu przykro i płacze a nie oddawał małej. To skutkuje a bicie tylko budzi agresje
Pycha zdolna ta twoja córcia;-)
Ania 138 ja z moim przed ciążą znaliśmy się pięć lat. Wtedy to przekonana byłam że to chodzący ideał. Z czasem różowe okulary spadły i do ideału to mu jednak daleko;-)Ale też nie mam co narzekać . Owszem portafi podnieśc ciśnienie jak nikt inny ale jak porównuję go do tych koszmarków jakie miewają za mężów moje znajome to cieszę się że jest jaki jest
Jusia z mężami jak z dziećmi naucz męża żeby w takim wypadku udał że jest mu przykro i płacze a nie oddawał małej. To skutkuje a bicie tylko budzi agresje
Pycha zdolna ta twoja córcia;-)
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Trusia dawno cie nie było no no to masz pełne ręce roboty Trójka dzieci plus Dawidek
O i właśnie na onecie przeczytałam że politycy LPR domagają się od prezydenta za to że obraża ojca Rydzyka Czy wy coś z tego rozumiecie? Kto siedzi w naszym rządzie? Zaczynam poważnie się obawiać że wszyscy pouciekali psychiatryków :sick bardzo mi przykro że musiałam obrazić psychicznie chorych)
O i właśnie na onecie przeczytałam że politycy LPR domagają się od prezydenta za to że obraża ojca Rydzyka Czy wy coś z tego rozumiecie? Kto siedzi w naszym rządzie? Zaczynam poważnie się obawiać że wszyscy pouciekali psychiatryków :sick bardzo mi przykro że musiałam obrazić psychicznie chorych)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No zle sie zachowal i to bardzo a tesciowa sie nie przejmuj,widac jej szkolaWitam :-)
WIdze że nie tylko ja się pokłóciałam z M ;-)Byliśmy z mała u teściowej na kawie i jak mieliśmy wychodzic to widze jak Krzysiek (M) bije sie z Julią ona mu dała klapsa w policzek a on jej oddał 2 razy mocniej w policzek Wszystko mogę zrozumieć ze chciał ją ukarać ale nie musiał w taki sposób zeby jej oddawac w twarz mogł jej dać klapsa ale w tyłek ale sie wkurzyłam na niego a no oczywiście teściowa trzymała jego strone Mam juz dzisiejszego dnia dosyćSzkoda gadać o ich zachowaniu poprostu mamusia zawsze bedzie trzymac synka strone wiec ubrałam sie i mała i jak najszybciej bez słówa wyszłam nawet teściowa była w szoku ale mniejsza o to
Pozdrawiam papa
To pierwsze mi sie podoba bardzo,chyba to kupie tylko znajde wspolnikow na zrzutke dla Vanesski(babcie,dziadka,i ciotkeVanesski):-):-):-)iwonka ale bajer znalazłam szkoda że nie 1,5 roku temu bym Majce kupiła TABLICA___+BIURKO ___+KRZESŁO___ +ZEGAR__+LITERKI (210886849) - Aukcje internetowe Allegro
szukam dalej
Wielkie brawa!!!!!!!! Jak to takie male dziecko moze zaskoczyc doroslego.Dopiero co sie urodzilo a ile juz inteligencji maja te nasze dzieciaczki wszystkie:-):-)a ja się jeszcze pochwale, że Maja chyba już wie ile to 2, bo wczoraj siedziały na ławce obie babcie, a ona pokazuje na nie palcem i "bla" (co znaczy dwa ), dziś ida 2 psy, a ona "bla", potem znów widzielismy 2 psy i ona znów "bla" , więc tak myśle, że to nie przypadek :-)
a liczy tak:
ja mówię raz
ona - bla, tsy
ja - cztery
ona - pieć
dobra spadam
pa pa
Zagladaj czesciej kochana.Cos ostanio cie nie widacjak mi sie uda jutro to zajrze do was
Sewa Dobrze ze tak sie dogadujecie z mezem,rany ja ze swoim to sie pierwszy raz zlapalam po okolo miesiacu znajomosciJa zawziety typ jestem i nie umiem cicho siedziec
Podziel się: