reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Julia właśnie zasnęła ;-):-) a ja juz posprzątałam i ide umyć włosy bo strasznie mi sterczą:wściekła/y:Jak bede miała czas to jeszcze zajrze do was Buziaki papa

.png

reklama
Qrczę! Nigdzie nie poszłam bo taka chmura wyszła okropna, że nie wiadomo co z tego będzie, czy burza, czy ulewa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rety! Jędrek już świra dostaje i wydziera się, że na spacerek chce :-( idę wymyślę mu jakieś zajęcie, a sama kawy się napiję, bo senna jestem okropnie :sick:

jusia ale Twoja Julcia slicznie wygląda jak spi, zresztą każde dziecko najładniej wygląda jak śpi ;-):-D:-D.
sewa to mamy ten sam problem z wyjściem z domu, też muszę iść do sklepu a to znowu szaro a jeszcze pralka pierze i muszę poczekać. Z tym że Majka ogląda po raz enty Króla Lwa i bawi się pierdołkami z kinderków, a ja robię listę rzeczy do zabrania i końca nie widać :szok:

ja dziewczyny uciekam ide spać bo mój synek zapadł w 4-5 godzinny sen więc ja też ide skorzystać , do wieczora:-):-):-)

:-D:-D:-D udało mi się schować pranie przed naprawdę dużym deszczem, ale leje tylko jak ja pójdę do sklepu :-(. Dzisiaj już prania nie wystawię bo te stare pierdziele mają ubaw że ja tak z nim latam wte i wewte, no naprawdę ubaw po pachy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, spaczone poczucie humoru, jak zresztą oni cali:no:.
pycha to faktycznie trochę daleko ale pogoda podobna :tak:
dorka ale Ci zazdroszczę i przypominam sobie te czasy jak z Majką spałam do 10-11 i po południu też szła na takie długie drzemki:happy2::happy2::happy2: ale się rozmarzyłam :rofl2::rofl2:.
Idę zjeść bo tak mnie ssać zaczęło że klawiaturę zaraz pogryzę ;-) hehe

mój synek zapadł w 4-5 godzinny sen
no to długo śpi w dzień :szok: mój od momentu jak skńczył miesiąc dłużej niż trzy godz. w dzień nie przespał :no: Fajnie masz.

Ania138 podziwiam Cię z tym wyjazdem pod namioty :tak: ja to się za wygodna zrobiłam :baffled: i teraz to już tylko kwatery jak gdzieś jedziemy. A Ty jeszcze z brzuszkiem podziwiam.

iwonka jeśli mogę to też coś w wolnych chwilach chętnie poszukam bo mam na razie limit wyczerpany na zakupy a lubię tam zaglądać ;-). A z wózkiem to masz rację :tak:.
DOBRANOC
Nie ma sprawy bo ja za bardzo nie mam czasu bo moj kupil sobie jakas gre i wciaz gra:baffled:

Iwonka blog Vanesski- świetny:tak:, bardzo mi się podoba:-):tak:
Dziekuje bardzo,zapraszam ponownie:-)

Musze sie wam pochwalic.....:-p Igor sam siada sobie na nociku i siusia, ale robi to tak komicznie ze czasem musze wyjsc z pokoju zeby nie rozesmiac sie :happy2::-D bo jak to zrobie to juz po siusianiu:crazy:
Wiekie gratulacje,u nas nadal nic z nocnika:-(
Czarna i Iwonka 2006 - macie fajne blogi, poczytałam i wpisałam się ( chyba nie macie nic przeciwko). Wasze szkraby są fantastyczne:tak:.

A tak poza tym to Kuba kończy dziś 9 m - cy!!! Jak ten czas leci:shocked2:. Wszystkiego najlepszego syneczku.
Dziekuje bardzo a szczegolnie za wpis na pamiatke,to jest najwazniejsze:-)Duzo zdrowka i usmiechu dla Kubsia :-):-):-):-):-):-)

a rowerek rzeczywiście fajny i dałam za niego tylko 50 zł :-)
A umie sama jezdzic juz na rowerku?

Ojejej jak to mowi moje dziecko,nawet sie nie przywitalam.A wiec witam u mnie dzis zero slonka ale przynajmniej nie pada.Bylam zalatwiac sprawy w starym mieszkanku.Najwazniejsze ze byli kominiarze i pozwolili mi zalozyc jakis piec na opal staly i pytanie do was czy ktos ma jakis piec na wegiel ktory dobrze grzeje?

reklama
Witam, ja juz po zakupkach i własnie gotuje obiadek, mały spi więc mam chwilke popisać, zaraz zrobie sobie kawkę:tak:- zapraszam kobitki do wspólnego kawkowania.
Pycha biorę z Ciebie przykład i od dzisiaj zaczynam jeździć rowerkiem:tak:
Mały za godzinkę wstanie, zjemy obiadeki lecimy na spacerek, sloneczko świeci, chociaż przed chwilą lało:eek:
Ania 138 to faktycznie mają ubaw:eek:

Do góry