reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dominika dzięki,ale mó blog troszke znaiedbany,..
A slajdy to wyższa ranga...ja robiłąm programem...animation shop3
a potem www.photobucket.pl -tam wrzuciałam kod skopiowałąm i wkleiłam i mam...
Iwonka czy chodizło ci o głosowanie na smyki.pl-na tą stronke czy o odp na twoje pytania-troszke ich duzo i mi sie nei chceee...

reklama
Noo, ładnie dziś stronki stukacie ;-) Widac, że pogoda nie dopisuje :tak:

Dorka - ja też prawdopodobnie nigdzie nie wyjade, także łączę sie w bólu...

witam

i znow dużoooo zaległoscci mam uuuu ;-)
Wczoraj u rodziców superrrrr było.Wrócilismy póxno i nawet juz mi się kompa nie chciało włączyc
>>>dziś po 17 jade do mojej szwagierki i Zuza tam zostaje do niedzieli ;-)

teraz zmykam obiadek dokńczyć.dziś kopytka własnej roboty ;-)

Ewcia to drugie odpowiedzi na pytania.......Ale rozumiem,mi sie tez nie chcialo...A ciachem chetnie poczestuje,jesli jeszcze dalej aktualne:)

Chyba się troszkę spóźniłam, bo ja dopiero teraz kawusię piję:baffled:. No ale niestety, najpierw małemu musialam dać obiad, potem dla nas zrobić i tak jakoś zeszło, a i jeszcze gary po obiedzie umyć. Tak więc teraz piję sama.

Dorka i Leika - ja też nigdzie w tym roku nie wyjeżdżam:-(. Jest nas już 3.​

Witam ponownie my już po przejażdżce rowerowej w końcu mam przyczepkę dla Victora i dziś była jazda próbna i było super a Victorek też zadowolony hehe.No właśnie ciekawe co z Buziaczkiem.
Ja też lubię pod namioty super sprawa.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale się!!! :wściekła/y:
Idę sobie do sklepu wolniutko bo Majka "pływa" a tu słyszę że mnie teść woła żebym po zakupach przyszła do nich :szok:, nawet mi furtkę zostawi otwartą :baffled:. Myślę sobie coś się stało bo miał taki jakiś dziwny głos, a kot mój coś od paru dni jest niewyraźny i podejrzewam sąsiada że mu coś dał więc pomyślałam że może coś widział :no::no:, ale ja naiwna jestem :wściekła/y:.
Ja wchodzę a tu imprezka, teściowa z koleżanką z pracy przy winku i ciasteczku, nie babce jak na dzień ojca żeby zapchać, na mnie już czeka herbata i kieliszek pełen czerwonego wina :no::szok::no:, Głupia idiotka herbatę mi zrobi bo w ciąży się kawy nie pije a wino podsuwa i jeszcze pij, pij to dobrze Ci zrobi :no:!! I koleżanka to samo, może z innym towarzystwem to i bym łyczka wypiła. A te "co mały nie lubi winka?" Maja się wyszalała z dziadkiem bo ten popisówę walną jak zawsze przed kimś i kombinował jak tu wyjść z nią na osiedle :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, 20 minęło a a ja do Majki chodź do domku a ona od razu do drzwi :tak: dzięki Bogu bo myślałam że jazda będzie. Ale tak się wnerwiłam że aż mnie brzuch rozbolał, to są pojeby :wściekła/y:.
Ale Mariusz się wk.... jak mu to powiedziałam przez tel., bo on znowu późno będzie i ma rację bo tak to przyjść nie potrafią albo zaprosić ale jak pokazówkę odwalić to od razu.
No już lepiej kolejna terapia z pozytywnym wynikiem ;-):-D:-D:-D
Ewcia chodziło mi że Buziaczek się meldował rano a dzisiaj jeszcze nic.

reklama
Melduje sie 2 in 1 :errr::no2::unsure::sad:!!
Wczoraj wieczorkiem polozylam sie spac juz z bolem kregoslupa i podbrzusza ale do rana przeszlo:wściekła/y::no::-( i jak nigdy przespalam bez wczesniejszej wycieczki do ubikacji dopiero o 8-45 wstalam:szok::szok:Bylam w szoku.
Zmykam odkurzyc i poprasowac ubranka.Pa

ps.tylko Mnie nie pocieszajcie...he he , czekam cierpliwie. w piatek bede wiedziala na czym stoje , byc mozliwe ze dostane termin wywolania juz...:sorry2:

Do góry