reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo hejo wsyztskim...
U mnie tez pogoda do bani,leje,potem słonko na chwilke i znow leje...a pochmurno cąły czas,ale niby po niedzieli upały,,może w końcu na dmorze skocze sie pokąpać,jeszce w tym roku sie nie kąpałam...

Dorka witaj kobietko u nas....
Iwonka gratki dla małej, a dla kogo wy te mieskznaie urządzacie,ddla siebie czy kogos innego,bo nie wiem cyz pisałąś ,ale ja nawet nie pamietam...
Cloe jak dzisiaj z mężęm...
Pycha super fotki,a bedzie małą uczyłą spać w łóżku dużym czy dalejw łóżeckzu...??
Dominika ja chętnie kawusie,,,już parze..poczekaj,razme połykamy,,,

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystko mi się zmazało i piszę jeszcze raz:angry::angry:.
Jest juz po 14 a BUZIACZEK jeszcze nie dała znać :tak:. może to już :tak:.
Moje dziecko właśnie zobaczyło kałuże przez okno i szaleje z radości, czeka mnie długa droga do sklepu, który mam pod nosem :sorry2:.
A kawę wypije z Wami jak wrócę ale nie wiem o której bo cała droga jest w kałużach ;-):crazy:

Ja pije takze kawuche...dominika razem z tobą
Ania138 a co miało być o 14.....u buziaczka.. ja chyba nie doczytałam...

I ja dolaczam z kawka i pysznym ciachem
Ewcia to jest moje mieszkanie tzn administracyjne.Teraz mieszkam na placu tesciow w wyremontowanym domku.Ma ten plac byc przepisany na moje dziecko.A tamte stare mieszkanko jest moje po babci i nie zrzekne sie go bo jak pislam juz Cloe nigdy nie wiadomo jak sie losy po tocza.Czy sie rozstane z moim R. Czy z tesciami cos nie tak sie kiedys ulozy to zawsze bede miala gdzie z dzieckiem isc i sie nie martwic o dach nad glowa.

No wlasnie moze juz Buziaczek na porodowce:)
Czarna dostalam sie na twojego bloga ale nie moglam teraz wpisac sie w komentarzach,nie otwiera mi sie strona.Chcialam tam zlozyc zyczenia urodzinowe dla tatusia Dawidka.W takim razie na lamach BB Wszystkiego najlepszego dla mezusia!!!!

Iwonka pewnie mieskzania drogie,zawsze masz juz inny kąt własny...a ciachem poczęstujesz do kawy??
Wszystkie naj naj dla tatusia dawidka...

reklama
A ja do kawki mam wafelki(kupne) ale mogą byc.Ewcia Twoj blog też odwiedziłam bardzo fajny:tak: powiedz mi jak robisz slaidy może i ja jak znajdę wolną chwile to porobie.
Iwonka też podzielam zdanie dziewczyn- zawsze masz jakies zabezpieczenie w postaci mieszkanka świetnie:tak:
Ania to następną kawke wypijemy daj znac hehehe

Do góry