reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
U mnie słońce z szarymi chmurami, wystawiłam pranie i musze być w pogotowiu ;-).
jusia mija Majka też dostała podobny rowerek na roczek od dziadków i od początku była zachwycona jeździ do dzisiaj ale nie umie pedałować bo to truno tak jak pedałki są na przednim kole . Ale teraz na 3 latka dostanie już " dorosły " rowerek takiego typu jak Majka Pychy i myślę że wtedy się nauczy.
iwonac buziaczki dla synka
agatka BRAVO dla Igora, moim zdaniem to na takim rowerku to by sobie poradził, nie spadnie bo jest barierka dookoła siodełka, duża podstawka pod nogi ( na zdjęciu szara )i mała jak podrośnie (żółta ). Pomyśl jeszcze , a na pewno mały będzie zachwycony
ale te " nasze " forumowe dzieci zdolne no no
jusia mija Majka też dostała podobny rowerek na roczek od dziadków i od początku była zachwycona jeździ do dzisiaj ale nie umie pedałować bo to truno tak jak pedałki są na przednim kole . Ale teraz na 3 latka dostanie już " dorosły " rowerek takiego typu jak Majka Pychy i myślę że wtedy się nauczy.
iwonac buziaczki dla synka
agatka BRAVO dla Igora, moim zdaniem to na takim rowerku to by sobie poradził, nie spadnie bo jest barierka dookoła siodełka, duża podstawka pod nogi ( na zdjęciu szara )i mała jak podrośnie (żółta ). Pomyśl jeszcze , a na pewno mały będzie zachwycony
ale te " nasze " forumowe dzieci zdolne no no
ania138
ja tu piszę, szukam zdjęć a pranie moknie .
Pycha my to chyba gdzieś blisko mieszkamy bo pogoda taka podobna u nas
Pycha my to chyba gdzieś blisko mieszkamy bo pogoda taka podobna u nas
dorka
Zaciekawiona BB
Iwonka chyba wszystkie Kubusie takie same jak mój wstanie to sie grzecznie bawi sam ale jak mnie nie ma w zasięgu oka to marudzi. Teraz ja mam wolne, męza oczywiście nie ma mocno zajęty,
Pogoda u mnie była fajna .ale 10 min temu teraz znów chmury nie wiadomo czy iść na spacer, jak znam życie to zanim się ubiore i Kubę to zacznie padać:-)
Pogoda u mnie była fajna .ale 10 min temu teraz znów chmury nie wiadomo czy iść na spacer, jak znam życie to zanim się ubiore i Kubę to zacznie padać:-)
ania138
Aniu mam nadzieję że Ty bedziesz miała pogodę nad morzem 3 moje kolezanki siedzą w pokoju z maluszkami i płaczą bo zapłaciły z góry ,a pogody jak nie było tak nie ma .Ponoc od weekendu ma być super
dorka żyję tą nadzieją, bo nie wiem czy doczytałaś ale my pod namiot jedziemy , całe szczęście musieliśmy wpłacić tylko zaliczkę także jak by co to nie ma nieszczęścia. Biedne koleżanki
I po deszczu, jeżeli to w ogóle można deszczem nazwać, jak tak mam latać co chwilę i chować pranie to dziękuję bardzo .
Pycha
mama Mai i Marty
ania u mnie tez juz po deszczu i znów świeci słonce a tak blisko nie mieszkamy, bo ze 170km będzie
reklama
Jusia22
Fanka BB :)
U nas słoneczko świeci ale już widać ciemne chmury to długo nie poświeciA mieszkamy w Bytomiu w Gliwicach cały czas świeci wiem bo M do mnie dzwonił i był ku że z malą jestem w domu mała jeszcze nie spiJuż leży w łóżeczku od 1,5 godz a ja sprzątam po niej bo bałagan mam straszny Ide dalej walczyć Pozdrawiam ciepło
Podziel się: