reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej, listonosz wywalił mnie z łóżka chociaż już nie śpię od 7:30, ale że tego listonosza akurat lubię to nic mu nie powiedziałam, zresztą mnie przeprosił że dzwoni do mnie a ma przesyłkę do szwagra bo tam mu nikt nie otwiera. Młodszego szwagra lubię więc ok.
Teść znowu napier.. młotkiem w metale :no::wściekła/y::wściekła/y:
Pycha ale extra rowerek :tak:, łóżeczko też fajowe takie kolorowe wesołe :tak:
Vici dzięki za adres działa :tak::-D:-D
Pogoda na razie bez deszczowa ale nie chwal dnia ...., i niebo zachmurzone. Rety, powinnam się cieszyć bo w ciąży to lepiej jak taka pogoda ale jakoś już mnie to dobija :baffled:.
To pa zajrzę po śniadanku.
Wszystkiego najlepszego dla męża anib z okazji urodzin!!!

Dzień doberek!

U mnie paskudnej pogody ciąg dalszy :-( już nie mogę :no: taka zimnica :wściekła/y:

Pycha fajne foteczki :tak: ale Majeczka już duża jest :tak:.Rowerek świetny :tak:

Vici szczyty Alp :szok: zazdroszczę takiego widoku :tak:

Aniab wszystkiego co najlepsze dla męża z okazji urodzinek!

Witajcie :-)
Właśnie mam troche czasu zeby sobie posiedzieć na BB :-)Mała własnie połozyła się do łóżeczka na drzemke tylko ciekawe kiedy zaśnie.;-)Teraz już nie mam z nią problemów bo sama zasypia ale do 6 mięsiąca musieliśmy ją usypiać na rękach:eek: potem do roczku kłaść sie koło niej i głaskać ją po pleckach czasami to trwało dobre 2 godz no ale po roczku juz sama zasypia :szok::-):-)U nas dalej taka kiepska pogoda ze znowu musimy być w domu chyba ze jak przyjdzie M z pacy to pojedziemy autem do mojej mamy;-)Kurcze tak sobie myśle ze chyba czas żebym zrobiła prawko zawsze to jest jakies ułatwienie :-) No ale czy zdam to sie okaże jak sie zdecyduje a nie bedzie łatwo bo szybko sie denerwuje :sorry2:
Pozdrawiam pa

.png

Jej dziewczyny I wkońcu weszłam na blog Czarnej :tak:
Pogoda też źle na mnie działa ale jak pomyślę że od niedzieli 34 stopnie :szok:to nie wiem co lepsze:baffled:
Moje dziecko chce oglądać kotka od dwóch tygodni mamy mała kotke jeszcze z niej dzikus i siedzi tylko w piwnicy a moja Julka chce tylko ja oglądać więc idę bo zaraz właćzy się syrena
Pycha zdjęcia sliczne i rowerek fajny. Myśmy kupili Julci trójkołowca ale z napędem na tylne koła z łancuchem a nie jak u innych trójkołowców na pzednie koło. Chciałam kupić czterokołowca ale wszystkie były za duże dla Julki tera widzę że i taki mniejszy też by dało się znaleźć
Anib wszystkiego naj dla męża

Witam u nas pogoda troszke lepsza bo juz nie pada, ale dalej nie jest cieplo:no:
My spedzimy dzis dzionek w domku bo musze popracowac troche.

Musze sie wam pochwalic.....:-p Igor sam siada sobie na nociku i siusia, ale robi to tak komicznie ze czasem musze wyjsc z pokoju zeby nie rozesmiac sie :happy2::-D bo jak to zrobie to juz po siusianiu:crazy:

Pycha switny rowerek, tez juz bym chcial kupic malemu taki.. ale chyba musze jeszcze troche poczekac:sorry2:

Wadne zonwu jak bede miala chwilke, a tymczasem do pracy lece. papa

reklama
Do góry