reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej, listonosz wywalił mnie z łóżka chociaż już nie śpię od 7:30, ale że tego listonosza akurat lubię to nic mu nie powiedziałam, zresztą mnie przeprosił że dzwoni do mnie a ma przesyłkę do szwagra bo tam mu nikt nie otwiera. Młodszego szwagra lubię więc ok.
Teść znowu napier.. młotkiem w metale :no::wściekła/y::wściekła/y:
Pycha ale extra rowerek :tak:, łóżeczko też fajowe takie kolorowe wesołe :tak:
Vici dzięki za adres działa :tak::-D:-D
Pogoda na razie bez deszczowa ale nie chwal dnia ...., i niebo zachmurzone. Rety, powinnam się cieszyć bo w ciąży to lepiej jak taka pogoda ale jakoś już mnie to dobija :baffled:.
To pa zajrzę po śniadanku.
Wszystkiego najlepszego dla męża anib z okazji urodzin!!!

Dzień doberek!

U mnie paskudnej pogody ciąg dalszy :-( już nie mogę :no: taka zimnica :wściekła/y:

Pycha fajne foteczki :tak: ale Majeczka już duża jest :tak:.Rowerek świetny :tak:

Vici szczyty Alp :szok: zazdroszczę takiego widoku :tak:

Aniab wszystkiego co najlepsze dla męża z okazji urodzinek!

Witajcie :-)
Właśnie mam troche czasu zeby sobie posiedzieć na BB :-)Mała własnie połozyła się do łóżeczka na drzemke tylko ciekawe kiedy zaśnie.;-)Teraz już nie mam z nią problemów bo sama zasypia ale do 6 mięsiąca musieliśmy ją usypiać na rękach:eek: potem do roczku kłaść sie koło niej i głaskać ją po pleckach czasami to trwało dobre 2 godz no ale po roczku juz sama zasypia :szok::-):-)U nas dalej taka kiepska pogoda ze znowu musimy być w domu chyba ze jak przyjdzie M z pacy to pojedziemy autem do mojej mamy;-)Kurcze tak sobie myśle ze chyba czas żebym zrobiła prawko zawsze to jest jakies ułatwienie :-) No ale czy zdam to sie okaże jak sie zdecyduje a nie bedzie łatwo bo szybko sie denerwuje :sorry2:
Pozdrawiam pa

.png

Jej dziewczyny I wkońcu weszłam na blog Czarnej :tak:
Pogoda też źle na mnie działa ale jak pomyślę że od niedzieli 34 stopnie :szok:to nie wiem co lepsze:baffled:
Moje dziecko chce oglądać kotka od dwóch tygodni mamy mała kotke jeszcze z niej dzikus i siedzi tylko w piwnicy a moja Julka chce tylko ja oglądać więc idę bo zaraz właćzy się syrena
Pycha zdjęcia sliczne i rowerek fajny. Myśmy kupili Julci trójkołowca ale z napędem na tylne koła z łancuchem a nie jak u innych trójkołowców na pzednie koło. Chciałam kupić czterokołowca ale wszystkie były za duże dla Julki tera widzę że i taki mniejszy też by dało się znaleźć
Anib wszystkiego naj dla męża

Witam u nas pogoda troszke lepsza bo juz nie pada, ale dalej nie jest cieplo:no:
My spedzimy dzis dzionek w domku bo musze popracowac troche.

Musze sie wam pochwalic.....:-p Igor sam siada sobie na nociku i siusia, ale robi to tak komicznie ze czasem musze wyjsc z pokoju zeby nie rozesmiac sie :happy2::-D bo jak to zrobie to juz po siusianiu:crazy:

Pycha switny rowerek, tez juz bym chcial kupic malemu taki.. ale chyba musze jeszcze troche poczekac:sorry2:

Wadne zonwu jak bede miala chwilke, a tymczasem do pracy lece. papa

reklama
Do góry