reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny Czarna i ja nie umię dostać się na twój blog tyle że wydawało mi się do tej pory że to moja wina.
Właśnie pokłóciłam się ze swoim mężem Przyszedł i beszczelnie wyłączył mi laptopa bo stwierdził że późna godzina i trzeba iść spać:szok::wściekła/y: No nie jak on takich odruchów nabierze to ja chyba będę musiała się rozwieść:wściekła/y:
żegnam się z wami do jutra

reklama
Witam nocną porą :tak:
My byliśmy dziś u mojej kuzynki, potem u moich rodziców i dzionek jakoś przyjemnie upłynął :happy: A teraz weszłam zobaczyć co naklikałyście przez cały dzionek :tak:

Jusia22 super foteczki. Julka fajniutka :tak:

Ewcia gratuluję zdobycia pracy :tak:

Czarna ja też nie mogę się dostać na Twojego bloga :-(

Iwonka brawa dla Vanesski :tak:

Dorka witaj! Pisz jak najczęściej :tak:

SAWA A GDZIE TY MIESZKASZ
ja w Radomiu mieszkam. Mam nadzieję, że już niedługo :tak:

Zmykam dziewczynki do wyreczka.

Spokojnej nocki życzę! Dobranoc!

Witam z rana.Witam nową mamusię bo chyba tego jeszcze nie zrobiłam.
Z tą poprawą pogody to wątpie,dziś zobaczyłam szczyty alp lekko ośnieżone brrrrrrrrr zimno.

dla Krzyska, męża anib,
najserdeczniejsze
zyczonka urodzinowe
geburtstag08ir5.gif

reklama
Do góry