reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dorka,kliknij w ktorys suwaczek jaki ci sie podoba u innych dziewczyn,moj czy jakiklowiek inny i otworzy ci sie strona do tworzenia suwaczkow.Na forum tez jest na ten temat troche info:)))

czarna ja też nie mogę się tam dostać a próbuję raz a czasem kilka razy dziennie :-:)no::-:)no::no::no:.
dorka nie uskrzydlajmy tak mojego męża bo do anioła to mu hoho albo i dalej :tak:, raz na trzy lata samotne wyjście nie do lekarza to żadna łacha, ale pod telefonem:wściekła/y:, a naczynia to chyba wczorajsza awantura wydała plon ;-):tak::tak:.
iwonka BRAWO dla Vanesski, mała zdolniaszka :tak::tak:. A widziałam na zdjęciach że jednak nie kupiłaś wózka. Ale mam oko jak moja teściowa ;-):-D, a to chyba zły objaw :szok::baffled:.
Kupiłam dzisiaj małej śpiworek w Rossmannie ale miała radochę :tak:, oczywiście od Rossmanna do szperaczka nie daleko więc nie mogłam sobie odpuścić ale nic ciekawego nie znalazłam chyba że nie miałam dnia do szukania, ale poszłam po konkretne rzeczy i może dlatego wyszłam z niczym jak nigdy.
A podgrzewacz już mam w domu :tak:, kolejny udany zakup na allegro.

Ania138 poprostu jestes spostrzegawcza a to dobrze,ja tez zawsze zwracam uwage na szczegoly ktore np. dla mojego R. nie sa istotne.....A jesli chodzi o wozek to dobrze ze nie kupilam w koncu skoro i tak na wakacjach siedzialam w kwaterze:( I ja sie wybieram na zakupy Allegrowe.Musze kupic mojej corci taka jakas tablice magnetyczna z literkami i cyferkami i do rysowania:)

iwonka jeśli mogę to też coś w wolnych chwilach chętnie poszukam bo mam na razie limit wyczerpany na zakupy a lubię tam zaglądać ;-). A z wózkiem to masz rację :tak:.
DOBRANOC

reklama
Witam kobitki ja tez wpadam powiedzieć dobranoc słodkich snów!!!!!
Iwonka blog Vanesski- świetny:tak:, bardzo mi się podoba:-), Zmykam do męża, do jutra oby jutrzejszy dzień był lepszy od poprzednich:tak:

Do góry