reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dorka,kliknij w ktorys suwaczek jaki ci sie podoba u innych dziewczyn,moj czy jakiklowiek inny i otworzy ci sie strona do tworzenia suwaczkow.Na forum tez jest na ten temat troche info:)))

czarna ja też nie mogę się tam dostać a próbuję raz a czasem kilka razy dziennie :-:)no::-:)no::no::no:.
dorka nie uskrzydlajmy tak mojego męża bo do anioła to mu hoho albo i dalej :tak:, raz na trzy lata samotne wyjście nie do lekarza to żadna łacha, ale pod telefonem:wściekła/y:, a naczynia to chyba wczorajsza awantura wydała plon ;-):tak::tak:.
iwonka BRAWO dla Vanesski, mała zdolniaszka :tak::tak:. A widziałam na zdjęciach że jednak nie kupiłaś wózka. Ale mam oko jak moja teściowa ;-):-D, a to chyba zły objaw :szok::baffled:.
Kupiłam dzisiaj małej śpiworek w Rossmannie ale miała radochę :tak:, oczywiście od Rossmanna do szperaczka nie daleko więc nie mogłam sobie odpuścić ale nic ciekawego nie znalazłam chyba że nie miałam dnia do szukania, ale poszłam po konkretne rzeczy i może dlatego wyszłam z niczym jak nigdy.
A podgrzewacz już mam w domu :tak:, kolejny udany zakup na allegro.

Ania138 poprostu jestes spostrzegawcza a to dobrze,ja tez zawsze zwracam uwage na szczegoly ktore np. dla mojego R. nie sa istotne.....A jesli chodzi o wozek to dobrze ze nie kupilam w koncu skoro i tak na wakacjach siedzialam w kwaterze:( I ja sie wybieram na zakupy Allegrowe.Musze kupic mojej corci taka jakas tablice magnetyczna z literkami i cyferkami i do rysowania:)

iwonka jeśli mogę to też coś w wolnych chwilach chętnie poszukam bo mam na razie limit wyczerpany na zakupy a lubię tam zaglądać ;-). A z wózkiem to masz rację :tak:.
DOBRANOC

reklama
Witam kobitki ja tez wpadam powiedzieć dobranoc słodkich snów!!!!!
Iwonka blog Vanesski- świetny:tak:, bardzo mi się podoba:-), Zmykam do męża, do jutra oby jutrzejszy dzień był lepszy od poprzednich:tak:

Do góry