reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój synek ma 2,5 miesiąca i ma na imie Kuba,mieszkam w Warszawie w Rembertowie. Cały czas spędzamy razem bo jak pisałam na tatusia to ja rzadko mogę liczyć,On zarabia przecież, synek jest bardzo grzeczny,ale brakuje mi rozmowy z dorosłą osobą i marzę aby wrócić do pracy, A Ty Czarna skąd jesteś?
Może któraś z Was mieszka niedaleko?

jestem z południa!!!!!!! okolice Oświęcimia się klaniają!!!!!!!!!!!
Fajnie że synuś grzeczny:-):-)!! A Mężem się nie przejmuj to jest inna rasa;-)!!! Myślą że są panami losu ba zarabiają kasę a bez Nas zgubiliby się na schodach od domu:-):-)!!!!!!! Mój M też mi dogaduję a w szczególności jak chce kasę na głupotę to słyszę hasło "idz do pracy!!:wściekła/y:" Ale mam to w dup..ie bo jakby mi nie dał to by suchy chleb jadł o ile by dostał go:-):-)!!!!!!!!!

Acha zapomiałam wkońcu dostałam@ jupii:-):-):-):-):-)

reklama
Mnie chyba szlag trafi zaraz:wściekła/y:Jutro maja byc kominiarze i chcieli wejsc do dwoch lokali nad moim mieszkaniem ktore remontuja a sasiadka jedna moja wyladowala w szpitalu i jej klucze sa u innej sasiadki a ta znowu nie chce mi ich udostepnic na 5 minut:no::wściekła/y::angry::baffled: T z co nalezy do niej ten lokal nademna bez problemu by ich wpuscila bo to moja sasiadka jakby od kieliszka:-p:tak:a do szpitala do niej dzwonie i nie odbiera i nie wiem co mam robic:eek::baffled:
Dorka witaj:-):-):-)
Ania138 i Czarna dziekuje slicznie za odwiedzinki na blogu:-)

Nie wiem czy sie chwalilam moim dzieckeim ale od jakiegos czasu strasznie fascynuja ja litery alfabetu i juz kolo 10 umie rozroznic.Nauczyla sie tez wreszcie pic przez slomke:)

jestem z południa!!!!!!! okolice Oświęcimia się klaniają!!!!!!!!!!!
Fajnie że synuś grzeczny:-):-)!! A Mężem się nie przejmuj to jest inna rasa;-)!!! Myślą że są panami losu ba zarabiają kasę a bez Nas zgubiliby się na schodach od domu:-):-)!!!!!!! Mój M też mi dogaduję a w szczególności jak chce kasę na głupotę to słyszę hasło "idz do pracy!!:wściekła/y:" Ale mam to w dup..ie bo jakby mi nie dał to by suchy chleb jadł o ile by dostał go:-):-)!!!!!!!!!

Acha zapomiałam wkońcu dostałam@ jupii:-):-):-):-):-)

Gdybyśmy poszły do pracy na cały etet to nasze dzieci byłyby głodne, w tym samym ubranku przez cały dzień i pucie całe czerwone, więc nie bedą tacy hei do przod:-)u

Czarna ja nie moge wejsc na twoj blog,juz kiedys tez probowalam i nic.Na poczatku mi sie udalo jak zalozylas go a teraz nie chce otwierac strony????

reklama
Do góry