reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamy, nie wiem czy Wy też dostajecie fioła od tego siedzenia w domu? Ja ju z ie wiem co mam z sobą zrobić ,całymi dniami siedzę sama z dzieckiem, P....ca można dostać ,tatuś wiecznie zajęty wraca późno i bardzo zmęczony. Czy wasi mężowie też sie migają od opieki? A jak mu powiem że jestem zmęczona to słyszę ALE CZYM PRZECIEŻ SIEDZISZ W DOMU? Ręce mi wtedy opadają, Jak jest u Was?:-):wściekła/y::no::sad:

reklama
Dorka witaj na naszym wątku:-) Ach ci męzowie wszyscy po jednych pieniądzach;-):tak: Czasem w domu dostaje wręcz klaustrofobii i wtedy myślę że jeszcze jeden dzień dłużej a zacznę d...pą szczekać a czasem myślę że nie wyobrażam sobie rozstania z moim dzieckiem na cały dzień.
Dorka napisz coś więcej o sobie:tak:
Donatela no tak lato wraca w niedziele ma być 34 stopnie:szok: to ja już nie wiem czy deszcz nie jest lepszy
Iwonka mądra strategia jeśli chodzi o mieszkanko:tak:
Muszę kończyć bo Julcia teraz chce być tylko ze mną Zmienne to moje dziecko Do usłyszenia

Witaj dorka głowa go góry u mnie zależy od humoru męża i tego ile się napracował :tak::-D:-D, ale już dawno nie słyszałam żadnych słów krytyki :happy2:, nawet miałam w tygodniu 2 godziny na wypad do miasta :tak:. Taki dobry :-D:-D. Zobaczymy jak długo.
czarna a co za książkę czytasz że tak Cię wciągnęła?
Donatella ja też słyszałam że od soboty przyjdzie lato, no oby bo z czwartku na piątek wyjeżdżamy nad morze pod namioty:szok::tak:, a nie mam zamiaru odpłynąć na materacu ;-).

Dobry wieczór.
Miałam trochę do poczytania, bo dużo stronek, ale już przeczytałam . Dziś jestem późno, bo zawiozłam Natalkę do babci. Ma tam zostać przez tydzień. To będzie sprawdzian dla nas obu bo jeszcze nigdy nie rozstawałyśmy się na tak dłlugo. I już za nią tęsknię:eek:. Tak więc zostaliśmy we trójkę. Mąż się śmieje, że teraz przewaga facetów w domu.
Ewa - gratuluję pracy. Sama bym chętnie do jakiejś poszła, ale Kuba za mały. :dry:
Dorka - z facetami tak jest. Teraz mój trochę zmienił podejście, bo siedzi ze mną w domu i widzi jaki to trud prace domowe i opieka nad dziećmi.
A siedzi w domu od 3 m-cy, bo miał wypadek w pracy i czeka na operację tylko że ci lekarze strajkują i nie wykonują planowych zabiegów:wściekła/y:.
Idę zaraz spać. Żegnam się więc. DOBRANOC!! SPOKOJNEJ NOCKI!!

Witam nową Mamusię chyba moją imienniczkę Dorota?????

Ania książka to'' kwiaty na poddaszu''a nast części to'' kwiaty na wietrze'',''ogród cieni''.''a jeśli ciernie'' i ''kto wiatr sieje''!!! Super historia o 4 rodzieństwa uwiezionych na poddaszu(przez matkę) ogromnego domu gdzie nikt się nie mógł dowiedzieć o ich istnieniu!!!!

mogłoby się wkońcu wypogodzić już szleje w tym domu!!!!!!!!!!!

czarna słyszałam o tej książce ale tylko o pierwszej, no ale faktycznie interesująco się zapowiada, tylko ja tak czytać nie lubię ale może kiedyś, kto wie. A wiesz że razem byłyśmy na blogu Vanesski :tak:Ty kliknęłaś 2 minuty szybciej :-D.
Qrcze zmieniłam suwaczek ale go nie ma :-(. Coś tam było napisane że może po dobie dopiero się pojawić, zobaczymy czy jutro będzie.
A ja tu z Wami siedzę a mężulo naczynia zmywa :szok::szok::szok: chyba ma jakiś interes do mnie ;-):-D:-D

hei
Czarna -tak Twoja imienniczka
ania-wow Twój mąż to istny anioł, ja dziś też miałam rozrywkę Dentystę, ale po pół godzinie dostałam smsa gdzie jestem!
Iwona- szkoda że dopiero w tak trudnej sytuacji nasi panowie potrafia dostrzeć że jak jesteśmy zmęczone to nie wymyślamy
cloe -ja też nie wyobrażm sobie dłuższej przerwy z dzieckiem ale marzę o 2 godzinach dziennie nawet w 2 pokoju,
Mam nadzieję dziewczyny że jak mój synek będzie siedział to sie trochę zmieni,

Ania nie wiedziałam;-)!!! A czemu do mnie na bloogaska nie wpadniesz się wpisać:-:)crazy::sick:???? Wprawdzie nie mam tak ciekawego jak dziewczyny :-(ale będzie mi miło jak się wpiszecie:-)!!!!!!!

Też nie lubię czytać ale ta historia mnie pochłoneła........
Dorcia napisz nam coś o sobie i swojej dzidzi!!! Ile ma lat ( m-cy),skąd jesteś itd.

Można świra dostać w tym domu. pogoda jest zaj...a, nawet na balkon nie wyjde bo mieszkam na ostatnim piętrze i nie mam daszku:wściekła/y:

reklama
Mój synek ma 2,5 miesiąca i ma na imie Kuba,mieszkam w Warszawie w Rembertowie. Cały czas spędzamy razem bo jak pisałam na tatusia to ja rzadko mogę liczyć,On zarabia przecież, synek jest bardzo grzeczny,ale brakuje mi rozmowy z dorosłą osobą i marzę aby wrócić do pracy, A Ty Czarna skąd jesteś?
Może któraś z Was mieszka niedaleko?

Do góry