reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lilitu super foteczki :tak:

Buziaczek fura dla córeczki jak się patrzy ;-) Bardzo fajny wózeczek :tak::tak::tak:

Czarna moje gratulacje. Oby tak dalej.

Idę do wyreczka bo jestem jakoś strasznie zmęczona :sick: nie wiem czym chyba siedzeniem przy kompie :baffled::baffled::baffled:

Dobrej nocy życzę!

reklama
Czarna super. Ja co prawda nie wiem co znaczy usypianie dziecka, ale sasiadka miala tez problem. Jak jej dziecko usnelo samo po raz pierwszy i przespalo noc, uczcilysmi to zimnym piwkiem mniammm

Ja tak na chwilke ,znów mam zaległości w BB:zawstydzona/y::-( ,dwa dni lepiłam pierogi ,a dzis wybyłam na basen z moja córcią i dwiema siostrzenicami ,:tak:
wakacje i dziołchy juz u mojej mamy siedza ,a że im sie nudzi to tylko do mnie wydzwaniaja czy przyjade ,czy na basen ,a co robimy itd......:rofl2::eek::confused2:

Dziękuję, dziękuję.... ;-)!!! Narazie tfu tfu żeby nie zapeszyć... może się uda:rofl2:!!! Co ja piszę musi się udać:-):-)!!!
Jestem z lekka tym usypianem wykończona.:crazy:.. 1,5 godz. mi to zajmuję ale myślę że efekty będą!;-)!!

noelia- to dla armi robiłaś pierogi:-p;-):tak:????

Hallo:shocked2::shocked2:!
jest tu kto:rolleyes:???
nie widzę...........:surprised::surprised:
Nie.............:confused:
Gdzie są wszyscy:oo::oo:??????????
Nie ma nikogo:huh:?????????
To też idę spać:-D!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze za mną zatęsknicie:rofl:!!!!!!
Dobranoc laseczki:wink::wink:!!!!!!!
Buziaki!!!!!!!!!!:-D;-):tak:

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Trochę mnie ty nie było:zawstydzona/y: Pamiętacie jeszcze o mnie:confused::confused::confused::confused::confused:
Widzę że są nowe mamusie:tak:
Mój brat wrócił ze Szkocji i mamy zadymę w domu bo nie możemy się dogadać:wściekła/y:
Jakoś nie mogę znaleźć czasu na bb :-(
Pamiętam o Was i przepraszam że tak mało czasu Wam poświęcam:tak:
Dzisiaj się wyluzowałam wreszcie wieczorkiem i się troszkę upiłam:-D:cool2: bo już mam wszystkiego dosyć. Idę spać bo moja córcia rano będzie mnie jak zwykle budziła i będę musiała wstać. Mój brat pewnie wróci nad ranem i nas obudzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Urwanie głowy:szok:
Pozdrawiam cieplutko ELA })i({
P.s. myśleliśmy z Marcinem że Weronika będzie miała rodzeństwo ale się nie udało:-(

Do góry