reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Dziewczyny jak sie macie? ja juz dobijam do brzegu:tak:- termin, ale nic szczegolnego sie nie dzieje:no::-( ..mam tam jakies skurczyki, bole podbrzusza, itp itd. ale nic nadzwyczajnego i regularnego. Dzis nawet mam inny kolor sluzu wiec chyba juz tuz tuz..chyba Blanka wyskoczy w date. albo kilka dni po cos tak czuje.:-D
Ale juz sie tak strasznie niecierpliwie..bo wiem ze to juz tylko chwilka .

Powiem Wam szczerze :tak:ze Blanka nie jest taka mala:szok:, jak sie rozpycha przekreca i wierci to malo brzuch mi nie stzelii...strasznie to boli..Tez Was tak bolalo?:rofl2:
Pozdrawiam

reklama
:-)Hejka.
Mój mężulo już pojechal,a Matuś wstał je obniadke i tez zmykamy na wieś pakować się i zdjecia porobić przed wyprawą. A potem piwko,dzis wujo ma urodziny i moze cosik wiecej sie rozkreci.

Shady to dobrze,że wszystko ok. A jak mały z siusiakiem? Byłaś u lekarza?

Dziewczynki przed chwilą pogodynka powiedziała, że w przyszłym tyg. mają wrócić upały :tak::tak::tak: Ewcia, Iwonka oby tylko prognoza się sprawdziła :tak::tak::tak: tego Wam życzę.
No mam nadzieje,ze bedzie super pogoda dopisywala...

aaaa wlasnie, bylismy wczoraj u lekarza i to jego kladzenie to 100% wina przyklejonego napletka. Poprostu go to swedzi. W przyszlym tygodniu idziemy z nim na odklejanie. Wkurezylam sie tylko, bo mogli nam od razu powiedziec, ze trzeba posmarowac Emla przed wizyta a tak bedziemy 2 razy placic za wizyte :(
no niezle,moze temn lekarz sam nie wiedizal co mu jest...

Buziaczek danwo nie byłaś,super ze wsyztsko oki u ciebie. Mój Matuś tak kopał,ze bałąm się ze pękne,a rozpychał sie ze masakra...:-D:tak:;-), kochana wszytsko bedzi eoki.pa

Shady oj to dobrze, że wszystko się wyjaśniło :tak: szkoda tylko, że będziesz musiała jeszcze raz tam iść i płacić.

Buziaczek mnie też Jędrek dał nieźle popalić. Tak się wiercił i tak kopał, że bolały mnie żebra, ogólnie bolał mnie cały brzuch. Ale jeszcze chwila i będziecie razem :tak::tak::tak:

Jędrek spał 3 godz. :szok: Wstał taki zadowolony :tak: Bawi się grzecznie sam, zjadł jeszcze raz michę zupy :tak: To mi się podoba :tak: A teraz ogląda Elmo i ja mogę sobie posiedzieć spokojnie przy kompiku.

Hej ja wrocilam ze spotkanka i dobrze ze pojechalam ,uswaidomilam chlopaka co bym chciala miec w tym pokoju.Najgorsze jest to ze chcialam zeby mi zrobili jakis piec na opal ale jak kominiarze sie nie zgodza to zostanie mi znow grzanie pradem:((((Teraz wcinam caly wielki talerz klusek leniwych,normalnie mnie zemdlilo
Shady trudno ,tak bywa ze czasem trzeba kilka razy placic ale wiadomo juz chociaz co i jak:)
Buziaczek no rozpycha sie bo jest jej juz za ciasno,ilez mozna siedziec w takich warunkach:)
Ewcia a skad nie spakowana nadal jestem,gdzies mi zginela walizka jedna:((((Jutro po poludniu dopiero bede miala.ja.Ale dzis w pozostale spakuje abedziemy miec wszystkich 3.

Ja już chłopa wygoniłam na imprezę firmową, która jest w Hard Rock Cafe. Jakieś opory miał i nawet mówił że nie idzie bo potem mu wypomnę:-Dnormalnie siłą go z domu wyrzuciłam:szok:niech idzie i z kolesiami z roboty popije i nawet mu bilet na tramwaj dałam żeby nie musiał autem jechac:-Dbo wtedy by niepopil;-)Ja to sobie kiedyś odbiję oczywiście:-D
Mały mój dosypia a ja z piwkiem siedzę bo kawy już się opiłam:-p
Shady dobrze że ci się wszystko wyjaśniło:tak:szkoda tylko że nie umieli odrazu dobrze diagnozy postawic:-(
Buziaczku ja to z Matkiem pod koniec ledwo z łóżka wstawałam bo uciskał mi jakieś nerwy i kręgosłup odmówił posłuszeństwa łącznie z nogami:-)
Sewa to siępewnie męża nie możesz doczekac:tak:
Ewcia miłych wojaży :-)
Iwonka fajnie że udało ci się załatwic z tym remontem :tak:teraz już trochęspokojniej będziesz odpoczywac:-)

shady..mam do ciebie pytanie..orentujesz sie jak dlugo moze sie odklejac napletek od żołędzi?bo moj synek ma do polowy odklejony i nie wiem czy pytac lekarza czy czekac...

ok troche o mnie(o nas)
Mam na imię Monika mam prawie 23 latka mieszkam w Poznaniu
Mam prawie 10 mies synusia Macieja
jest slodziasńny mówi mama , bam ,be,am..itp:)
chodzi ładnie trzymany za 1 raczke
mam tez Męża Mariusza:)
o czym jeszcze wam napisac?

Lilitu witaj...
moze jakies foteczki calej rodzinki wkleisz??:-)

Ania-cwaniaro Ty jedna;-)

Ja to dzis zmeczona juz na maxa jestem...Mloda zasnela dzis wyjatkowo szybko...spi od ponad pol godziny:szok:Normalnie to teraz tak 20:30 idzie lulu...Moj Adam na silowni a ja ,a ja jak zwykle nuda:angry:

reklama
shady..mam do ciebie pytanie..orentujesz sie jak dlugo moze sie odklejac napletek od żołędzi?bo moj synek ma do polowy odklejony i nie wiem czy pytac lekarza czy czekac...

Szczerze poiwedziawszy pojecia nie mam. My po nitce po klebka doszlismy do klopotow z siusiakiem, a ze nic nie mowilismy o przyklejonym nalpetku to podejrzenia byly rozne ;) na szczescie mamy to za soba. Jak bede u tego chirurga to go spytam to o co Ty pytasz mnie :)

Do góry