reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kinga witaj i pisz jak najwięcej :-)

a ja was zaskocze, bo moj Darek to własnie czasami jak ma jakąś fuchę to nic mi nie powie i potem jest niespodzinka, jak np. teraz gdy rozmawialismy o wyjeździe do Włoch, ja mu mówię że to duzy wydatek i wogóle, a on do mnie nic sie nie martw i wykłada 800zł na bilety :szok::szok::szok::happy::happy::happy:

Majcia po południu już trodzke lepsza sie zrobiła, ale zobaczymy co bedzie przy zasypianiu :rolleyes: mój mąz obstawia że to ząbki

a ja właśnie przed chwilką zgadałam sie z sąsiadką i będziemy razem jeździły na rowerze:happy: ale super, tylko szkoda że co 2 tydzień, bo ona na zmiany pracuje

Kinga 85 witaj wśród nas!:-):tak: Pisz jak najwięcej.:tak:Ale tu pustki. Nikogo nie widać:eek:
W takim razie uciekam bo zmęczona jestem niemiłosiernie.
Pa,pa

wstawać spiochy :-)

my juz od 6:40 na nogach :baffled: ale tatus został w domku i Maja w świetnym humorze, tylko że dzis drugie podejście do szczepienia :no: mam nadzieję, że już nas nie oddeleguja

Witam:-)
Ja już na nogach od 6.00:szok::eek:. Moje dziecko coś wcześnie wstaje ostatnio:baffled:. Dzisiaj pierwszy raz spał w śpiworku. Babcia kupiła mu taki większy na 110-114 cm. Co prawda wędruje w nim po całym łóżeczku, ale chociaż jest przykryty i nie muszę się martwić, że mu zimno:cool2:.
Wczoraj zamówiliśmy też dla małego jeździk-pchacz na roczek. Myślę, że będzie mu się podobał taki sposób przemieszczenia:tak:.
Pycha - powodzenia na szczepieniu:-)
Sewa - fajne zdjęcia macie z mężem. U nas na większości zdjęć jestem albo ja albo on, wspólnych mamy mało, bo zawsze ktoś musi je robić:-D;-).
Iwonka - jak zdrówko na dzisiaj:confused:

Ach i zapomniałam napisać, że impreza roczkowa z środy 25.04 została przeniesiona na niedzielę:baffled:. Ciekawe, kiedy ja to wszystko zdążę zrobić:confused::eek:. Tym bardziej, że mój mężuś pracuje w sobotę, więc będę miała dwójkę dzieciaków i całe gotowanie i pieczenie na głowie:szok::szok::szok::-p:-p:-p:baffled::baffled::baffled:. Ale i tak tu zaglądnę:-D.

zuzia to juz roczek :confused::szok::szok::szok: kiedy to minęło :confused:

u nas pogoda fatalna, zimno i wieje :no: i co tu robić??? chyba tylko kisić sie w domku :no: a może po szczepieniu pojedziemy do Tesco po pieluchy, bo sa w promocji za niecałe 42 zł jumbopack

Witam:-) U mnie tez wiatrzysko okropne wiec chyba w domku dzis po siedzimy tym bardziej ze ja nie za dobrze sie czuje ale i nie jest tak zle.Pije Febrisan.:tak:
Kinga Witaj nowa mamusiu :tak::-)I pisz co u was :tak:
sewa fajne zdjecia.:tak::-)
Pycha no to zniow zycze powodzenia na szczepieniu:tak:a pieluchy ostatnio placilam po 39 zl w Carrefour:tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja tez mam malo zdjec wspolnych z Robertem:-:)baffled:

reklama
Sewa, buty już lepiej - tzn. jeden już ok a drugi jeszcze rozciągam na wepchniętym do środka małym Maksiowym kubeczku do zabawy hihi myślę, że za parę godzin będzie już ok i nie będę musiała iść do szewca.
Bardzo fajne zdjęcia z Zakopca, oj jak ja tęsknię!!

Iwonka, ostatnio pisałysmy, że Teletubisie na dvd są drogie, ale wczoraj przyjechały i pocieszyłam się trochę tym, że każdy odcinek trwa prawie godzinę, czyli to nie są takie skrócone odcinki, jakie pokazywali w tv. Chociaż tyle. Puściłam Maksiowi jedną płytę na kompie - aaaależ piszczał z radości :-)

Kinga, witaj wśród nas, pisz często! :tak:

Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i dzieciaczków! :tak:

Do góry