reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Tez zmykam spac niedlugo,jestem juz po domowym wannowym spa:-)i troche odpoczelam po tym calym dniu:tak:ale zglodnialam cos:-pide cos najpierw przekasic:dry::-DJutro gotuje mloda kapustke mniam...........

reklama
Novaczka jak ma Leika ustawione tak jak ja czyli domyslnie dla forum to nie ma tysiecznego postu tylko 20594 juz:tak::szok::-):-):-):-)Milej lektury:tak::happy::-)
DOBRANOC :happy::-):happy::-):happy::-):happy::-)

Już nadrobiłam lekturę.
Iwonka, chodzi mi o ilość jej postów, a nie ilość stron..a to ma podpisane pod jej avatarem. ;-) :-D
Ale to drobiazg.

Rzeczywiscie z domami to jakaś epidemia, ale ja się nie przeprowadzam i nie zanosi się, by kiedykolwiek.. No chyba, że nawiedzi mnie jakiś nagły i nieoczekiwany przypływ wielkiej gotówki, to kto wie? Ale wszystkie wiemy jak często się to zdarza, więc jeszcze tu pomieszkam..;-) :-)

Ewcia miałaś niezłą imprezkę,oj niezłą. W niedzielę się nie pojawilaś, bo pewnie dochodziłaś do siebie.. chyba, ze mąż zdążył dojechać, bo miał być jakoś rano..nie zarejestrowałam dokładnie którego dnia.

Noelia, to Ci dziecko dojrzewa..Super. Gratuluję.

A my mieliśmy te 2 dni takie śmieszne.
Najpierw wymyśliłam w sobotnie przedpołudnie mycie okien na pogonienie złego nastroju przed @. :wściekła/y: Przed świętami oczywiście odpuściłam okna i teraz miałam okazję to nadrobić. A co się z tym wiąże większe sprzątanie i pranie. Wyrobiliśmy się do wczesnego popołudnia. A potem zrobiliśmy wycieczkę do mojej studenckiej jeszcze koleżanki, która teraz jest w 30 tygodniu ciąży, a od siedmiu leży w łóżku, bo ma nisko łożysko i będzie leżeć już do końca:szok: . Dzielna dziewczyna. Ma synka 5,5 lat, to musiał nauczyć się samodzielności i teraz nawet kanapki sam sobie robi i wyprowadza psa na spacer.:szok: :tak:
A dzisiaj pół dnia w parku, a po południu goście. @ objawiła się w nocy, więc dziś humorek zdecydowanie lepszy, pomimo, ze brzusio daje ognia:eek: :baffled: :sick: :wściekła/y: .

Pozdrawiam i życze dobrej nocki, choć pewnie już tu dziś nikt nie zajrzy.
luna017.gif

Dzien dobry kochane...
Własnie bede nadrabiała zaległe posty,także niedługo odpisze.
My jeszcze na wsi,wszyscy spia,tylko ja z Matetkiem brykam,ide zaraz po bułeczki,bo sprzedaja świeże pieczywo tutaj pod domem..
Acha jestem na stopie wojennej w mężem,mamy normlanie chyba tydzien ciszy i to na dobre,,:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Witam:-)Kolejny piekny sloneczny dzien:cool2::cool2::cool2:Dzis mam zamiar sie troszke po opalac:tak::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Ewcia W takich stosunkach bojowych sa male szanse na poczecie dzidzi:no: Dajcie sobie po buziaku i milo wykorzystajcie te kilka dni:tak::-);-);-);-);-)A przyczepa ladna:confused::confused::confused::confused:

dziendoberek

Ewcia, przestan, mąż wrócił i sie kłócicie, szybko mi sie pogodzic ;-):-D

Noelia gratki dla Emi, a ja juz nie mam sił na ta moją Maję :baffled: woła dopiero jak zrobi, fakt, czasmi się uda zawołac na czas, ale większość jeszcze w pampersa,

reklama
Do góry