reklama
aga29
Fanka BB :)
My wlasnie pol godziny temu wrocilismy z trzygodzinnego spaceru. Erik bawil sie na placu zabaw. Ma teraz jakas dziwna faze i placze jak go zagaduja dzieci w jego wieku, normalnie jakies dzikie sie zrobilo to moje dziecko. Najsmieszniejsze jest to, ze doroslych sie wogole nie boi, nawet ich sam zaczepia. Teraz u nas jeszcze sloneczko swieci i mamy 25 stopni jak widze na kompie. Ponoc jutro ma byc chlodno i dobrze, bo w przeciwnym razie bym sie nie mogla skupic na pracy.
Zuzia wyobrazalam sobie Ciebie jako filigranowa blondyneczke, a tu ciemnowlosa wysoka (tak mi sie wydaje) kobitka sie objawila:-)
Zuzia wyobrazalam sobie Ciebie jako filigranowa blondyneczke, a tu ciemnowlosa wysoka (tak mi sie wydaje) kobitka sie objawila:-)
Pycha
mama Mai i Marty
my tez przed chwilka wróciliśmy z dworu, a byliśmy nad jeziorkiem
i pewnie jeszcze troche byśmy posiedzieli na podwórku, ale niestety Maja przesikała pampersa
i pewnie jeszcze troche byśmy posiedzieli na podwórku, ale niestety Maja przesikała pampersa
Hej
my tez prawie cały dzień na dworku siedzielismy ,z przerwa oczywiście na obiad i spanie ,nad jeziorkim też byliśmy 2 godzinki ,było bardzo spokojnie i relaksujaco ,nawet Emilka sie na nas kładła
nakarmiliśmy łabedzia ,tak go nakarmiliśmy że odpłynoł w końcu od nas a my jeszcze chleb mieliśmy dla niego
połozyłam dzis Emilkę na drzemke bez pieluszki ,i wiecie co ,udało się spała 3 godzinki i nie zrobiła siku :-) :-) ,ale jestem z niej zadowolona :-) :-) :-)
my tez prawie cały dzień na dworku siedzielismy ,z przerwa oczywiście na obiad i spanie ,nad jeziorkim też byliśmy 2 godzinki ,było bardzo spokojnie i relaksujaco ,nawet Emilka sie na nas kładła
nakarmiliśmy łabedzia ,tak go nakarmiliśmy że odpłynoł w końcu od nas a my jeszcze chleb mieliśmy dla niego
połozyłam dzis Emilkę na drzemke bez pieluszki ,i wiecie co ,udało się spała 3 godzinki i nie zrobiła siku :-) :-) ,ale jestem z niej zadowolona :-) :-) :-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Sewa- to jak będziecie jeszcze kiedyś w pobliżu daj znać, wypijemy jaką kawkę, albo piwko;-):-).
Aga - widzę, że całkiem na opak sobie mnie wyobraziłaś. A swoją drogą ja chyba też nigdy cię nie widziałam i jedyne co wiem, to że wysoka z ciebie kobitka.
Noelia - brawa dla Emilki:-):-):-).
My też byliśmy dzisiaj nad wodą, ale nie nad jeziorem, tylko nad rzeczką. Zawsze było tam dużo kaczek, a dzisiaj ani jednej. Za to dużo ryb było widać.
Aga - widzę, że całkiem na opak sobie mnie wyobraziłaś. A swoją drogą ja chyba też nigdy cię nie widziałam i jedyne co wiem, to że wysoka z ciebie kobitka.
Noelia - brawa dla Emilki:-):-):-).
My też byliśmy dzisiaj nad wodą, ale nie nad jeziorem, tylko nad rzeczką. Zawsze było tam dużo kaczek, a dzisiaj ani jednej. Za to dużo ryb było widać.
a u nas wczoraj było lepiej, bo dziś słonko za chmurami :-(
U nas znowu było pięknie, słonecznie i ani jednej chmurki ) Znowu cały dzień spędziliśmy na dworze
Zuzia - świetne macie widoczki
noelia- gratulacje dla Emilki!!!
Zuzia sliczne masz dzieciaczki ,córcia juz taka panna
jakie to dziwne ,człowiek pisze na forum ,i wyobraz sobie nie wiadomo co ,jak te dziewczyny wyglądają ,ja jeszcze nigdy nie trafiłam z wyobrazeniami
mój tez czasem nalesniki smaży ,ale wydziera sie przy tym ,że lepiej na ten czas się z chaty wynieść
jakie to dziwne ,człowiek pisze na forum ,i wyobraz sobie nie wiadomo co ,jak te dziewczyny wyglądają ,ja jeszcze nigdy nie trafiłam z wyobrazeniami
mój tez czasem nalesniki smaży ,ale wydziera sie przy tym ,że lepiej na ten czas się z chaty wynieść
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja sie melduje:-)A my tez dzis caly dzien na dworzu spedzilismyBylismy w zoo i w parku na placu zabaw i w centrum handlowym :-)Kupilismy Vanessce banki mydlane ktore odrazu zuzylismy bo taka byla fascynacja dziecka tym ze nie nadazalam ich produkowac i taka kaczke na kiju co sie pcha i lapkami klepie,tez fajna zabawa dla niej byla.I oczywiscie wrazenia w ZOO.:-)U nas tez pogoda dopisalaWidze ze wszyscy milo niedziele spedzili
Zuzia fajne fotki :-)Chyba Kubus trawke wcinal na jednym ze zdjec:-):-)
Noelia Gratulacje dla corci,oby tak dalej:-):-):-):-)
A to nasze fotki z dzisiejszego dnia:-)
Zuzia fajne fotki :-)Chyba Kubus trawke wcinal na jednym ze zdjec:-):-)
Noelia Gratulacje dla corci,oby tak dalej:-):-):-):-)
A to nasze fotki z dzisiejszego dnia:-)
Podziel się: