reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień doberek!

Ewcia widzę,że impreza się udała. Dzięki za zaproszenie:tak:;-) :tak:;-) :tak: następnym razem się zjawiam;-) ;-) ;-) ;-)

Ja dopiję kawulca i wybywam z domku na spacer. Pewnie do mamy wstąpię, na obiad. No i nie wiem co mi tam jeszcze do głowy dziś strzeli.

Życzę miłego dnia. Papa!

reklama
Hej:-)
Wysłałam wszystkich na spacer, żeby mi nie przeszkadzali, jak będę na bb:-D. U nas też jest piękna pogoda i po drzemce Kuby na pewno gdzieś pojedziemy. Widzę, że wszyscy domki kupują. Super, nie ma to jak własny ogródek:tak:
Joanna - a dobre masz stosunki z teściami, nie boisz się zamieszkać z nimi w jednym domu:confused:. Wiem z doświadczenia, że zawsze są jakieś zgrzyty:baffled:. Może lepiej kupić mniejszy domek i mieszkać samemu:confused:.
Ewcia - super, że mąż przyjeżdża:-), popracujcie nad dzidziusiem;-):-D. A wczorajsza imprezka to chyba wam się udała:cool2::cool2::cool2:.
Iwonka - widzę , że jesteś ostoją rodziny:cool2::-D:laugh2:. Prawidłowo, ktoś musi trzeźwo myśleć, żeby balować mógł ktoś;-):-D.

Dzien dobry, u nas tez piekna pogoda!!:tak: Wczoraj mielismy 27 stopni:tak::-) Prawie lato sie zrobilo.
Zuzia super zdjecia:tak:, wyobrazalam sobie Ciebie inaczej:tak::-)
Joanna, rzeczywiscie decyzja o zamieszkaniu z tesciami bardzo odwazna:tak:, u mnie by nie przeszlo:laugh2::laugh2: Wolalabym chyba pod namiotem niz nimi;-):laugh2:
Dzisiaj na obiadek moja mama ugotowala rosolek i chyba tez sie skusze, bo az mnie skreca:tak::-)

Witam popołudniowo!
My już w domku. Ale mały dziś się wyszalał:tak: :tak: :tak: Cały dzień na powietrzu, z małą przerwą na spanko i obiadek :tak: :tak: :tak:
A ja zaraz idę moczyć nogi, bo wybrałam się w nowych butach i trochę mnie stopy bolą od nich:baffled: :baffled: :baffled:

Zuzia fajne fotki:tak: :tak: :tak: Dzieciaczki super, a okolice jakie piękne:tak: :tak: :tak: :tak:

reklama
wow, ale tu pustki, nawet Ewci nie ma:laugh2::szok::laugh2:.
Mój mąż właśnie robi naleśniki:tak:, ciekawe kiedy się wkurzy i będę musiała przejąć patelnię;-):confused:. Ale się dzisiaj przewietrzyliśmy, aż mnie głowa rozbolała. Ale fajnie było.
Pycha - zdjęcie jest zrobione u mojej mamy, w Wiśle.
Aga - ciekawe jak mnie sobie wyobrażałaś:confused:. Skręca mnie z ciekawości:laugh2:;-):-p:elvis::rolleyes:.

Do góry