reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam wieczornie! :)

Byliśmy prawie 4 godziny na spacerku :)))

My też planujemy kupić dom, jak się uda to jeszcze w tym roku :)

Ewcia - super, że mąż wraca :tak:

O widze że wszyscy teraz domy kupują:tak:I dobrze .Moja siostra buduje się i śmieje się że stawia dom bo na mieszkanie w mieście jej nie stać:-D Takie to teraz czasy a kuzynostwo mojego męża kupiło mieszkanie trzy pokoje . Kiedy siostra usłyszała za jaką cenę stwierdziła że ona niewiele więcej dopłaca i będzie miała własny domek. My mieszkamy z tatą Również w domku jednorodzinnym więc problem z głowy. Dom jest przeogromny i znalazło się miejsce nawet na stół bilardowy.:tak:;-)A to oczywiście sprawka mojego męża:tak:moją sprawką były wczasy w Egipcie ale to już zupełnie inna historia;-)

A, wiem dlaczego Werela nie pisze. Wszystko wskazuje na to że urlopuje w Turcji. Jak wróciłam z Egiptu kontaktowała się ze mną że takie wczasy planują. Więc albo teraz opala się na tureckich plażach albo już jest w Polsce i na nowo adaptuje się do szarej rzeczywistości a wiem po sobie że to trochę może potrwać:tak:;-)
Uciekam dzewczyny do jutra

Haloo,hehe to ja,pmija szwagierka poszła się myz,bo juz spadamy spać,na wogóle ma czkawke pijacką,hehe,chybasię napiła:-D :-D :-D :szok: :szok:
Jutro kac mordecerca.......
My też z mężem chcielibysmy w pzryszłości dome na wsi,ale najpierw w koeljności mój mąż ma mieskznaie babci wykupic,no i smaochód mienic....

Leika zycze powodzonka w kupywaniu domku,oczywiscie nie zapeszaj i nie dziekuj),ja tez sie ciesze ze mój mąz wraca,hhaznowu wraca,ale ostatnio mam go często,juz nawet nie pamętam co to znczy mąż w domu,ale super czekam,bo będzi ew nocy o 4-5 rano,ale ide juz spać,bo kaput ze mnie,hehe

Dobranoc dziewczynki,zegnam sie już kolejny raz,ale juz naprawde spadam,poprostu musiałam zajrzec(hehe to chyab uz uzależnienei0,bywajta,papa

:-D :-D :-D :szok: :laugh2: :zawstydzona/y: ;-) Aloo jest tu kto,to ja Ewulaaaa.
jedno ciotka z grona przyjaciół nam ciekła na balety,urde ja już nie wiem jak wyglądają balety,albo jakięś nawet fajne bary(ale takie kulturalne0,matko co to znaczy,hehe:-) ;-) :tak: :-D :-D
Mój mąz powiedział,że mam dziecko i męża to mam siedzieć w domku:zawstydzona/y: :-( :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Ale ilez mozna,czasami jakiś wypad by się przydał.
papa już spadam na 10% bo marudze,heh:dry: :baffled: :no: :wściekła/y: :-)
  • DOBRANOC

A słuchajcie co do pokzau to jutro wstawie zdjęcie oki,bo dzisiaj mam lenia,to moze szybciej bedzie chodzic,dzisiaj nie mam sily,hehhe]]

Pycha spoko,ja sie nie obrazam,jutro to zrobie,bo dziś łykam i nie widz eliter,hehhe:-) :-) :-)
Ewcia, innym dobrze działa, to nic nie zmieniaj, ja jakoś się przyzwyczję :-)

a tak wogóle to DZIEŃ DOBRY w ten super słoneczny niedzielny poranek

my po śniadanku i zastanawiamy sie co dziś robic

Ewcia widzę że imprezka sie udała :-) no to super i fajnie że mężulko wraca:-)

reklama
Witam:-) Oj widze ze wczoraj Ewcia tez balowala:tak::-D:-D:-DA ja dobrze sie czuje bo w koncu duzo nie pilam bo moj tez zaczol w koncu pic wiec ktos musial byc trzezwy z rodziny:tak::-)Ale winko 5 litrow poszlo cale.
:szok::-DPogoda piekna i nie dlugo uciekam z domku.:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Wszystkim zycze szybkiego spelnienia marzen zwiazanych z wlasnym domem i nie tylko.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry