reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej

czyli Ewcia jeszcze wszystko możliwe ,mysl pozytywnie :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

Iwonka
wyglądasz bombowo:tak: :tak: :tak: :szok: :tak: :tak:

Byłam dziś nad jeziorem z moją Emilcią ,było cicho ciepło i bardzooo przyjemnie :tak: :tak: :-) :-) Emilka wrzucąła kmyki do wody i mówiła ze się myja:-D :-D i karmiliśmy łabędzia ,:tak:

Następnej niedzieli jak tak ładnie będzie to tez pojadę ,tylko wezme cały ekwipunek na plaże ,oprócz ręczników:tak: :tak: :eek: :eek: :-) :-)

reklama
Witajcie Słoneczka.
Wpadłam na moment przed obiadkiem i imprezką.
Oczywiscie, ze będą zdjęcia!
A męża mam faktycznie fajnego. Dlatego jest moim mężem ;-) . Tyle szukałam to i w końcu dobry egzemplarz znalazłam. Wyrwałam pazurami i MÓJ CI ON! :-D ;-)
Iwonka, fryzurka SUPER! Nawet jeśli odcień nieco inny, to i tak jest świetnie! Wyłącz stresa!
Ewcia, rzeczywiscie nie wszystko stracone, zwłaszcza jesli masz nieregularne @.
WerEla, nie wiem jak to u Was, ale jak masz całe życie z nim walczyć, to zwiewaj póki możesz! Byle nie spakował laptopa..;-) A tak na serio, to Aga ma rację, Tobie też sie coś od życia należy, a czasem jedyna metoda, to pokazac jak to wygląda z drugiej strony i nie spieszyć się po drodze np. ze szkoły.. a po powrocie stwierdzić, że nic się przecież nie stało?! No i koniecznie wyłaczyć komórke.. Ja wiem, ze my mamy bardziej sie przejmujemy dzieciaczkami i zostawić tak nie jest łatwo, ale dla dobra sprawy moze warto? Mój mąż juz wie, ze nie leże kiedy jestem w domu z Małą i dlatego mogę liczyć na jego pomoc. Zresztą on naprawdę jest wyjatkowy i tu nie przesadzam. Nie ma koleżkow, nie chodzi na piwko, pomaga mi, robi zakupy, jest moim przyjacielem nawet w codzienności i na razie udało nam się nie pogubić. Pewnie, ze czasem się na siebie złoscimy, ale czy jest dom, gdzie tego nie ma?

Kobitki, spadam. Pozdrawiam Was cieplutko, życzę ślicznego dzionka i pojawie sie albo wieczorkiem, albo dopiero jutro! Gdybym się nie zjawiła dziś, to... DOBRANOC!

Novaczka święte słowa! I ja muszę to przetestować. Jak na razie za bardzo rozpieściłam moją połowicę . Nabrał przekonania że to tylko on ma prawo do bycia zmęczonym a ja skoro, siedzę w domu...:wściekła/y:
Udanej imprezy:tak:!

I ja tez po imprezie a dokladniej po pierwszym grilu:-p:tak::tak::tak: Choc byly tylko kielbski z grila to i tak bylo bardzo fajnie:tak:Mielismy gosci i wypilam z tej okazji calewinko sama a wczesniej bylam na zakupach i kupilam sobie jeansy,bluzke i spodnie:tak::-)Wiec ogolnie niedziela minela super:-)I Vanesska miala malych towarzyszy do zabawy:tak::-):-):-):-)A jesli chodzi o testy to ja robilam dwa bo za pierwszym razem nie wiezylam i musialam sprawdzic jeszcze raz czy te dwie krechy sie znow pokaza:-)ale i tak zaraz poszlam na badanie moczu ktore to potwierdzily na 100%:-D:-D:-D:-DA i te dwa moje testy mam do dzisiaj:tak:schowalam je na pamiatke:tak::-)

Historia z moimi trzema testami jest długa i kiedyś Wam opowiem.

U nas sezon grillowy rozpoczyna się w maju i trwa aż do listopada jak pogoda pozwoli.

Iwonka jednym słowem limit wiosennych zakupów wyczerpałas w jeden
dzień:-D :-D :-D

Mało napisałyście to jakoś dałam radę sprawdzić co się tutaj działo ;-)

Piękna była pogoda to wybrałam się wreszcie do mojego tatusia na cmentarz, troszkę sobie popłakałam (już 10 lat nie żyje a ja zawsze płaczę jak tam idę).

Byliśmy z Weroniką na imprezce urodzinowej, jej kolega najlepszy ma 2 urodzinki. Trochę się pobawili, trochę pobili ale było fajnie ;-)

Jakoś tak miło nawet dzisiaj było. Zaraz kąpiel i książeczka.

Może jeszcze zaglądnę później do Was.

IWONKA fryzurka piękna, ładne to wasze zdjęcie.
EWCIA w maju się pewnie uda, wiesz przesilenie wiosenne sprzyja, Weronika też w maju pojawiła się w brzuszku ;-)

reklama
Hej wam laski.
ja wróciłam już z wiosennej podróży na wieś.
Super, cały dzionek na dworzu,obiadek kawka, tylkos zkoda,żę grilla nie było,ale za tydzień murowny grilek-mniam.
Dopiero ode mnie szwagierka wyjechała,a ja dopadłąm kompa,matunio taki wywalony,żę usnal w samochodzie i śpid alej,aż chrapie,chyba na noc zasnął.
Widze,że niedziela wszytskim superowato minęła.

Do góry