reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze ja tez nie moge cos trafic na fajna fryzjerke, jak obcina fajnie to balejaz do d....albo kosztuje majatek, wiec stwierdzilam ze zapuszczam swoj kolor i prawie sie juz udalo!!! no ale jak sie udalo to mi sie znudzilo i ide w poniedzialek zrobic pasemka:-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A koszt rzeczywiscie duzy bo dzis 170 poooooszlo

reklama
O nienienienie:no: ,ja poczekam.
Bo tu chodzi o to,ze zalezne od daty @,a ja mam nieregularne @ i w sumie nie wiem kiedy powinna być , ja obliczyłąm koło 23,24 lub 25 marca.
Ale w testach jesli nie minal dzien @ to z rannego moczu wszystko wychodzi.Ja czekam nie dam sie skusic.;-)

A wy poczekajta ze mna,damy rade,ja dam rade,to wy tez.:-) :tak:

A ja mam swoja fryzjerke,szwagierke,robi wszystko za friko mi i znajomym.
No w sumie zawsze koszt to farba i browarki:-) ;-) ,bo lubimy czasem piwko łyknąc wieczorem i poplotkować.

Mój matunio usnal jak ja z meżem gadałąm.he.

Kobiałki nie dziękuję za te dwie krechy.
Jutro tylko wstanie od razu testuje,i jak odpale dam znac.
Joann@ szkoda(w sumie to ja nie wiem czy jestem) ale szkoda bo bys miala baby.
A moze jeszcze ktos testuje u nas tutaj.
hehe
Dobranoc

reklama
Do góry