reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nic , posiedze z nim weekend w domu, czosnek w calym domu, smarownie masciami i zobaczymy.....uciekam spac po padam, dzis wstalam o 6 do pracy:baffled:

reklama
Miejmy nadzieje że bedzie mu lepiej i nabierze sił ,a jak bedzie ciepło zabierz się za hartowanie go ,niech duzo boso chodzi po dworze ,niech sie duzo pluska w wodzie i w ogóle duzo na swierzym powietrzu przebywa ,ja zawsze takie cos serwuje mojej córci ,i napewno jej to nie szkodzi,nie choruje czesto

Dobra spadam do wyrka

pa pa:-)

kurcze alescie znow naklikały :-D dobrze że jeszcze wpadłam, to nie bede musiała tego jutro nadrabiac

iwonka ja tez uwielbiam prace na BB :-D;-):-)

Joanna@ zdrówka dla Patryczka :-)

Kurcze chwilkę mnie nie było a wy już tyle napisałyście. Ale macie tempo :)
A ja myślałam że to tylko ja jestem taka jakaś oziębła że nie mam ochoty na amorki... hihi I tak się zastanawiam jak niby Weronika ma mieć rodzeństwo ??
Dziewczyny zobaczcie jak my mamy dobrze, siedzimy sobie cały dzień z dzieciaczkami i nie musimy rano lecieć do pracy i wiecznie w biegu, a jeszcze marudzimy jakie to jesteśmy zmęczone, chyba tym siedzeniem cały dzień przy kompie :tak:. Oczywiście żartuję sobie :)
Mamusie pracujące bardzo Wam współczuję. Ja pracowałam po trzy godzinki dziennie ale tak tęskniłam za moją rybką że uzgodniliśmy z moim przyszłym niedoszłym mężem (tak go nazywam bo jesteśmy już razem 9lat i 3miesiące razem, a 8 lat minęło od zaręczyn, więc to nie mąż, ale prawie a jakoś tak dziwnie mówić że to mój chłopak :)) że będę z Weroniką w domciu dopóki nie pójdzie do przedszkola.
A wy biedne kobietki musicie lecieć do pracki i rozstawać się ze swoimi pociechami.

Babeczki ja już zmykam i już nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania z Wami :)
Dobranoc pchły na noc :) Życzę Wam miłej nocki i więcej ochoty na amorki ... :-)

Ja tez juz zmykam spac:tak:A amorkow dzis nie bedzie bo sie zmeczylam przy kompie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jestem padnieta po dzisiejszej nocy,mam nadzieje ze dzis Vanesska bedzie dobrze spala:tak:
Dobranoc

Ja jeszcze na chwilke:tak:tak patrze i niedlugo bedziemy mieli juz 2000 strone :tak:znajac nasze plotkowanie to bedzie juz nie bawem:-D:-D:-D:-D:-D
Pa!

reklama
Do góry