reklama
Miejmy nadzieje że bedzie mu lepiej i nabierze sił ,a jak bedzie ciepło zabierz się za hartowanie go ,niech duzo boso chodzi po dworze ,niech sie duzo pluska w wodzie i w ogóle duzo na swierzym powietrzu przebywa ,ja zawsze takie cos serwuje mojej córci ,i napewno jej to nie szkodzi,nie choruje czesto
Dobra spadam do wyrka
pa pa:-)
Dobra spadam do wyrka
pa pa:-)
Pycha
mama Mai i Marty
kurcze alescie znow naklikały dobrze że jeszcze wpadłam, to nie bede musiała tego jutro nadrabiac
iwonka ja tez uwielbiam prace na BB ;-):-)
Joanna@ zdrówka dla Patryczka :-)
iwonka ja tez uwielbiam prace na BB ;-):-)
Joanna@ zdrówka dla Patryczka :-)
WerEla
Fan(ka)
Kurcze chwilkę mnie nie było a wy już tyle napisałyście. Ale macie tempo
A ja myślałam że to tylko ja jestem taka jakaś oziębła że nie mam ochoty na amorki... hihi I tak się zastanawiam jak niby Weronika ma mieć rodzeństwo ??
Dziewczyny zobaczcie jak my mamy dobrze, siedzimy sobie cały dzień z dzieciaczkami i nie musimy rano lecieć do pracy i wiecznie w biegu, a jeszcze marudzimy jakie to jesteśmy zmęczone, chyba tym siedzeniem cały dzień przy kompie . Oczywiście żartuję sobie
Mamusie pracujące bardzo Wam współczuję. Ja pracowałam po trzy godzinki dziennie ale tak tęskniłam za moją rybką że uzgodniliśmy z moim przyszłym niedoszłym mężem (tak go nazywam bo jesteśmy już razem 9lat i 3miesiące razem, a 8 lat minęło od zaręczyn, więc to nie mąż, ale prawie a jakoś tak dziwnie mówić że to mój chłopak ) że będę z Weroniką w domciu dopóki nie pójdzie do przedszkola.
A wy biedne kobietki musicie lecieć do pracki i rozstawać się ze swoimi pociechami.
Babeczki ja już zmykam i już nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania z Wami
Dobranoc pchły na noc Życzę Wam miłej nocki i więcej ochoty na amorki ... :-)
A ja myślałam że to tylko ja jestem taka jakaś oziębła że nie mam ochoty na amorki... hihi I tak się zastanawiam jak niby Weronika ma mieć rodzeństwo ??
Dziewczyny zobaczcie jak my mamy dobrze, siedzimy sobie cały dzień z dzieciaczkami i nie musimy rano lecieć do pracy i wiecznie w biegu, a jeszcze marudzimy jakie to jesteśmy zmęczone, chyba tym siedzeniem cały dzień przy kompie . Oczywiście żartuję sobie
Mamusie pracujące bardzo Wam współczuję. Ja pracowałam po trzy godzinki dziennie ale tak tęskniłam za moją rybką że uzgodniliśmy z moim przyszłym niedoszłym mężem (tak go nazywam bo jesteśmy już razem 9lat i 3miesiące razem, a 8 lat minęło od zaręczyn, więc to nie mąż, ale prawie a jakoś tak dziwnie mówić że to mój chłopak ) że będę z Weroniką w domciu dopóki nie pójdzie do przedszkola.
A wy biedne kobietki musicie lecieć do pracki i rozstawać się ze swoimi pociechami.
Babeczki ja już zmykam i już nie mogę się doczekać jutrzejszego spotkania z Wami
Dobranoc pchły na noc Życzę Wam miłej nocki i więcej ochoty na amorki ... :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez juz zmykam spacA amorkow dzis nie bedzie bo sie zmeczylam przy kompie Jestem padnieta po dzisiejszej nocy,mam nadzieje ze dzis Vanesska bedzie dobrze spala
Dobranoc
Dobranoc
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja jeszcze na chwilketak patrze i niedlugo bedziemy mieli juz 2000 strone znajac nasze plotkowanie to bedzie juz nie bawem
Pa!
Pa!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam z rana wstawać kobitki i do kompa wędrować
U nas śnieg topnieje już prawie go nie ma może wiosna wróci,kto wie
U nas śnieg topnieje już prawie go nie ma może wiosna wróci,kto wie
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No dziewczyny bo mnie się dziecko obudzi i będę uciekać jak wstanie.Mam czas to chce pisać ale tak sama ze sobą
Podziel się: