reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No nie ,zaraz mnie trafi, dopiero przestalismy brac baktrim a tu juz katar!!1Wlasnie weszlam do pokoju Patryczka a on ledwo oddycha:confused: :sick: :baffled: :szok:
Caly czas plataj asie jakies chorubska:-(

To narazie Sylwia ,trzymaj się mocno :tak: :tak:

Joanna ,a ty nocny marek jestes ,zawsze późno tu zaglądasz ,
Patryk chory ?myslałam ze w górach to dzieciaki zachartowane sa porządnie :confused: :baffled:

Ja moge tylko wieczorem siedziec jak maly spi bo inaczej wali reka po laptoptopie tak ze wypadaja literki...a jak go wyloze wysoko to tak sie drze ze nie wytrzymuje psychicznie.....:no:

Iwonka, jaka to przyjemna praca to BB, prawda? tak szybko przy niej czas ucieka :-)

Też już marzę o spanku, pewnie niebawem się ewakuuję.

Joanna, też "uwielbiam" takie akcje - my ostatnio braliśmy bactrim a później nie wiadomo skąd i od czego Maks miał ponad tydzień stan podgorączkowy - lekarka go oglądała ze wszystkich stron i nic nie znalazła. Teraz natomiast jak ma chore gardło, to ma 36.6C - ja zresztą też.
Życzę Patryczkowi szybkiego wyzdrowienia!!

reklama
no tylko na co? alergenow jest tysiace....ja mysle ze on juz jest tak oslabiony tymi lekami ze co odstawi to zaraz lapie cos innego, MAm nadzieje ze sie to zaraz zmieni jak bedzie cieplutko.

Do góry