reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sylwia ja mimo ze nie pracuje to tez nie mam czesto checi na amoryalbo jestem jakas zmeczona,albo on mnie w kurzy czyms,albo juz sama nie wiemAle doszlam do wniosku ze po urodzeniu dziecka jakos moj zapal opadl:-tak:
No jestes ,:-)
No własnie ,jak to bedzie z amorami jak pójde do pracy ,mój juz kręci głową ,bo teraz jestem często zmęczona ,a jak do pracy pójde ,to co będzie , :-(
Sylwia ,a nadgodziny musicie robić ?
Jak dzieciaki zdrowe
No własnie ,jak to bedzie z amorami jak pójde do pracy ,mój juz kręci głową ,bo teraz jestem często zmęczona ,a jak do pracy pójde ,to co będzie , :-(
Sylwia ,a nadgodziny musicie robić ?
Jak dzieciaki zdrowe
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
jestem kontrolerem jakosci tulei cylindrowych do silnikow Mercedesa praca jest ciezka jedna tuleja wazy ok 2kg a ja musze ich sprawdzic 1200sztuk a nieraz nawet wiecej pracuje po 8 godz dziennie
Sylwia ja mimo ze nie pracuje to tez nie mam czesto checi na amoryalbo jestem jakas zmeczona,albo on mnie w kurzy czyms,albo juz sama nie wiemAle doszlam do wniosku ze po urodzeniu dziecka jakos moj zapal opadl:-tak:
No własnie , :-(
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
Noelia nadgodzin nie ma jest 8 godz i wynocha do domu. Moje łobuzy roznie Oliwier caly czas ma katar i jakies leki a Eryk zdrowy, ja tez troche choruje to katar to kaszel ale jakos jest
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez jeszcze sobie chwilke po pracuje na BBTo rzeczywiście masz wyczerpującą pracę - i skąd tu jeszcze brać siłę na życie rodzinne oraz małżeńskie! Przesyłam pozdrowienia wraz z dawką energii od siebie - Ola, która "jeszcze sobie dziś troszkę popracuje" ;-)
Ale juz niedlugo spadam do lozeczka bo mnie kregoslup zaczyna bolec
Podziel się: