reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Za duży ten wybór w zabawkach. Ja nigdy nie wiem co mam wybrać.
Piękne są te zabawki. Ja za to mam manie kupowania ubranek dla Weroniki. Ciągle jej coś kupuje, to jest taka mała modelka. Sama sobie wybiera w co mam ją ubrać :)
Ja mam dwie pary spodni a moje dziecko pełną komodę ciuchów. Fortuna na to idzie. Ostatnio jak pojechaliśmy do Poznania do H&M to wybrała sobie okularki przeciwsłoneczne, kapelusik i buciki balerinki srebrne z brokatem - bomba :)
No to prawdziwa modelka:tak: Moja mama powiedziala ze zrobi wszystko zeby jej wnusia jak podrosnie,miala ladne ciuszki,piekne staniczki i wogole ;-):-) Zobaczymy:confused:

reklama
Dobrze że do tych staniczków mamy jeszcze trochę czasu :-)
Tatuś Weroniki stwierdził że na pierwszą randkę pójdzie jak będzie miała 25 lat :-D
Ale ona już zamyka się ze swoim kolegą w szafie i dają sobie buziaki.
Ma takiego fajnego kolegę który raz w tygodniu nas odwiedza ze swoją mamą i dzieci sobie szaleją. Jest młodszy od Weroniki o miesiąc.
Ciekawe ja tatuś chce ją upilnować do 25 urodzin hihi

IWONKA śliczna ta twoja córcia. Moja to takie małe czupiradło :)
Ma już długie włoski i nie daje ich czesać. Czasami uda mi się jakoś na chwilę zrobić jej kitkę lub dwie ale zaraz robi awanturę :wściekła/y: i tyle po ładnej dziewczynce z kitkami bo gumeczki walają się po domu.
Poczekaj jeszcze chwilę to twoja też będzie modelka. Takie już są dziewczynki.

IWONKA śliczna ta twoja córcia. Moja to takie małe czupiradło :)
Ma już długie włoski i nie daje ich czesać. Czasami uda mi się jakoś na chwilę zrobić jej kitkę lub dwie ale zaraz robi awanturę :wściekła/y: i tyle po ładnej dziewczynce z kitkami bo gumeczki walają się po domu.
Poczekaj jeszcze chwilę to twoja też będzie modelka. Takie już są dziewczynki.

Ja tez swojej juz zaczynam robic kucyki a raczej jednego na czubku bo tylko tu sie da na razie zrobic i tez jest czasem krzyk ale nie sciaga sobie gumki z wlosow.
A ten kod suwaczka to sobie wklej w podpisie i bedzie Ci sie on juz automatycznie sam dodawal do postow:tak::tak::tak:

Czesc, u nas pogoda fatalna, pada snieg z deszczem:no: Fatalnie, dlatego Erik nie byl tez na spacerku, bo bylo niewyjsciowo!
Zuzia gratulacje dla malego!!
Kunda Wszystkiego Najlepszego!!
U nas wszystko idzie swoim trybem, praca, dziecko itd:tak:

Sprawdzam czy suwaczek sam się już wkleja :)
A jak się nie wkleja to IWONKA napisz mi jak mam to zrobić proszę.
Skąd wiesz że za każdym razem muszę wklejać, po czym to poznajesz??
A jak mam dodać duże zdjęcie tak jak wy macie??

Kasiula musisz swoje dochdy i męża w PIT wpisać i wszystko zrobić jak na picie kaza i w tej książeczce z instrukcja obsługi pita i samo na końcu wyjdzie nadpłata -to musza ci zwrócić ,a niedopłata nie daj boże to ty musisz zwrócić

najlepiej jak dacie komuś to wam napisze ,ale pit wcale taki trudny nie jest

reklama
A moje dziecko nie ma ochoty na spanie:no:jeszcze bryka :wściekła/y:ale moze zaraz usnie bo tatus przejal proby skoro mamusia siedzi przy kompie:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry