reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moja tesciowa jak jej ta lalke pokazałam to się pyta czy to dziecko jakąś krzywice ma ???
WerEla
Fan(ka)
My w tamtym roku kupiliśmy na wakacje Weronice w Niemczech taki jeździk i do tej pory się nim bawi Jeździk DUZY DISNEY KSIEZNICZKA - OD JAZAKO (175999166) - Aukcje internetowe Allegro
Ma faje bajerki, te księżniczki się kręcą i gra muzyczka jak się wciśnie choineczki, można auto za pomocą kluczyka odpalić i słychać warkot silnika, jest klakson, magiczne lusterko, i klawisze do grania dla dziecka. Mała zasuwa na nim po domu i na dworze. Jest oparcie. Może się sama odpychać albo ja mogę prowadzić autko. Ma też schowek pod siedzonkiem, Jak coś nam w domu zginie to zawsze tam znajdujemy. Werka chowa tam skarby. Jestem bardzo z tego jeździka zadowolona, Weronika oczywiście też :-)
Ma faje bajerki, te księżniczki się kręcą i gra muzyczka jak się wciśnie choineczki, można auto za pomocą kluczyka odpalić i słychać warkot silnika, jest klakson, magiczne lusterko, i klawisze do grania dla dziecka. Mała zasuwa na nim po domu i na dworze. Jest oparcie. Może się sama odpychać albo ja mogę prowadzić autko. Ma też schowek pod siedzonkiem, Jak coś nam w domu zginie to zawsze tam znajdujemy. Werka chowa tam skarby. Jestem bardzo z tego jeździka zadowolona, Weronika oczywiście też :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Fajny ten jezdzik ale mamy juz chiccomoze cos do ogrodka ale co
sewa
mamuśka ;-)
Idę poczytam z moim dzieckiem trochę książeczek. No taki dziś grzeczny, że aż jetem w szoku Ale ostatnio się nawraca nawet przeszło mu darcie w kąpieli. Trzymało go z tydz. Nie mam pojęcia do dziś co to było no to trzymajcie się kobitki. Pewnie pojawię się jak mały zaśnie.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja bym kupila takie cacko @SUPERMOTORKI najtaniej na Allegro -tylko teraz!!! (175816853) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. lub SUPER MOTOREK NA AKUMULATOR!! NAJTANIEJ!! WAWA!! (173984311) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. lubRety moje dziecię za 2 m-ce będzie miało drugie urodziny i co ja mu kupię? Na razie nie mam zielonego pojęcia
Motorek POLICJA na akumulator. Teraz tylko 179zł (174149799) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. jest wybor w dobrej cenie jak na urzadzenia na akumualtor :-)
WerEla
Fan(ka)
Za duży ten wybór w zabawkach. Ja nigdy nie wiem co mam wybrać.
Piękne są te zabawki. Ja za to mam manie kupowania ubranek dla Weroniki. Ciągle jej coś kupuje, to jest taka mała modelka. Sama sobie wybiera w co mam ją ubrać
Ja mam dwie pary spodni a moje dziecko pełną komodę ciuchów. Fortuna na to idzie. Ostatnio jak pojechaliśmy do Poznania do H&M to wybrała sobie okularki przeciwsłoneczne, kapelusik i buciki balerinki srebrne z brokatem - bomba
Piękne są te zabawki. Ja za to mam manie kupowania ubranek dla Weroniki. Ciągle jej coś kupuje, to jest taka mała modelka. Sama sobie wybiera w co mam ją ubrać
Ja mam dwie pary spodni a moje dziecko pełną komodę ciuchów. Fortuna na to idzie. Ostatnio jak pojechaliśmy do Poznania do H&M to wybrała sobie okularki przeciwsłoneczne, kapelusik i buciki balerinki srebrne z brokatem - bomba
reklama
sewa
mamuśka ;-)
No Iwonka musiałam jeszcze wejść zobaczyć te cacka;-) Też myślałam o czymś takim, ale chyba kupię jakiś pojazd bez akumulatora niech się rusza to moje dziecko, a nie tam siądzie i będzie jechał . No ale to jeszcze dwa m-ce może mi sie odmieni. Dobra spadam. Pa!
Podziel się: