reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mała się obudziła już ale nadal nie ma apetytu zresztą ja też nie mam apetytu :(
A co się dzieje że musisz iść z Vanesską do ortopedy??
Nowa jestem i trochę nie wiem o czym piszecie :) Ale mam nadzieję że się lepiej poznamy i dołączę do Waszego grona.

reklama
Witam wszystkich i nową mamusię też.U nas słońce zniknęło.Małego położyłam ale sąsiadka wpadła i teraz ryk bo już zasnąć nie może ale może za chwile odpadnie:-(.
WerEla
my tu tak o wszystkim i niczym:-D zawsze jest cosik do poklikania:yes:szczególnie przy dzieciach:-)A barek też zauważyłam i też pomyślałam sobie,że Victor by się ucieszył.

No my po obiadku.:tak:
Do otropedy ide bo chce zeby sparwdzil czy wszystko jest ok.WerEla bo dzis sobie np klikalaysmy na temat chodzenia naszych dzieci po domu w kapciach lub w skarpetkach.Juz sama nie wiem co jest lepsze:confused:Pychy corcia ma zalecone buciki ortopedyczne i wole tez w miare wczesnie sprawdzic czy u nas nie ma takiej potrzeby i ogolnie skonsultowac.A poza tym WerEla trzeba czytac na bierzaco o czym piszemy zeby sie nie pogubic;-) bo ten temat poruszylismy dzisiaj i bys wszystko wiedziala.:tak::-)A wiec czytaj i pisz jak najwiecej z nami:-D

Iwonka widziałam reklamę tych piłeczek:tak: :tak: Fajne to jest i na początku małej pewnie będzie się bardzo podobać:tak: :tak: ale jak długo się tym zajmie to już ja nie wiem.
Vici ma rację to chyba jest zabawka dla młodszych dzieci.

Ja mam zawsze problem z zabawkami. Weronika najchętniej się bawi pódełkami plastikowymi znalezionymi w kuchennej szafce :)
Jak już jej kupimy jakieś zabawki to lądują w kącie. Mało się nimi interesuje. Jest taki ogromny wybór w tych zabawkach że nigdy nie wiedziałam co mam wybrać :)
A ta fontanna z piłaczkami fajniutka.

reklama
Do góry