reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam wszystkich i nową mamusię też.U nas słońce zniknęło.Małego położyłam ale sąsiadka wpadła i teraz ryk bo już zasnąć nie może ale może za chwile odpadnie:-(.
WerEla my tu tak o wszystkim i niczym zawsze jest cosik do poklikaniaszczególnie przy dzieciach:-)A barek też zauważyłam i też pomyślałam sobie,że Victor by się ucieszył.
WerEla my tu tak o wszystkim i niczym zawsze jest cosik do poklikaniaszczególnie przy dzieciach:-)A barek też zauważyłam i też pomyślałam sobie,że Victor by się ucieszył.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No my po obiadku.
Do otropedy ide bo chce zeby sparwdzil czy wszystko jest ok.WerEla bo dzis sobie np klikalaysmy na temat chodzenia naszych dzieci po domu w kapciach lub w skarpetkach.Juz sama nie wiem co jest lepszePychy corcia ma zalecone buciki ortopedyczne i wole tez w miare wczesnie sprawdzic czy u nas nie ma takiej potrzeby i ogolnie skonsultowac.A poza tym WerEla trzeba czytac na bierzaco o czym piszemy zeby sie nie pogubic;-) bo ten temat poruszylismy dzisiaj i bys wszystko wiedziala.:-)A wiec czytaj i pisz jak najwiecej z nami
Do otropedy ide bo chce zeby sparwdzil czy wszystko jest ok.WerEla bo dzis sobie np klikalaysmy na temat chodzenia naszych dzieci po domu w kapciach lub w skarpetkach.Juz sama nie wiem co jest lepszePychy corcia ma zalecone buciki ortopedyczne i wole tez w miare wczesnie sprawdzic czy u nas nie ma takiej potrzeby i ogolnie skonsultowac.A poza tym WerEla trzeba czytac na bierzaco o czym piszemy zeby sie nie pogubic;-) bo ten temat poruszylismy dzisiaj i bys wszystko wiedziala.:-)A wiec czytaj i pisz jak najwiecej z nami
vici
O i ciiiiiiiiiiiiisssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaa Victorek zasną dzięki bogu bo myślałam,że nie da rady.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Szukam jakiejs zabawki dla mojego dziecka i nie wiem co wybrac?Moja mam chce jej cos kupic ale nie wiem co jej podpowiedziec? A moze to ,tylko czy ona sie tym bedzie bawic?6 - Playskool fontanna z piłeczkami na powietrze (173380043) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
vici
Super ta zabawka ale czy nie jest Vaneska za dużabo ja mam takie wrażenie-ale przekonam się za jakieś pół roku
WerEla
Fan(ka)
Ja mam zawsze problem z zabawkami. Weronika najchętniej się bawi pódełkami plastikowymi znalezionymi w kuchennej szafce
Jak już jej kupimy jakieś zabawki to lądują w kącie. Mało się nimi interesuje. Jest taki ogromny wybór w tych zabawkach że nigdy nie wiedziałam co mam wybrać
A ta fontanna z piłaczkami fajniutka.
Jak już jej kupimy jakieś zabawki to lądują w kącie. Mało się nimi interesuje. Jest taki ogromny wybór w tych zabawkach że nigdy nie wiedziałam co mam wybrać
A ta fontanna z piłaczkami fajniutka.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No wlasnie tez mi sie wydaje ze jest juz za mala na ta zabawke.To coa moze wozek dla lalek,ale znow czy nie za mala
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tylko tez jest ich duzo do wyboru ale mozna dostosowac do wzrostu dziecka
WÓZEK DLA LALEK__SUPER CENA_NAJWYŻSZA JAKOŚĆ ! (174333397) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
WÓZEK DLA LALEK__SUPER CENA_NAJWYŻSZA JAKOŚĆ ! (174333397) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Podziel się: