reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam!U nas za oknem piekne slonce:cool2: Vanessa obudzila sie dzis o 4:00 i po 5:00 zasnela,wogole dzisiaj byla noc do d...y:wściekła/y:A wstalismy normalnie o 7;00 :dry: Jestem nie wyspana i zla:baffled:ale za to bardzo glodna:-p Ide teraz robic nam sniadanko:tak: :-)

Cześć !!!
Ja też musze się pochwalić że mój synuś spał dziś ślicznie , jak zasnął o godzinie 19:30 to obudził się dopiero o 6:00 dostał butle mleka i spał dalej do 8:00:-) Dawno nie miałam tak wyspanej nocki :-D
A teraz zmykam na zakupki kupić jakąs rybke i śledzika :tak:

A pogode mamy niestety nie za piękną :dry:

Ja właśnie wróciłam z zakupów , rzeczywiście na polku jest dość przyjemnie mimo że przez okno wydawało się szarawo:dry:
Zaraz młodego kłade spać a sama mam troszke luzu (mam nadzieje) obiadu dziś nie gotuje jakiegoś konkretnego bo wkońcu post jest więc jak dla mnie to nawet ziemniaczki z masełkiem są ok;-)
Oczywiście obowiązkowo kupiłam pyszne śledziki i zaraz sobie zjem :-p
A potem oczywiście kawusia :-) :-) :-) :-) :-)
Miłego dnia wam życze kobitki !!!!;-)

Dzień dobry!

A u nas ani nocka nie była fajna (ostra faza ząbkowania trwa) ani pogoda za oknem nie ciekawa ;-)
Miłego dnia!

reklama
Do góry