reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Sylwia ja jestem pełna podziwu dla ciebie:-)

Iwonka no remont juz sie zaczoł i idzie pełna para chłopaki jak sie rozpedzili tak mi nowa instalacje zrobili:tak: w niedziele zaczeli i stwierdzili ze 4 dni spokojnie im starcza :nerd: ciekawe czy sie wyrobia bo jak nie to po wynagrodzeniu pojade :laugh2:
ja tez zapomniałam ze jutro post wiec obiadu nie bedzie,:-p a mały moze miesko wiec zje mielonego ktory został z dzisiejszego obiadku:-)

brenda Z ta instalacja to bylo super bo wiem z wlasnego doswiadczenia ze od tego powinno sie wlasnie zaczynac:tak: niz pozniej miec jakis problem w razie co i na odnowionym robic jakies naprawy czy reperacje :szok: :baffled:

hej

my po obiadku poszłysmy na 3-godzinny spacerek, zaszłysmy do babci po wózeczek dla lalek i tak sobie szłysmy: ja z duzym wózkiem, a Maja z małym :-)

dziękujemy za komplementy :-):-):-)

ja tez zapomniałam o poście, a najlepsze to jest to, że my wczoraj i dziś jedlismy rybke :-p

Brenda no pewnie, ze ta 11 pojechala do Ciebie do Gdanska:tak: :laugh2: :laugh2:

Wkurzaja mnie moje suwaczki, bo sie opozniaja i co dziennie musze je edytowac:wściekła/y: Nie mam pojecia dlaczego tak sie u mnie dzieje:no:

Dziewczynki ja padam na pyszczek :eek:
Miałam z mężem jechać na ostatki do znajomych ale napewno sobie odpóścimy bo jestem straszliwie padnięta, a wybieram zdecydowanie wyspaną niż zarwaną noc:tak:
A teraz czekam na męża ma być o 20:00:-)
Poostatkujemy sobie w łóżku z kufelkiem piwka :laugh2:

aga moje suwaczki tez zle chodza a teraz wogole ich nie ma:no: :wściekła/y:
Moje dziecko spi juz godzine a ja zerkam na seriale:tak: Niedlugo klade sie spac:tak: Dzis w nocy w wawie ma byc -8 stopni :eek: :sick: :nerd:

reklama
Do góry