reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja.

My sie miewamy calkiem niezle. Oskar tradycyjnie zmiana pogody, slonce wyszlo i on juz zatkany, kaszląco-kichający. zaraz na pewno i ja tak samo zaczne reagowac na wiosne ;/

chlopaków dodatkowo woze do logopedy. zeby za duzo wolnego czasu nie mieli ;) I ja.. do rozmyslan.Psychicznie czasami mi ciezko. nie sadzilam ze mnie kiedyś to spotka,a jesli juz to ze dam rade jakos, zalamywac sie nie mialam zamiaru, ale kurde.. wiosna w na zewnątrz.. ciezarne i te z wozkami wyszly a mi sie coraz wiekszy zal wlacza.I te pytanie .. czemu ?

tak bardzo ci współczuje Reniu, ostatnio coraz więcej słyszę o znajomych które straciły maluszki, to takie przykre :-( ja bym się pewnie rozkleiła na całego i z łóżka nie wychodziła przez pół roku :-(

Lenka jakiś egzamin? powodzenia

Hej!Na suwaczkach macie info o moich dzieciach.Mamą będącą w domu z dziećmi jestem od prawie 17 lat.Najpierw byli starsi a że nigdzie nie pracowałam no to tak stale w domu.Teraz chcemy dać najmłodszą do przedszkola to powinnam sobie szukać pracy ale w moim wieku to już trudno coś znaleźć.

Cześć dziewczyny widzę, że wątek odżywa :-)
Córka marnotrawna wraca na łono BB i jutro melduje się z kawą ok 9. Mam nadzieje, że będę miała co nadrabiać ;-)
Ameliee, gratki kochana! :*
RenataT, współczuję kochana, mogę powiedzieć, że wiem co czujesz...
Justa, ja po ziemniaki, nie po cukier :-p
Widzę, że Kasia-matiy, wątek zmieniła. Cześć kochana, witam się i tu :-)
Joanna, cieszę się kochana, że wszystko się układa. Oby tak dalej!
Monika, witaj serdecznie!
Aguska, pracusiu widzę, że i tu zaglądasz :-)
U mnie wieje i leje i tak na zmianę... potrzebuję wiosny.
Miłego dnia!
donaty.jpg

Załączniki

• donaty.jpg
    donaty.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 55
fanta a Ciebie na sentymenty wzięło widzę:-pwracasz na BB hehehe;-)
U nas też leje i wieje.dziś mam wolne to z Bartkiem spędzam czas i nie dałam go do przedszkola.
Miłego dnia

reklama
Do góry