reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
heja

no to jak watek ożywa to ja tez sie zgłaszam,he

u mnie tak jakby po staremu,he
z malutkim na tym šwiecie juz od 01.01.2014

fanta he no widze sentyment do bb,he-ale ja tez mam przyznaje sie

a co tam ogólnie?
pizga u was tez?

Koralikowa jakoś tak mnie dziś naszło i zatęskniłam ;) u mnie też okropnie wieje... tęsknię do wiosny. Będę się zaraz brała za frytki bo obiecałam małemu. Aplikacja działa tylko muszę się w niej odnaleźć :)

my wstalismy o 6 z reszta jak zawsze i wtedy bylo sniegu po kostki do tego sypalo, pozniej byl deszcz do tego wieje strasznie. Bartek spi wiec mam chwile;-)
Koralikowa nie mialam okazji wiec dopiero teraz gratuluje synka ;-)
Fanta ja dzis tez frytki robilam bo Bartek nic nie chcial jesc od wczoraj, nadal u nas bardzo ciezko z jedzeniem wiec sie tym poratowalam, lepsze to niz nic;-)

Anula ja też wstaje wcześnie w sumie to o 6:30 na nogach jestem bo Dudek nie chce już spać. .. oby mu się nie odmieniło zanim do szkoły pójdzie ;) a z tymi frytkami to jakaś zmowa chyba :p
Kasia-matiy cóż kochana nie narzekaj tylko ziemniaki obieraj.

Anula a ty jakie masz kłopoty z niejadkiem? bo mój synuś też do niejadków należy ale udało mi się osiągnąć kilka rzeczy i dziś jest już całkiem nieźle chociaż mając 3 lata waży 14,4 kg ;-) możemy się podzielić uwagami ;-)

reklama
Fanta u nas 6 to calkiem przyzwoita godzina:-pbywa pobudka o 5.Bartek w dzien jeszcze spi zasypia 22 a wstaje najczesciej o 6, kilka razy w dzien go nie polozylam marudzil strasznie i wytrzymal do 20 ale wtedy wstaje 4 wiec wole zeby spal w dzien chodzil do 22 a przynajmniej spimy do 6:-p
Kasia u nas od dawna problem z jedzeniem, Bartek bardzo malo potraw lubi a i te nie daja gwarancji ze zje:sorry:np wczoraj przez caly dzien zjadl ciut ziemniakow i mielonego, dzis w koncu zrobilam frytki bo wstal o 6 i nic nie chcial jesc, poiwtrzem by zyl:sorry:Bartek 14 wazy a ma 98 cm, zlozylismy podania do przedszkola 21 marca wyniki beda moze tam zacznie jesc o ile sie dostanie. Gdy jestesmy u kogos kto ma dzieci je ladnie, nawet wraca do domu i chce to samo co jadlo dane dziecko, nie zawsze zje ale przynajmniej probuje bo niestety wiekszosci potraw nigdy nie jadl mimo ciaglych prob podawania

Do góry