reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka!
Matko jak mnie dawno u Was nie było :tak:.
Widzę, że szatę graficzną pozmieniali i nie wiedziałam gdzie się mam zalogować :-p
Aaa gdzie to wszystkich wywiało? Też fb okupujecie? :-D:-D:-D:-D;-)
Przybyłam się pochwalić, że staramy się o drugiego bobasa :-p oraz zajrzeć co słychać, ale widzę, że jakoś nie wiele...
Życzę Wam miłego dnia. Zajrzę przed świętami złożyć Wam kochane życzenia. :*

Witajcie dziewczyny.Rzeczywiście FB skutecznie jak widać zagościło i nie chce odpuścić .:baffled::baffled::baffled:
U nas jest oki.
Najważniejsze ,że dzieci nie chorują .
Znów zaczęłyśmy z Karolcią jeździć na basen.Zmieniłyśmy miejsce i na razie oswajamy się z wodą .Basen jest większy,głebszy a przede wszystkim głośniejszy ,ale dajemy radę .
Wczoraj Karola ładnie już ćwiczyła i na koniec zajęć wszystkim dzieciom piąteczki przybijała :-D:-D:-D
Kuba robi mega postępy ,więc jestem z niego dumna .
Klaudia dostała kwalifikację na Mistrzostwa Świata w tańcu sportowym na Chorwacji.Czekamy tylko na zatwierdzenia zgłoszenia przez Polski Związek Taneczny
Tyle u nas z najświeższych wiadomości .
pozdrawiamy

As a to gratulacje dla zdolnych dzieciaczków ;-)

my z Natanielkiem też zaczęliśmy chodzić na basen raz w tygodniu, na urodzinki zrobiłam mu taki prezent że zamiast zabawek jest karnet na dwa miesiące, bardzo zadowolony jest i cieszę cię że tak zrobiłam :-)

a tak przy okazji to ja nie wybywam na FB, nie korzystam i nie mam zamiaru ;-)

Ooo stara gwardia przybyła :-D
Fanta co tak wpadłaś , jak po cukier :-p:-D
As gratuluję dzieciaczkom zdolności. Mama pewnie bardzo dumna.:-)
Kasia-matiy my też uwielbiamy chodzić na basen. Odkąd Amelka skończyła 3-m-ce mamy karnet z męża pracy ( a nawet dwa :-p) i jeździmy kiedy chcemy.:tak:
Fajnie tak czasem po ciężkim dniu pobyczyć się w jakuzzi. Ciepła woda, bąbelki.. tylko szampana i truskawek brak.;-)
A u mnie wielką parą przygotowania do Świąt. Tak więc bieganie , sprzątanie i gotowanie.
Też za pewne wpadnę jeszcze przed Świętami z życzeniami :)
Spokojnej nocki !

U nas ostatnio ubieranie choinki, a od dziś zaczyna się pieczenie i gotowanie na całego :-)

a tu kilka fotek małego ubieracza choinki :-)

Zobacz załącznik 599857 DSCN1628.jpgZobacz załącznik 599859Zobacz załącznik 599860

Załączniki

• DSCN1628.jpg
    DSCN1628.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 39
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.

bce150dc-5d29-442e-8d72-88c63a36e068_20121207012021_Zyczenia-swiateczne-na-boze-narodzenie-63.jpg

Składam Was serdeczne życzenia świąteczne przedewszystkim dużo ZDRÓWKa, bo teraz zaczęłam doceniać i je pielęgnować. Kasiu śmiem twierdzić , że Natek to czysty tatuś;):-D:-D

reklama
no dokładnie :-) a mnie to bardzo cieszy jeśli tylko poprzestanie na urodzie ;-)

I Tobie także wszystkiego najlepszego, w Nowym Roku bo już po świętach w końcu ;-) klasycznie życzę wszystkim zdrowia i wszystkiego dobrego, bo jak mawiał mój przyjaciel "Lepsze jest wrogiem dobrego" ;-)

Do góry