reklama
kasia-matiy
Fanka BB :)
ogólnie nie, chociaż już nic nie podaję i tak bo troszkę tylko cieknie z noska i kaszel ale bardzo rzadko i nie męczący, ale ja też przeziębiona jestem więc nie ma się co dziwić ;-) mam okropny kaszel i oczywiście ból gardła i nie mogę się tego pozbyć, zessałam już chyba kilo pastylek ;-)
kasia-matiy
a wiesz że nigdy nie próbowałam :-) ale spróbuję :-) dzięki
P.S. a woda ma być ciepła letnia zimna ?
P.S. a woda ma być ciepła letnia zimna ?
kasia-matiy
no my się wybieramy na spacer jak tylko mi włosy wyschną :-) pogoda faktycznie ładna, strach się bać co będzie w maju ;-)
M mówi że jak nie ma śniegu na święta to już nie ma klimatu, a ja mu na to że śnieg będzie, ale nie na te święta ;-)
M mówi że jak nie ma śniegu na święta to już nie ma klimatu, a ja mu na to że śnieg będzie, ale nie na te święta ;-)
aguska2017
Witam w Nowym Roku
reklama
Hejka. Ale mnie tu nie bylo
U nas ok. czekamy do maja aby ta komunia byla juz za nami.
w miedzy czasie czeka mnie latanina po lekarzach z F bo orzeczenie ma do konca maja. i musze zalatwiac wszystko od nowa.
przy okazji skoro juz tu jestem zbieram 1 % dla swojego pierworodnego.
Filip ma obecnie 9 lat, autyzm, rozwojem dogonił rowiesników, chociaz nadal jest na dolnej granicy. Chodzi do 2 klasy SP.Radzi sobie dobrze. Ale to dzieki rehabilitacji.
Zeby nadal tak bylo, albo i lepiej to jest potrzebne dalsze leczenie, kolejne wyjazdy do poradni. Dlatego prosze.. jesli nieweicie komu przekazenie swój 1 % To bylibysmy wdzieczni
A tym co juz wiedzą ze nam serdecznie dziekujemy
Truszkowski Filip - Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" – OPP » Baza podopiecznych tu wiecej info
U nas ok. czekamy do maja aby ta komunia byla juz za nami.
w miedzy czasie czeka mnie latanina po lekarzach z F bo orzeczenie ma do konca maja. i musze zalatwiac wszystko od nowa.
przy okazji skoro juz tu jestem zbieram 1 % dla swojego pierworodnego.
Filip ma obecnie 9 lat, autyzm, rozwojem dogonił rowiesników, chociaz nadal jest na dolnej granicy. Chodzi do 2 klasy SP.Radzi sobie dobrze. Ale to dzieki rehabilitacji.
Zeby nadal tak bylo, albo i lepiej to jest potrzebne dalsze leczenie, kolejne wyjazdy do poradni. Dlatego prosze.. jesli nieweicie komu przekazenie swój 1 % To bylibysmy wdzieczni
A tym co juz wiedzą ze nam serdecznie dziekujemy
Truszkowski Filip - Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" – OPP » Baza podopiecznych tu wiecej info
Podziel się: