reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ogólnie nie, chociaż już nic nie podaję i tak bo troszkę tylko cieknie z noska i kaszel ale bardzo rzadko i nie męczący, ale ja też przeziębiona jestem więc nie ma się co dziwić ;-) mam okropny kaszel i oczywiście ból gardła i nie mogę się tego pozbyć, zessałam już chyba kilo pastylek ;-)

Najlepiej ciepła albo letnia i dużoooooooo soli;)
Ale dzisiaj pogoda jak w maju, tylko wietrznie;)Jako, że koniec roku za pasem mąż zażyczył sobie pomidorową z ryżem i pierogi ruskie;)Chcę to niech ma;)

no my się wybieramy na spacer jak tylko mi włosy wyschną :-) pogoda faktycznie ładna, strach się bać co będzie w maju ;-)

M mówi że jak nie ma śniegu na święta to już nie ma klimatu, a ja mu na to że śnieg będzie, ale nie na te święta ;-)

Kobietki żyjecie??Dzisiaj byłyśmy na kontroli po operacji i jestem mega szczesliwa słuch wrócił w lewym uszku jupiiiiiii:tak:

reklama
Hejka. Ale mnie tu nie bylo :D

U nas ok. czekamy do maja aby ta komunia byla juz za nami.

w miedzy czasie czeka mnie latanina po lekarzach z F bo orzeczenie ma do konca maja. i musze zalatwiac wszystko od nowa.

przy okazji skoro juz tu jestem zbieram 1 % dla swojego pierworodnego.

Filip ma obecnie 9 lat, autyzm, rozwojem dogonił rowiesników, chociaz nadal jest na dolnej granicy. Chodzi do 2 klasy SP.Radzi sobie dobrze. Ale to dzieki rehabilitacji.
Zeby nadal tak bylo, albo i lepiej to jest potrzebne dalsze leczenie, kolejne wyjazdy do poradni. Dlatego prosze.. jesli nieweicie komu przekazenie swój 1 % To bylibysmy wdzieczni
smile.png

A tym co juz wiedzą ze nam serdecznie dziekujemy
smile.png

Truszkowski Filip - Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" – OPP » Baza podopiecznych tu wiecej info

Do góry