reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hejka!
Matko jak mnie dawno u Was nie było :tak:.
Widzę, że szatę graficzną pozmieniali i nie wiedziałam gdzie się mam zalogować :-p
Aaa gdzie to wszystkich wywiało? Też fb okupujecie? :-D:-D:-D:-D;-)
Przybyłam się pochwalić, że staramy się o drugiego bobasa :-p oraz zajrzeć co słychać, ale widzę, że jakoś nie wiele...
Życzę Wam miłego dnia. Zajrzę przed świętami złożyć Wam kochane życzenia. :*

Witajcie dziewczyny.Rzeczywiście FB skutecznie jak widać zagościło i nie chce odpuścić .:baffled::baffled::baffled:
U nas jest oki.
Najważniejsze ,że dzieci nie chorują .
Znów zaczęłyśmy z Karolcią jeździć na basen.Zmieniłyśmy miejsce i na razie oswajamy się z wodą .Basen jest większy,głebszy a przede wszystkim głośniejszy ,ale dajemy radę .
Wczoraj Karola ładnie już ćwiczyła i na koniec zajęć wszystkim dzieciom piąteczki przybijała :-D:-D:-D
Kuba robi mega postępy ,więc jestem z niego dumna .
Klaudia dostała kwalifikację na Mistrzostwa Świata w tańcu sportowym na Chorwacji.Czekamy tylko na zatwierdzenia zgłoszenia przez Polski Związek Taneczny
Tyle u nas z najświeższych wiadomości .
pozdrawiamy

As a to gratulacje dla zdolnych dzieciaczków ;-)

my z Natanielkiem też zaczęliśmy chodzić na basen raz w tygodniu, na urodzinki zrobiłam mu taki prezent że zamiast zabawek jest karnet na dwa miesiące, bardzo zadowolony jest i cieszę cię że tak zrobiłam :-)

a tak przy okazji to ja nie wybywam na FB, nie korzystam i nie mam zamiaru ;-)

Ooo stara gwardia przybyła :-D
Fanta co tak wpadłaś , jak po cukier :-p:-D
As gratuluję dzieciaczkom zdolności. Mama pewnie bardzo dumna.:-)
Kasia-matiy my też uwielbiamy chodzić na basen. Odkąd Amelka skończyła 3-m-ce mamy karnet z męża pracy ( a nawet dwa :-p) i jeździmy kiedy chcemy.:tak:
Fajnie tak czasem po ciężkim dniu pobyczyć się w jakuzzi. Ciepła woda, bąbelki.. tylko szampana i truskawek brak.;-)
A u mnie wielką parą przygotowania do Świąt. Tak więc bieganie , sprzątanie i gotowanie.
Też za pewne wpadnę jeszcze przed Świętami z życzeniami :)
Spokojnej nocki !

U nas ostatnio ubieranie choinki, a od dziś zaczyna się pieczenie i gotowanie na całego :-)

a tu kilka fotek małego ubieracza choinki :-)

Zobacz załącznik 599857 DSCN1628.jpgZobacz załącznik 599859Zobacz załącznik 599860

Załączniki

• DSCN1628.jpg
    DSCN1628.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 36
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia.

bce150dc-5d29-442e-8d72-88c63a36e068_20121207012021_Zyczenia-swiateczne-na-boze-narodzenie-63.jpg

Składam Was serdeczne życzenia świąteczne przedewszystkim dużo ZDRÓWKa, bo teraz zaczęłam doceniać i je pielęgnować. Kasiu śmiem twierdzić , że Natek to czysty tatuś;):-D:-D

reklama
no dokładnie :-) a mnie to bardzo cieszy jeśli tylko poprzestanie na urodzie ;-)

I Tobie także wszystkiego najlepszego, w Nowym Roku bo już po świętach w końcu ;-) klasycznie życzę wszystkim zdrowia i wszystkiego dobrego, bo jak mawiał mój przyjaciel "Lepsze jest wrogiem dobrego" ;-)

Do góry