reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No prosze MALINUS-milo Cie widziec Kochana:-);-):tak::tak::tak:
Ja sobie posprzatalam chate i jeszcze troszke poprzegladalam w dziewczynek szafce:-):tak:
Mlode teraz wyciagaja mi wsyztskie albumy ze zdjeciami i sobie ogladaja-wiec mam spokoj:-);-)
Od rana otworzyly sobie szafke ze slodyczami i znowu dopadly sie do paluszkow juniorkow;-):-D
Jeszcze troszke i zmykam an podworko z Nimi
Obiadek mam juz w sumie gotowy-musze tylko ugotowac makaron

reklama
wiki już m pojechał ??? szybko to zleciało:tak::tak:ale widzę że teraz krócej na niego czekasz:tak::tak::tak:dużo zdrówka dla was no i uważaj na kamilka bo u takiego maleństwa o odwodnienie nie trudno:no:
Oj sybko zleciało a jeszcze ostatnie dni choroba nas dopadła.
No własnie tak chodze ciągle chodze za kamilkiem i daje mu pic zeby sie nie odwodnił teraz taki wirus u nas jest wszyscy do okoła chorzy

No własnie tak chodze ciągle chodze za kamilkiem i daje mu pic zeby sie nie odwodnił teraz taki wirus u nas jest wszyscy do okoła chorzy
U nas tez jakies cholerne paskudztwo panuje:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rano musialam sobie zrobic jakis make-up zanim poszlam z mlodym do szkoly bo wygladalam jak jakis pieprzony strach na wroble:szok::szok::szok::szok::szok:
Z tym zasmarkanym nosem,zamykajacymi sie oczami i wogole-masakra jakas

wiki zdrówka dla Was
witam kochane czwartkowo:happy:
o rzesz...gdzie moje cytaty:eek::eek::eek::eek::eek:
madziula ddo znajomych jedź na uchlej i baw się dobrze ciężko zaiwaniałaś to ci się należy a jak krzyś tak się ociąga to niech zostanie z dziećmi a ty autko i wio się odchamisz:rofl2:
as kochana tulam mocno kochana niech się ta czarna seria u ciebie skończy:tak:
patrysiu takie panele w casto są po 21 zł a mają dobrąa klasę scieralności akurat jest promocja:tak: a i warto żebyś sobie meble obejrzał kuchenne w casto bo jest świetny zestaw za 549 zł tylko nie wiem czy w czerwieni:sorry:ale dzisiaj będe wiedziała;-)
dowikluś dużo zdrówka dla was:tak:
lunka jak tam u ciebie??
MH kochana jak tam twoje dziewczyny??
anabubka a ty gdzie ????
agnes a ty gdzie???
agunia a ty gdzie???
myszunia a ty gdzie???
moi w szkole antonio się bawi julki kapciami no zabawa przednia:-Dmoje dzieci wczoraj mnie doprowadziły do szału myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok:wściekła/y::wściekła/y:wylały na dywan biurko podłogę całą dużą butelkę czarnego tuszu:wściekła/y:a otem próbowali zatrzeć ślady więc ganiali pokój łazienka pokój roznosząc na kapciach tudzież skarpetkach ten tusz wylali mi całą butelkę cilit bang i płynu do mycia okien zaplamili ubrania bo postawili te resztki tuszu na koszu z praniem a potem zaglądali do kosza i butelka wpadła do srodka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:słuchajcie oj dawno taka wściekła nie byłam:no::no:no ale juz mi przeszło:-):-)
Witaj malinka
Widzicie,że my właśnie stronkę 10.000 piszemy :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
poczytałam ,ale nie mam siły odpisać.
Wybaczcie.
Mam mega doła.
Żal,rozpacz,żenada,wstyd,niemoc mi serce rozrywa....
Nie umiem się już cieszyc...nie umiem udawać....
Idę sobie,nie będe smęcić.
Jakby co to pod tel lub GG zaraz włączę i niech chodzi.

No prosze MALINUS-milo Cie widziec Kochana:-);-):tak::tak::tak:
Ja sobie posprzatalam chate i jeszcze troszke poprzegladalam w dziewczynek szafce:-):tak:
Mlode teraz wyciagaja mi wsyztskie albumy ze zdjeciami i sobie ogladaja-wiec mam spokoj:-);-)
Od rana otworzyly sobie szafke ze slodyczami i znowu dopadly sie do paluszkow juniorkow;-):-D
Jeszcze troszke i zmykam an podworko z Nimi
Obiadek mam juz w sumie gotowy-musze tylko ugotowac makaron
juniorki ukochane paluszki całej mojej 3:tak::tak::tak::tak:
u adama w klasie na 16 uczniów tylko 10 chodzi reszta chora:sorry:
U nas tez jakies cholerne paskudztwo panuje:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Rano musialam sobie zrobic jakis make-up zanim poszlam z mlodym do szkoly bo wygladalam jak jakis pieprzony strach na wroble:szok::szok::szok::szok::szok:
Z tym zasmarkanym nosem,zamykajacymi sie oczami i wogole-masakra jakas
dowikluś no kocham twoje teksty:-D:-D:-D:-D:-Da pieprzony strach na wróble rozwalił mnie na łopatki :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-Dantek sobie pewnie myśli że ma matkę wariatkę:cool2::cool2::cool2:
wiki zdrówka dla Was

Witaj malinka
Widzicie,że my właśnie stronkę 10.000 piszemy :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
poczytałam ,ale nie mam siły odpisać.
Wybaczcie.
Mam mega doła.
Żal,rozpacz,żenada,wstyd,niemoc mi serce rozrywa....
Nie umiem się już cieszyc...nie umiem udawać....
Idę sobie,nie będe smęcić.
Jakby co to pod tel lub GG zaraz włączę i niech chodzi.
kurcze AS-ulka kochana jak ciebie wyciągnąć z tego doła...może weź idź na spacer wykrzycz się wypłacz wytup a potem zacznij działać na spokojnie.....
moje dziecię senne więc go zaraz kładę a potem podszykuję sobie wszystko do zapiekanki na obiad:tak::tak::tak::tak:

reklama
As ,biedulko ,ja cie nie poznaję ....
Dowikla ,ty strachu:-D:-D

Mój Ksawek też w domu dzisiaj,bo za tydzień na weekend planujemy do Piły pojechać ,w końcu jakoś przekonałam m ,bo kasy wiecznie na coś brakuje ,raz tylko mniej ,a raz bardziej.....
W każdym razie sie smarkać zaczął, oczy mu łzawią na ból głowy sie wieczxorem skarżył i wole go zatrzymać w domy na kroplach i syropkach w ciepełku żeby sie nie rozwinęło:tak:.A i mnie coś w nosie kręci........
Zostałam uszczęśliwiona 2 kilogramami conajmniej śliwek ,mam misję na dziś ..knedle ze sliwkami na obiad i ciasto drożdzowe ze śliwkami oczywiście ,na podwieczorek:szok:

Do góry