reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda mój maz to fachowiec ;) podaj kwotę do której chcesz kupić a ci doradzi wieczorem jak przyjdzie
Ja obiadek bede jadła u mamy Pange pychotka mniam mniam

reklama
Nie no nie piszcie, nie piszcie już! ja czytam nowe wątki, PO DWÓCH DNIACH NIEOBECNOŚCI MAM 17 WĄTKÓW do preczytania, co na jeden odpisze i klikam nowe łatki, znowu wyskakuja mamy domowe i ja z poczucia obowiązku czytam i znów nie moge odpisać, a tam na innych mnie pytaja czy jua sie tak objadłam, że nie mam sił dopełznąc do kompa...litości! jeszcze czytac Trzeciego nie skończyłam, a tu 17! 17 slownie siedemnaście wątków odpisać...

Matko jaki ja nalogowiec...forumoholik...oleje te wątki .. ;D ;D ;D

Jsorbek do 500-600zł, ogladam na allegro ale ponieważ się na tym nie znam to...tylko patrze i czytam.

reklama
Ufff dopełzłam do końca.
Teraz możecie pisać. Jak znam zycie to maluchy sie obudza i koniec z pogaduszek na bb.
Na razie moje spi. Kunda, jak Macio?Mój Macio przyszedł ze szkoły i powiedział że na przyrodzie była kartkówka " o różnych dolnych częściach ciała" i czy pisze sie moszna czy worek mosznowy bo nie wie... ;D ;D ;D
jest w 4 klasie! Edukacje mamy na poziomie europejskim. ;)

Do góry