reklama
L4dY-bIrd
doula
a co to ta panga???
Nie no nie piszcie, nie piszcie już! ja czytam nowe wątki, PO DWÓCH DNIACH NIEOBECNOŚCI MAM 17 WĄTKÓW do preczytania, co na jeden odpisze i klikam nowe łatki, znowu wyskakuja mamy domowe i ja z poczucia obowiązku czytam i znów nie moge odpisać, a tam na innych mnie pytaja czy jua sie tak objadłam, że nie mam sił dopełznąc do kompa...litości! jeszcze czytac Trzeciego nie skończyłam, a tu 17! 17 slownie siedemnaście wątków odpisać...
Matko jaki ja nalogowiec...forumoholik...oleje te wątki .. ;D ;D ;D
Matko jaki ja nalogowiec...forumoholik...oleje te wątki .. ;D ;D ;D
sylwia-lesiak
Fanka BB :)
L4dY-bIrd piekne zdjecie!
A ten kolczyk cuuuudo ja tez chce. Maz mnie namawia zebym zrobila w jezyku, a ja sie boje
A ten kolczyk cuuuudo ja tez chce. Maz mnie namawia zebym zrobila w jezyku, a ja sie boje
L4dY-bIrd
doula
kunda my kupilismy za 500 zł< na allegro> z przesyłką i jestesmy zadowoleni jak chcesz to znajde link i ci podesle , chcesz?
L4dY-bIrd
doula
sylwia-lesiak pisze:L4dY-bIrd piekne zdjecie!
lesiak w jezyku tez mam , ale sie niechwale .
Jak chcesz to wpadaj do mnie to cie przebije ;D <bo ja po przebijaniu jestem > > > >
reklama
Ufff dopełzłam do końca.
Teraz możecie pisać. Jak znam zycie to maluchy sie obudza i koniec z pogaduszek na bb.
Na razie moje spi. Kunda, jak Macio?Mój Macio przyszedł ze szkoły i powiedział że na przyrodzie była kartkówka " o różnych dolnych częściach ciała" i czy pisze sie moszna czy worek mosznowy bo nie wie... ;D ;D ;D
jest w 4 klasie! Edukacje mamy na poziomie europejskim.
Teraz możecie pisać. Jak znam zycie to maluchy sie obudza i koniec z pogaduszek na bb.
Na razie moje spi. Kunda, jak Macio?Mój Macio przyszedł ze szkoły i powiedział że na przyrodzie była kartkówka " o różnych dolnych częściach ciała" i czy pisze sie moszna czy worek mosznowy bo nie wie... ;D ;D ;D
jest w 4 klasie! Edukacje mamy na poziomie europejskim.
Podziel się: