reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka,może jaką firmę remontową założymy;-),bo ja to tak jak Ty,u mnie nic dłużej niż 3 m-ce nie stoi w tym samym miejscu:tak::-D.
U chłopaków to mamy łóżko piętrowe z 2 szufladami,komody
i jeszcze taka na 6 szuflad

W sypialni tylko kolor ciemniejszy a w salonie w przedpokoju wszystko z BRW.I wszystko się mieści.:tak:

reklama
wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif
Ja rowniez dołaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:
Wszystkiego naj,naj
Buziaczki:tak::tak::tak:

No to witam strasznie niewyspana i zła:no::no::no:
Wiktoria mi marudzila prawie cała noc:no:i nie mam pojecia dlaczego
Pogoda taka sobie-niby mialo byc goraco i sonce ale na razie ani jednego ani drugiego nie ma:szok:
Zaraz przyjedzie siora ze swoim synem bo wczoraj wrocili z nad morza i moze humor mi sie poprawi
A Dominik to mi tak dziala na nerwy ze szok:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wróciłam od lekarza i zakupów.zaszczepili mnie :tak::tak::tak::tak: bedę dostawac ta przyspieszoną dawkę szczepionki także co tydzień,co przed zabiegiem będę mieć już 3 dawki szczepionki i za rok przypominająca.także jedna dawka55zł także w tym miesiącu będę chudsza o prawie 170zł.wrecz super :no::no::no::no::no::no:

czy te szczepionki muszą być zawsze drogie i w ogóle płatne?powinne byc refundowane,

nie będzie mnie jednak przez cały dzień,zaraz coś zjemy i jedziemy do tesciowej bo od dziś ma urlop a od niej podejde sobie do dentysty bo to rzut beretem.także miłego dnia dziewczyny.pojawie się wieczorkiem dopiero :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif

wszystkiego dobrego dla Antosia z okazji 8-go miesiąca
1530.gif

Dolanaczam sie do zyczen:tak::tak:

Witam :tak:

U mnie dzisiaj zapowiada się gorąc, od rana słońce prazy...
a ja muszę mega zakupy zrobić:baffled:
Takiego lenia nabawiłam się w weekend, że nie wiem jak ja teraz do normalności wrócę...

Sto lat dla Kamilka :tak::tak::tak:

Albo zaliczyć basen...

To ja też trochę podrzucę bo mi się zmywać nie chce :cool2:

Lecimy dzisaj z Niki skontrolować ospę :baffled: Trzymajcie kciuki :happy2:
bede trzymac kciuki

My wczoraj przyjechalismy padnieci po 6 godzinach szalenstwa w aquaparku
Emily byla w 7 niebie strasznie jej sie podobalo nawet przerwy na jedzenie nie chciala robic bo jak wychodzilismy z wody to byl ryk:tak::tak: bylo naprawde super wszyscy padlismy jak muchy jak tylko dotarlismy do domu:tak::tak:

mnie wczoraj wzielo zeby pokoik od zuzi robic- tapety zrywalam z całego pokoju:-D:-D:-D znaczy sie dól ylko bo ja na drabine nie wchodze- tymbardziej teraz w ciąży- ale M zrobił górę- teraz mam tam pelno sprzatania, a chce m sie jak:sorry2::sorry2:

ale najpierw ide sie wiac za csly stos garów do mycia:baffled::baffled::baffled:
hi hi syndrom wicia gniazda:tak::tak::tak:
Witam :tak:

U mnie dzisiaj zapowiada się gorąc, od rana słońce prazy...
a ja muszę mega zakupy zrobić:baffled:
Takiego lenia nabawiłam się w weekend, że nie wiem jak ja teraz do normalności wrócę...

Sto lat dla Kamilka :tak::tak::tak:

Albo zaliczyć basen...

To ja też trochę podrzucę bo mi się zmywać nie chce :cool2:

Lecimy dzisaj z Niki skontrolować ospę :baffled: Trzymajcie kciuki :happy2:
trzymamy kciukaski mocccnnnoooo:tak:
WITAM Dołączam sie do życzeń :tak::-)
Mam nadzieję dziś nie zwarjowac mąż caly dzień w pracy a ja caly dzień z dzieciakami na razie nastawialam tylko pranie z czerwonymi ubraniami ,gotuję ziemniaki na kopytka a sprzatanie po obiedzie ale nie zamierzam sama sprzatac dogonie dzieci :tak:a o spacerze nie myślę bo nie mam ochoty z nimi wychodzić Dlatego ze nie umieją sie zachowac Wojtek twierdzi ze jest za duży na plac zabaw kłóxcą sie po drodze a Gabi tyrzeba pilnować bo wcale nie chce siedzieć w wózku iśc za rekę MASAKRA:szok: JUtro do psychiatry zobaczymy co mi doradzi o malo cobym zapomniala ze 16 lipca muszę sie odnotowac W Biurze Pracy
MIŁEGO DNIA :tak:
kochana ja też mam dziś już całą 3 w domu no i szaleństwo jest:-D:-D:-Da ja 16 do okulisty z antonim:tak:
Natalineczka,może jaką firmę remontową założymy;-),bo ja to tak jak Ty,u mnie nic dłużej niż 3 m-ce nie stoi w tym samym miejscu:tak::-D.
U chłopaków to mamy łóżko piętrowe z 2 szufladami,komody
i jeszcze taka na 6 szuflad

W sypialni tylko kolor ciemniejszy a w salonie w przedpokoju wszystko z BRW.I wszystko się mieści.:tak:
super meble:tak:ja też kocham przestawiać meble mój pietruszka sie śmieje że jak wraca do domu to nigdy nie wie co na jakim miejscu zastanie:-D:-D
wróciłam od lekarza i zakupów.zaszczepili mnie :tak::tak::tak::tak: bedę dostawac ta przyspieszoną dawkę szczepionki także co tydzień,co przed zabiegiem będę mieć już 3 dawki szczepionki i za rok przypominająca.także jedna dawka55zł także w tym miesiącu będę chudsza o prawie 170zł.wrecz super :no::no::no::no::no::no:

czy te szczepionki muszą być zawsze drogie i w ogóle płatne?powinne byc refundowane,

nie będzie mnie jednak przez cały dzień,zaraz coś zjemy i jedziemy do tesciowej bo od dziś ma urlop a od niej podejde sobie do dentysty bo to rzut beretem.także miłego dnia dziewczyny.pojawie się wieczorkiem dopiero :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
kurcze skąd brać na to kasę???????
Dolanaczam sie do zyczen:tak::tak:

bede trzymac kciuki

My wczoraj przyjechalismy padnieci po 6 godzinach szalenstwa w aquaparku
Emily byla w 7 niebie strasznie jej sie podobalo nawet przerwy na jedzenie nie chciala robic bo jak wychodzilismy z wody to byl ryk:tak::tak: bylo naprawde super wszyscy padlismy jak muchy jak tylko dotarlismy do domu:tak::tak:
ale fajny dzionek a emilly to mała pływacka:tak::tak:
a my po zakupach i spacerku zrobiło się cieplutko tylko wieje okrutny wiatr:tak:

nie no dziewczyny co jest z wami ja tu weszłam nadrabiać a tu cisza:-:)-:)-:)-:)-:)-(no sama ze sobą pisze:szok::szok::szok::szok:

Ja jestem na chwilkę :tak:

Byłam w przychodni, Niki ospa już na finiszu :tak:
No i mogę jutro iść z nią do okulisty :tak: lekarka powiedziała, że już nie zaraża :tak:

Ale za to daje do wiwatu, nie daje się odłożyć na sekundkę :baffled:

Ja jestem na chwilkę :tak:

Byłam w przychodni, Niki ospa już na finiszu :tak:
No i mogę jutro iść z nią do okulisty :tak: lekarka powiedziała, że już nie zaraża :tak:

Ale za to daje do wiwatu, nie daje się odłożyć na sekundkę :baffled:
ale super:tak::tak::tak::tak:
szybko jej ta ospa przeszła:tak::tak::tak::tak:
a co do dawania do wiwatu to Nika może sobie dzisiaj podać łapkę z moim Antonim on też dziś szaleje i tylko na łapki chce:wściekła/y:

reklama
Do góry