reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja wola na nocnik przewaznie sekunde przed zlaniem, nawet nie zdaze doleciec, a gdzie tu o rozebraniu, ale sie stara maluda

Joasiu,mój M też na łatwiznę idzie :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:i jak małego od pieluchy przy buzi do zasypiania oduczyłam :tak:to on wciska małemu niuchę:sorry2:.Co do nocnika to my już 2 tygodnie korzystamy a akurat Julu się produkuje;-):tak:,pampek na noc zakładany ale rano suchy,więc i temu nocnemu podziękujemy.Zawsze te rodzinne zostanie w kieszeni:-p:tak::cool2:.

Mamo Helenki i Aniki ;-) prosze o przepis na makron ze szpinakie mbo ja uwielbiam i makaron i szpinak

To banalny przepis, bo naprawdę zrobiłam jedną ręką :tak: Zaraz wrzucę tam gdzie trzeba :tak:

Niki chwilowo śpi :cool2:

Helena już og pół roku nie używa pieluch a majtki i tak się zasikują przy siadaniu na nocnik...

To banalny przepis, bo naprawdę zrobiłam jedną ręką :tak: Zaraz wrzucę tam gdzie trzeba :tak:

Niki chwilowo śpi :cool2:
dziekuje a ja zawsze myslalam ze szpinak nie pasuje do makronu:zawstydzona/y:
Marta ja kupilam ostatnio w lidlu tak na zaczepke 12 szt pieluch za 6.50 a dzis jak nigdy pielucha z nocy byla mokra ale zobaczymy jak bedzie nie wszysko od razu prawda? choc powiem ze Gabi nie chce pieluchy na noc strasznie sie wscieka jak jej zakladam po myciu

reklama
Do góry