reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Mamo Helenki i Aniki ;-) prosze o przepis na makron ze szpinakie mbo ja uwielbiam i makaron i szpinak
Marta1981
Rodzyneczka
Joasiu,mój M też na łatwiznę idzie i jak małego od pieluchy przy buzi do zasypiania oduczyłam to on wciska małemu niuchę.Co do nocnika to my już 2 tygodnie korzystamy a akurat Julu się produkuje;-),pampek na noc zakładany ale rano suchy,więc i temu nocnemu podziękujemy.Zawsze te rodzinne zostanie w kieszeni.
Mama Helenki
i Aniki :D
Mamo Helenki i Aniki ;-) prosze o przepis na makron ze szpinakie mbo ja uwielbiam i makaron i szpinak
To banalny przepis, bo naprawdę zrobiłam jedną ręką Zaraz wrzucę tam gdzie trzeba
Niki chwilowo śpi
Helena już og pół roku nie używa pieluch a majtki i tak się zasikują przy siadaniu na nocnik...
Joanna73
uzależniona od BB
dziekuje a ja zawsze myslalam ze szpinak nie pasuje do makronuTo banalny przepis, bo naprawdę zrobiłam jedną ręką Zaraz wrzucę tam gdzie trzeba
Niki chwilowo śpi
Marta ja kupilam ostatnio w lidlu tak na zaczepke 12 szt pieluch za 6.50 a dzis jak nigdy pielucha z nocy byla mokra ale zobaczymy jak bedzie nie wszysko od razu prawda? choc powiem ze Gabi nie chce pieluchy na noc strasznie sie wscieka jak jej zakladam po myciu
Marta1981
Rodzyneczka
Według podręcznika Poznańskiej(kultowy podręcznik dla opiekunek dziecięcych) to już u 6-cio miesięcznego dziecka(takie co samo siedzi) powinno podejmować się próby wysadzania na nocnik.Tyle,że co w teorii rzadko sprawdza się w praktyce.joasiu gratki
ja też bym chciała żeby antek do nocnika robił
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
Malinka fajnie ze jestes Antośko będzie siadal na nocnik w swoim czasie Mój Wojtek nosil pieluchy do 3 lat i 3 msc Zuzi mial niecale 1,5 roku a Gabi dopiero teraz
Podziel się: